Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרמי לוי היתה בזמנו חבילה של 10 ג'יגה, אולי שווה לבדוק.

ובזמן הנסיעות אי אפשר לגלוש באתרים רגילים ולקרוא ולא לצרוך וידאו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

העניין הוא שאני משתמש ברשת הסלולרית בין השאר בשביל המחשבים הביתיים. נסה להעלות FHD (עזוב, אפילו 720p) באורך של דקה ליוטיוב באמצעות 1.5 מגהביט של אפסטרים. בסלולר מתקבלים בין 10 ל 12 מגהביט ברוחב הפס העולה, זה נוח. אם החלמאים ממשרד התקשורת יתעוררו וייאלצו את הוט ובזק לספק אפסטרים שפוי, 6 ג'יגה יספיקו לי. עד אז, מאלתרים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
העניין הוא שאני משתמש ברשת הסלולרית בין השאר בשביל המחשבים הביתיים. נסה להעלות FHD (עזוב, אפילו 720p) באורך של דקה ליוטיוב באמצעות 1.5 מגהביט של אפסטרים. בסלולר מתקבלים בין 10 ל 12 מגהביט ברוחב הפס העולה, זה נוח. אם החלמאים ממשרד התקשורת יתעוררו וייאלצו את הוט ובזק לספק אפסטרים שפוי, 6 ג'יגה יספיקו לי. עד אז, מאלתרים.

עם מי אתה בתשתית אינטרנט ביתי? אני עם נזק וכבר די הרבה זמן על 3מגהביט (350KB\S זה לא טיל שיוט בליסטי,אבל גם לא איטי מאידך)

אאל"ט כל מי שבבזק ועבר את ה15מגהביט יכול לקבל (עם מעט התעקשות וכמה סנכרונים מחדש)

אם אתה בהוט ועל פחות מ100מגהביט,אולי שווה להרים טלפון ולתהות מה אפשרי לעשות בנידון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כרגע ממוקם באיזור בעייתי ועם תשתית בזק כך שאני תקוע עם 1.5 מביט. 3 מביט כבר מפילים לי את הקו - הוחלפה כל הכבליאדה מה MSAG עד לכניסה לדירה, כולל החלפת כרטיס בארון עצמו ועדיין העסק לא יציב. הוט עשו לי את המוות בזמנו, עד כדי כך שאני מעדיף לדגול במזוכיזם ולהשאר עם הביצועים המקרטעים של בזק. מקווה שזה יפתר מתישו בקרוב.

פורסם

שאלה:

עברתי ל 012 היום, ומום מה רשום לי למעלה באייפון שאני על רשת ORANGE , יש סיבה לכך?

(וכן, אני מודע שזה מאותו בית יוצר:)

פורסם

התשובה מצויה בגוף השאלה. 012 הוא המותג הזול של אורנג', ולמעט שירות הלקוחות הפרונטלי והטלפוני מדובר בשירות זהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שאלה:

עברתי ל 012 היום, ומום מה רשום לי למעלה באייפון שאני על רשת ORANGE , יש סיבה לכך?

(וכן, אני מודע שזה מאותו בית יוצר:)

זה קרה גם לי . זה השתנה ל012 אחרי כיבוי והפעלה. אם תכנס להגדרות תראה שהמפעיל רשום orange

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

החברה עברה ליופון בעקבות בעיות קליטה בגולן, אני גם הייתי מצטרף אם היה להם ממשק שירות עצמי כלשהו.

לא נתפס לי שהם ספק הסלולר היחיד בלי אתר נורמלי..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

שכחת את רמי לוי והוט מובייל. בשניהם אין ממשק ניהול עצמי למיטב ידיעתי, וכל שינוי מתבקש יש לבצע מול נציג. ואתה יכול לעבור ל 012. כמו יופון, גם הם בתשתית אורנג' ויש ניהול עצמי, אמנם לא ברמה של גולן אבל אתה יכול לשלוט על הגדרות רגולציה, חסימה/פתיחה של המכשיר לחו"ל ועוד דברים בקטנה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

צודק, איך יכולתי לשכוח את רמי לוי (ו'הומ סלולר' אם כבר)..

יופון הם לגמרי ב big boys league והיו אמורים מזמן לפתור את הבעיה הזאת במקום להשקיע בקיצי ופרסומות מפגרות.

012 לעולם לא יראו ממני שקל בגלל מה שהם. (מותג lowcost של השטן, נועדו כדי לבלום את המתחרות החדשות)

אני לא יודע מה מעצבן אותי יותר; זה שבגולן דורשים ממני כל פעם ₪49 על מעבר תכנית או זה שביופון אין שירות עצמי.. נחכה ונראה מי ישבור אותי קודם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מילא זה אבל ביופון השירות מזעזע, פשוט מזעזע.

והדרך לקבל את השירות שבאמת הזמנת זה לאיים בתביעות ופניות לגופים כאלה ואחרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...