Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע נכוויתי מגולן טלקום.. הסיפור גרם לי להרים גבה וביום ראשון אעזוב אותם לטובת קו חדש בסלקום.

הכל התחיל כשראיתי שאני משלם 99 ש"ח לחודש בעוד שבאתר המחיר הכי גבוה הוא 59 ש"ח, אז חשבתי לעצמי "מספיק להיות פרייאר", תתקשר לשנות ל59 ש"ח, גם ככה אני לא גולש הרבה - בעיקר משתמש באינטרנט לWAZE (שבלעדיו אני כלום, באמת).

אז התקשרתי וביררתי, 59 ש"ח מקבלים רק לקוחות חדשים בעוד שהוותיקים משלמים מחיר מלא שלא מופיע אפילו באתר.

ואז הציעו לי את ה-35 ש"ח בחודש... חשבתי לעצמי למה לא בעצם? אחרי שהנציג הבטיח שהאטה במהירות האינטרנט כמעט ולא קורת בפועל ואם כן, אז עדיין אפשר לתפקד. הלכתי על זה.

בפועל השבוע נגמרה לי החבילת גלישה. האינטרנט כמובן הפסיק לעבוד כמעט לגמרי, WAZE לא מצליח לחשב מסלול ומיילים לא מגיעים.

התקשרתי לשירות לקוחות - הייתי מס' 78 בתור, אחרי המתנות ויומיים שבהם השארתי פרטים ולא חזרו אליי כתבתי לגולן טלקום בדף הפייסבוק ומאז לא הפסקתי לקבל טלפונים מנציגים, שמסבירים לי פעם אחר פעם שהם לא יכולים להעביר אותי חבילה עד ל25 לחודש (10 ימי המתנה ללא אינטרנט). שתבינו, הייתי מוכן ולשלם על כל מה שנשאר מהחודש הנוכחי 99 ש"ח רק כדי לקבל חבילת אינטרנט - והם לא יכולים לעשות את זה!

מה למדתי מזה:

- זול יוצא יקר - 99 ש"ח זה המון בהשוואה למתחרים.

- הזמן שלי יקר מכל 99 ש"ח שאחסוך בחודש, גם הבריאות שלי.

- אחרי שעת שיחה הקו מתנתק וצריך לחייג שוב.

- שירות לקוחות טוב זה לא רק כזה שחוזר אלייך כמו תוכי - 5 פעמים ביום אחרי שהתעצבנת, אלא גם כזה שעוזר לך לפתור את הבעיה.

- רציתי מאוד לתמוך בהם, אבל ברגע האמת הם לא מתפקדים. לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי להעביר יום בהמתנה לנציג שמנסה לשרת 78

אנשים לפני לוקח לו יומיים לחזור אליי.

מתן

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינה זו החברה הטובה ביותר היא אורנג', כולל 012 - אתה יכול לעבור כל יום בין תוכנית לתוכנית, בלי שום הגבלה, ויחשבו לך את התשלום והצריכה פרופורציונית לחיוב החודשי. גם מבחינת כיסוי הרשת מצויינת, והמחירים ב-012 נוחים מאד.

החסרון ב-012 - אין תמיכה בסים כפול (ובאורנג' המחיר יקר - 15 ש"ח בחודש, בהשואה ל-5 בפלאפון).

אני התאכזבתי מגולן לפני זמן רב וניידתי את הקוים שהיו לי שם ל-012. המזכרת שנשארה - שני מספרי טלפון שאילו היו מספרי רישוי היו מופיעים בשרשור "לוחיות רישוי יפות" (מספרים המורכבים משתי ספרות בלבד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Matan G, אני לקוח של גולן קצת יותר משנתיים (החל מהיום הראשון שהם עלו לאוויר), ואני יכול להגיד לך שהיו המון המון המון הזדמנויות לעבור בין חבילות ששיכות למבצעים ללא עלות נוספת וללא שינוי בחבילה.

פעם אחת עברתי להטבה של 49 ש"ח למשך חצי שנה, ועכשיו אני נמצא עם ההטבה של 59 ש"ח למשך שנה. פשוט צריך מדי פעם לעקוב אחרי האתר/פייסבוק שלהם.

ד"א,

כל פעם שיש לי פנייה אני ישר רושם להם אותה בהודעה פרטית בפייסבוק, ומטפלים בה זריז.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
Matan G, אני לקוח של גולן קצת יותר משנתיים (החל מהיום הראשון שהם עלו לאוויר), ואני יכול להגיד לך שהיו המון המון המון הזדמנויות לעבור בין חבילות ששיכות למבצעים ללא עלות נוספת וללא שינוי בחבילה.

פעם אחת עברתי להטבה של 49 ש"ח למשך חצי שנה, ועכשיו אני נמצא עם ההטבה של 59 ש"ח למשך שנה. פשוט צריך מדי פעם לעקוב אחרי האתר/פייסבוק שלהם.

ד"א,

כל פעם שיש לי פנייה אני ישר רושם להם אותה בהודעה פרטית בפייסבוק, ומטפלים בה זריז.

ברגע שכתבתי להם על הוול בפייסבוק הם חזרו אליי מהר (אחרי יומיים ושעתיים במצטבר המתנות על הקו), אבל עם תשובה הזויה.

לחכות 10 ימים כדי להיות לשלם 40 ש"ח יותר ולהיות מסוגל לגלוש - כשהלקוח מוכן בו במקום לשלם יותר מכל חברה אחרת בחוץ זה הזוי.

מה גם שהם לא ישרים עם עניין ההאטה של האינטרנט, זה גולש כ"כ לאט שכל אפליקציה נורמלית, וגם הדפדפן ברוב הפעמים חוטף TIMEOUT

מה שבעצם אומר שאתה לא גולש לשום מקום.

פורסם

זה באמת היה כל כך איטי שה-waze לא הצליח לעבוד?

אגב - מישהו זרק פה לגבי מגה בעיר/שופרסל שלי.

אני קונה בעיקר בשופרסל שלי.

אבל משלם בתוי קניה שאפשר להשיג ב 14-16% הנחה - ואז כבר המחירים נראים סבירים מאוד.

בכל מקום עבודה גדול ובכל דלפק של אגודות הסטודנטים מוכרים את תוי הקניה האלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבחירה במקום הקניה נגזרת מהרבה מרכיבים - אחד מהם הוא נפח הקניה.

עלות הנסיעה לחנות גדולה בפאתי העיר מוצדקת עבור קניה גדולה, בעוד שבודדים ואפילו זוגות חוסכים מעט מאוד בהתרחקות כזו בהשואה לקניה קרוב לבית. שלא לדבר על אנשים חסרי מנוע או עם הגבלות אחרות.

חשוב על כך שאים תשתמש בתלושים שלך בחנות מוזלת הרווח שלך יהיה עוד יותר גדול.

אני מאכיל חמישה פיות, בהתאם לכך לא רק שכדאי לי לנסוע לסופרמרקט מרוחק אלא אפילו לפצל את הקניה למספר מקומות: מאפיה, ירקן, סופרמרקט גדול, השלמת קניות בסופרמרקט בינוני (מבצעים) ולעתים אפילול פיצול הקניה השבועית בין שני סופרמרקטים על מנת לנצל מבצעים. למשל - לעתים הפרש מחיר העוף בין שופרסל דיל ומגה בנשר מגיע ל-10 ש"ח לק"ג ואף יותר, כך שיש מצבים בהם ההפרש החודשי מגיע למאות ש"ח.

גם לגבי מחירי התקשורת יש צורך להיות עם האצבע על הדופק - למשתמש בודד אולי הסכום קטן, אבל כאשר אני מחזיק 5 קוים פעילים (ועוד 4 שותקים, ללא דמ"ש) החסכון במעבר בין חברות יכול להגיע לעשרות שקלים בחודש - ומישהו שמגלה רק כעת את המהפיכה, כמו אביו של קוקו (הודעה #1769 בשרשור זה) יחסוך מאות ש"ח בחודש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התלושים (תו הזהב 'חבר') שווים 100% רק בשופרסל שלי. שהוא במרחק הליכה מהבית.

בשופרסל דיל הם שווים 93% בלבד. כך שלא בטוח שיהיה חסכון כל כך גדול בקניה שם.

לגבי מחירי התקשורת אכן אלו שלא מודעים עדיין משלמים סכומים לא הגיוניים.

יש עדיין אנשים שמשלמים הון גם על שיחות לחו"ל. במיוחד ליעדים פחות פופולריים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
זה באמת היה כל כך איטי שה-waze לא הצליח לעבוד?

אגב - מישהו זרק פה לגבי מגה בעיר/שופרסל שלי.

אני קונה בעיקר בשופרסל שלי.

אבל משלם בתוי קניה שאפשר להשיג ב 14-16% הנחה - ואז כבר המחירים נראים סבירים מאוד.

בכל מקום עבודה גדול ובכל דלפק של אגודות הסטודנטים מוכרים את תוי הקניה האלו.

אפילו יותר גרוע מזה. כשהיה לי מנוי אצלם (הייתי פחות מחודש ועברתי לחברה אחרת) הם פשוט היו קוטעים את האינטרנט. היה פס של טעינה בדפדפן, אבל הוא לא היה זז עד לקבלת הודעת שגיאה כלשהי.

אגב -אלי הם לא חזרו עד להתערבות של המועצה להגנת הצרכן. do your math

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

אחרי שיחה עם מוקד המכירות של הוט - כנראה שמי שמתקשר אלים יכול לקבל את מבצע ה-29.90 שח. אז מי שמעוניין שיתקשר ל-6053*. אם זה פועל - בבקשה עדכנו כאן.

הערה לחיליק\חלחליק\מדוזה: בשעתו, לפני קצת למעלה משנה, כאשר היו לי שלושה קוים בגולן, השירות היה ירוד מאד. גם התעקשו על תוכנית יקרה, עד שניידתי - ואז נזכרו לפנות אלי בהצעות מוזלות. כיון שהייתי מאוכזב גם מהשירות הטכני ויתרתי על שירותיהם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

דרך אגב, בגולן מי שבחבילה של ה-9 כן יכול לעבור לחבילה של ה-59.

הפתרון הוא לעבור לחודש לחבילה של ה-9 וחודש הבא לחזור לחבילה של 99 במחיר של 59 לשנה נוספת.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

למה לשם 59 אם אפשר לשלם פחות אצל המתחרים, עם שירות יותר טוב? בדוק את הוט, 012 וה-MVNO's, יותר זולים ובלי צורך בכל מיני תרגילי הלוך ושוב.

פורסם

ספירל, האמת שלא יצא לי לסבול כ"כ מהשירות של גולן, אז אין לי תלונות. נכון שפה ושם היו תקלות אבל זה משהו שקורה בכל החברות.

אני לא שוכח מי התחיל את מהפכת המחירים הזאת, ומי היה הראשון לקום ולשבור את השוק כדי שהאזרחים לא יהיו כפופים למחירים ההזויים ששילמנו כל חודש על חבילה מסקנה ומוגבלת בסלולר. אז אני מפרגן להם קצת.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

גם אני היית י מראשוני המצטרפים, העובדה היא שלשני בנים שלי יש מספרים שבחברה אחרת היו עולים 1000 ש"ח ויותר, מספרים שהשגתי ביום השני והשלישי לפעולת החברה. אבל כאשר החברה התעקשה על 99 ש"ח לחודש כאשר המתחרים ביקשו חצי מזה (במיוחד 012), הקליטה היתה לא משהו ואי אפשר היה להשיג את השירות - חתכתי ל-012.

בעקבות ההצעה שהוזכרה קודם אני מעביר כעת 1-2 קוים להוט (ולהזכירך - הוט וגולן עלו לאויר באותו יום ובאותו מחי, כך שאת המהפיכה אפשר לרשום על שם שתיהן).

פורסם

אתה טועה, אי אפשר לרשום את ה"מהפכה" לזכות הוט מובייל.

הוט מובייל (שהייתה של פרוייקט של מירס) הייתה אמורה לקום מאוחר יותר ובפורמט שונה לגמרי.

גולן טלקום קמו וזיעזעו את השוק עם המחיר, הוט מובייל היו חייבים להגיב ומהר ולכן הם יישרו קו.

פורסם (נערך)

שתי החברות עלו לאויר בהפרש של שעתיים. יתכן שהוט אולצו לעלות מוקדם משתכננו ובמחיר פחות משתכננו, אבל זה סוד שלא דלף, והעובדה היא שהם הצליחו לעמוד במשימה. אפשר גם לעשות ספקולציות הפוכות, בכל מקרה לא יהיה להן בסיס עובדתי.

בכל מקרה - אין ספק שהסיסמא של גולן מוצלחת מאוד, ומיכאל גולן מאוד פוטגני על האופניים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...