Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

012 זה אורנג'. אם למשפחה\שכנים יש קליטה תקינה באורנג' הרי 012 הוא פתרון מצויין וזול בשבילך.

אופציה נוספת - ואם המבצע מלפני שבועיים עדיין תקף הזולה ביותר היא הוט מובייל. יש להם רשת עצמאית וכן הם נשענים על רשת פלאפון ובהליכי מעבר לרשת אורנג' - מה שיתן בחודשים האחרונם כיסוי של לא פחות מ-3 רשתות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ על 012מובייל.

קח חודש התנסות (סים חינם) בעשרה שקלים ותראה אם טוב לך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אהלן חברים ותודה על התשובות הסופר מהירות,

הייתי בהוט מובייל היה נחמד אצלם אבל גם חוויתי ניתוקים מדי פעם אולי מלפני שנה ועד עכשיו זה השתפר?

סים של הוט יש לי כבר משימוש עבר, ל 012 נותנים חינם בגלל מבצע מונדיאל עכשיו.

אז מה אתם אומרים? איך הקליטה בין שתי החברות הנל?

Opel Adam S 2017

פורסם

הסים שלהם כבר כמעט חודש מתנה.

העברתי אליהם לניסוי מנוי אחד, שמתפקד ללא בעיות ואפילו מהירות הגלישה הייתה גבוהה יותר משל פלאפון.

ולכן עוד 3 מספרים מחכים לסים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

ראשלצי שברח מהניתוקים של גולן ועבר ל012 ומבסוט(חוץ ממהירות הגלישה).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני גם מראשון ואין לי שום בעיית ניתוק בגולן, אני מציע שתאתחל את ההגדרות שלך לפי האתר שלהם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

נסה לקבע את המכשיר על רשת סלקום (הגדרות... בחירת רשת... ידנית...)

זה אמור לפתור לך את בעיית הניתוקים בגולן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני מהאזור שלך ואין לי שום ניתוקים בגולן .

זה לא תלוי בגולן (כאילו כן, חלקית, אבל בספק אם הם יטפלו בזה בקרוב) , יש מכשירים שמסתדרים עם הרשת העקומה שלהם, ויש כאלו שלא (כדוגמת נקסוס 4), לא משנה כמה תשחק עם ההגדרות.

פורסם

תודה אני משתמש במכשיר HTC ONE M7 מדגם ה LTE, לא יודע אם זה משפיע על הקליטה אבל יש הרבה ניתוקים מאז שעזבתי את הוט מובייל.

יושב כרגע על GSM/WCDMA/LTE AUTO והרשת על GOLAN NETWORK לא מופיע בבחירה הידנית כלל סלקום...

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

יש לך שני GOLAN T, אחד מהם זה סלקום. באמצעות אפליקציות לניטור הרשת אתה יכול לדעת איזה מהם זו תשתית סלקום באמצעות ה NETWORK ID. אחת היא 42507 והשניה 42509 אאל"ט. גיגול מהיר יגיד לך מי מהן זו סלקום.

ישנה שיטה נוספת והיא בדיקת מהירות. על התשתית של גולן תהיה מוגבל ל 2 מגהביט בשניה להורדה, על סלקום לא.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...