Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לוקחים את עניין המעבר בין תכניות רחוק מדי.

לקוח חדש שמצטרף לגולן משלם ₪49 חד פעמי ומקבל בתמורה SIM ומשלוח עד הבית.

לקוח קיים (עם SIM שבעבר כבר שילם עליו) שרוצה לשנות לתכנית של ₪37 מתבקש לשלם ₪69 דמי מעבר.

נדפק להם השכל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

טמטום וחוצפה של ממש לגבות תשלום על מעבר תוכנית,מצד שני בטח לא מעט ששים לשלם,אז שייהנו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ממש לא טמטום. דמי מעבר תוכנית בסך 69 ש"ח הם כמעט חצי שנה של ההפרש במחיר התוכנית (12X6=72 ש"ח). מבחינת החברה זה רווח - מבטיחים לעצמם את הכנסה חצי שנה מראש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם לידיעה, חברות סלולר התחילו(או המשיכו) בשיטת מצליח חדשה :

נסוף לחבילת הכול כלול(אינטרנט סלולרי+שיחות+הודעות) במחיר קבוע, חלק מהחברות הכניסו גם "ספק אינטרנט" ללא תשלום. לרוב האנשים זה לא אכפת כי או שהם משתמשים בזה, או שזה לא משנה להם, כי גם ככה זה בחינם.

אז זהו, שהחברות לא עושות את זה מטוב לב, אלא בגלל שהחיוב של "ספק אינטרנט" הוא אינו קשור לשום שירות סלולרי, לכן במידה ועושים ניוד לחברה אחרת, הסעיף זה נשאר בחברה הקודמת, רק עכשיו במקום לקבל עליו זיכוי, הוא מתחיל להיות תחת חיוב.

אמנם זה לא הרבה כסף(במקרה שלי זה היה 20 שקל בחודש) אבל עדיין באסה לשלם את זה על משהו שלא ביקשתם, אתם לא צריכים, ואפילו לא מודעים שאתם משלמים עליו.

שימו לב.

פורסם

חברת סלולר תציע ספק אינטרנט? בקושי יש להם תעבורה לאינטרנט בסלולר,אז מה יעשו עם ספק? יגבילו אותי אחרי 2-3 סרטים?

ועל זה נאמר - lol'z

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ממש לא. הם נותנים שירות בדוק כמו ספקי האינטרנט המוכרים (בב"ל, נטויז'ן וחבריהם). זה גם לא ממש חינם, אבל זולים משמעותית מהמהסורתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו מכיר חברה שמגבילה מהירות בצורה נורמלית לאחר גמר החבילה ? בפלאפון הגבילו בצורה שרק what's app היה עובד . לא waZe ולא כלום. כרגע ב012 לאחר סיום חבילה של 6 ג׳יגה בבדיקת מהירות אני מגלה שהמהירות היא 0.05 מגה בייט. כשאני מתכוון לנורמלי אני מדבר על מהירות של חצי מגה עד מגה לפחות שהפייסבוק יזוז בצורה נורמלית.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה מבין שהמטרה שלהם היא שתקנה חבילה יותר יקרה, ולכן לא יעשו דבר כזה?

דני

פורסם
מישהו מכיר חברה שמגבילה מהירות בצורה נורמלית לאחר גמר החבילה ? בפלאפון הגבילו בצורה שרק what's app היה עובד . לא waZe ולא כלום. כרגע ב012 לאחר סיום חבילה של 6 ג׳יגה בבדיקת מהירות אני מגלה שהמהירות היא 0.05 מגה בייט. כשאני מתכוון לנורמלי אני מדבר על מהירות של חצי מגה עד מגה לפחות שהפייסבוק יזוז בצורה נורמלית.

אכן, ברגע שאתה מסיים את המכסה, אתה מוגבל למהירות שאפילו GPRS לועג לה. כפי שצויין מעלי, ההגבלה דרקונית מאחר ויש להם אינטרס לדחוף לך חבילות אחרות בתשלום נוסף.

פורסם

קצת נרדמתי בכל נושא החבילות ומסתבר שאני עדיין עם חבילת 89 ש"ח בת שנתיים בהוט מובייל

אילו מן החברות מומלצת היום? בהוט יש לפעמים ניתוקים, בעיקר באיזור ירושלים אבל גם באיזור צריפין.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אתה מבין שהמטרה שלהם היא שתקנה חבילה יותר יקרה, ולכן לא יעשו דבר כזה?

דני

לא ראיתי כרגע חבילה גדולה יותר מ6 ג׳יגה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני חושב שאולי יש להם הגבלה על רוחב הפס של הציוד שלהם. למרות שזה נשמע מוזר. ההסבר היחיד הנוסף שעולה בדעתי הוא שהם פשוט מקובעים וקשה להם מבחינה נפשית "לשחרר" את המגבלה הזו.

או שיש משהו שאני לא יודע? מי יכול לגלות?

דני

• תוכן חדש...