Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי השבוע לתת לגולן נסיון שלישי לאחר שהשניים הקודמים נחלו כשלון מוחץ בדבר יציבות הרשת. גם כעת, שנה לאחר-מכן, המצב קטסטרופלי אך נראה שלשם שינוי, הפעם (בין אם זה בגלל ה SIM או סתם מזל), אילוץ הרשת הידנית של סלקום באמת עובד ומספק חוויית שימוש יציבה ורציפה. במצב אוטומטי אין שום סיכוי שבעולם לקבל יציבות שמחזיקה אפילו שעה אחת.

להלן הצעדים שביצעתי במכשיר שלי (נקסוס 4, מריץ פורט של Android L, אך אין הדבר שונה מכל גירסה סטנדרטית של אנדרואיד) -

ניגשים לתפריט "Sim Toolkit" ושם לשירותי נדידה. בוחרים במצב ידני - National. יתכן שבשלב זה יהיה אבדן מוחלט של קליטה למשך חצי דקה-דקה, זה יסתדר.

כעת ניגשים לתפריט הגדרות הסלולר הסטנדרטי במכשיר, מבטלים את נדידת הנתונים ולאחר-מכן נגשים לתפריט בחירת רשתות. מתוך התפריט בוחרים את Golan T התחתון (כדרך קבע אצלי זו התשתית של סלקום). לאחר שהמכשיר התחבר, ניתן לגשת לתפריט "מידע אודות הטלפון" ושם ל"סטטוס". חיווי הרשת אמור להשתנות בין HSPA+ (כשמתבצעת תעבורת נתונים ע"ג הרשת הסלולרית) ל HSPA (כשלא מתבצעת). אם בחיווי השינוי מתבצע בין HSPA+ ל UMTS, אתם עדיין על התשתית של גולן ויש לבחור ב GOLAN T הנוסף מתפריט בחירת הרשתות ולחזור שוב על הבדיקה.

היה שרשור נפרד בפורום על סוגיית ההגדרות בגולן רק שזה בוודאות לא עבד. כיום, גם לאחר מס' איתחולים, זה עובד (ולבינתיים נראה שאפילו טוב מאוד), מקווה שגם יחזיק.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם גולן די מההתחלה עם רחמישה קוים, גולן כבר מעל לשנה גולשים גם על גולן, גם על סלקום וגם על רשת אורנג' ככה שדיווחים על ניתוקים הם אך ורק הגדרות מכשיר ולא אשמת הרשת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

זו כן אשמת הרשת, חלקית. באחריות גולן לדאוג שהרשת שלהם תתאים לכמה שיותר מכשירים, מבלי התעסקויות מיותרות. יש ארסנל מכובד של מכשירים שלא מצליח להתמודד עם הרשת שלהם כמו שצריך (או יותר נכון, עם הנדידה באופן אוטומאטי), לרבות סדרת הנקסוס.

מסוף 2012 עד היום נוכחתי לגלות שהם לא עשו כמעט דבר בנושא. כנראה שהם מצפים ליום בו אינם יהיו תלויים כלל בסלקום, אך עד שזה יקרה, ככל הנראה שיהיו עוד הרבה מתוסכלים ברחבי הרשת.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני עם גולן ואין לי בעיות של ניתוקים במעבר רשת. יש לי אייפון, ובעבר כשגולן היו חדשים וכשהיה לי גלקסי היו בעיות ניתוקים.

הבעיה שכן קיימת בגולן (אצלי לפחות) היא שכאשר הטלפון בנדידה ונמצא על הרשת של סלקום האינטרנט הופך לאיטי במיוחד. עוד מישהו שם לב לתופעה?

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אני רק מעביר אנשים מגולן וממתין לתאריך החשבונית כדי לעזוב גם.

הצטרפתי לפני חודש וקצת , סיוט עד שהגיע הסים ששילמתי עליו הגעה עם שליח , אבל הניתוקים זו כבר הגזמה.

כבר כמה פעמים ביצעתי הגדרות כמו שהדריכו בגולן (אחריי שאתה פונה אליהם כמה פעמים כדי להזכיר להם שהתעלמו מפניות קודמות) , אבל גם אנשים שהיו בגולן שהכל היה תקין עבורם ושכנעו אותי לעבור גם כן התחילו לחוות ניתוקים (וככה יצא שלמעשה אני העברתי אותם לחברה אחרת).

אז או שאני וגולן עצמם טועים , וכן כל המכשירים כבר לא מוגדרים נכון , או שכדאי מאוד לקחת את האזהרה של ברצינות ולא להתקרב אליהם אלא אם להיות לא זמינים , לשכוח מווייז שעובד נסיעה שלמה ולגלוש בהפסקות נשמע לכם שווה חיסכון של איזה 20 שקלים (אני בחבילה של 6 גיגה).

לא היו לי בעיות של ניתוקים באורנג/012 , בעצם באף חברה כולל Movistar ושלל חברות לא מוכרות עם הסכמים מפוקפקים.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
שוב אני אומר:

אני בין מאות הלקוחות הראשונים של גולן טלקום. גם לי בעבר הרחוק הייתה את הבעיה עם הניתוקים. פשוט צריך להגדיר בחירת רשת ידנית ולבחור את הרשת של סלקום. הניתוקים נובעים מהמעבר רשתות בין גולן לסלקום.

אני מקווה שכל מי שחוזר לאורנג'/סלקום/פלאפון לא שוכח כמה הוא שילם לחברות האלו לפני קצת יותר משנתיים עבור חבילת דקות מסקנה.

אני רק מעביר אנשים מגולן וממתין לתאריך החשבונית כדי לעזוב גם.

הצטרפתי לפני חודש וקצת , סיוט עד שהגיע הסים ששילמתי עליו הגעה עם שליח , אבל הניתוקים זו כבר הגזמה.

כבר כמה פעמים ביצעתי הגדרות כמו שהדריכו בגולן (אחריי שאתה פונה אליהם כמה פעמים כדי להזכיר להם שהתעלמו מפניות קודמות) , אבל גם אנשים שהיו בגולן שהכל היה תקין עבורם ושכנעו אותי לעבור גם כן התחילו לחוות ניתוקים (וככה יצא שלמעשה אני העברתי אותם לחברה אחרת).

אז או שאני וגולן עצמם טועים , וכן כל המכשירים כבר לא מוגדרים נכון , או שכדאי מאוד לקחת את האזהרה של ברצינות ולא להתקרב אליהם אלא אם להיות לא זמינים , לשכוח מווייז שעובד נסיעה שלמה ולגלוש בהפסקות נשמע לכם שווה חיסכון של איזה 20 שקלים (אני בחבילה של 6 גיגה).

לא היו לי בעיות של ניתוקים באורנג/012 , בעצם באף חברה כולל Movistar ושלל חברות לא מוכרות עם הסכמים מפוקפקים.

האם ניסית את עצתו הטובה של מדוזה?

יהודה

פורסם

לא , לא מצאתי את סלקום.

הפכתי את ההגדרות של הסים סרוויס והרומינג בתקווה שזה יעזור , עדיין לא.

אני מפספס משהו?

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

ההצלחה עם גולן היא תלות במכשיר ובאיזור המגורים. בהחלט ייתן ואתה נמצא בנקודה ספציפית בלי כיסוי נורמלי של גולן (ויכול להיות שגם הכיסוי של הרשתות שאתה נודד עליהן "לא משהו").

אני הרמתי ידיים בשלב כלשהו והעברתי 2 קווים לרמי לוי, ומאז מצויין. טלפון אחד עדיין השארתי על גולן ולמרבה הפלא הוא סבבה לגמרי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אולי מכשיר (אם כי אני מעיד שבמגוון מכשירים שונים הבעיה קיימת , גם מכשירים וכרטיסי סים/מנויים שלא הייתה להם בעיה עד לאחרונה).

בנוגע לאזורים , בוודאות זו לא הבעיה שכן יוצא לי לעתים אפילו באותו היום להיות "בארבעת" קצוות הארץ .

שכחתי לציין שאני אמנם לא מתמצא בפיזור אנטנות של גולן/סלקום , אבל הבעיה קורת באזורים עם כיסוי סלולרי מצויין (אורנג היא הרפרנס שלי) ובלי מיסוכים/רעשים - לא מניח , יודע בוודאות.

אילוקסה : מופיע רק גולן t אחד , כל השאר אורנג , פלאפון , רשתות לא ישראליות.

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

פורסם

למי שרוצה לדעת על איזה רשת הוא כרגע מחובר כרגע (בנדידה בגולן) תתקינו Network Info II באנדרואיד.

אתם תראו MCC = 42502 שזה אומר סלקום ו 42508 שזה אנטנה של גולן.

אני קבעתי סלקום ידנית (נקסוס 4) וזה עובד מצויין.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

רומן - מה התנאים המצויינים שקיבלת אצל אורנג'? אני חייב שירות של חברות האפ"ס בגלל שירות מסויים שמחייב חברה עם תשתית ולא פועל על MVNO's או בנדידה פנים ארצית, ולכן משלם לאורנג' מחיר גבוה. המתחרים לא נותנים תנאים יותר טובים באופן משמעותי, כך שויתרתי על ניוד. אני באורנג' מפתיחת החברה בינואר 1999, והקו שלי הוא היחיד במשפחה שלא נוייד מעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פתרון חלקי לבעיה שלך הוא שימוש במוטורולה מוטו ג'י שיש לו 2 סימים. שים שם את הסים של אורנג' שישמש רק לשירות המיוחד ועוד סים של חברה סלולרית שפויה, ובו תדבר ותגלוש.

יהודה

פורסם

זה לא יעזור לי - כיון שגם באורנג' מדובר בחבילת unlimited. פשוט עולה 20-30 ש"ח לחודש יותר מההצעות המתחרות, כולל של אורנג' עצמה במותג 012 (שיש לו זיהוי שונה של הסים, ולכן לא יכול להשתמש באותו שירות).

תביא בחשבון שגם רכישת מכשיר חדש היא עניין של כ-900 ש"ח או קצת יותר (מוטו G גרסת 2014 כפול סים, מגן מסך ונרתיק, ביצעתי רכישה כזו אמש עבור אשתי), ואין לה הצדקה כאשר יש ברשותי מכשיר בן 10 חודשים במצב מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הי,

כרגע הבת שלי נמצאת בתוכנית של שיחות בלבד ללא אפשרות גלישה דרך הרשת (גלשה עד היום דרך הווי פיי).

אני מעוניין לנייד את הקו שלה לרשת סלולארית/ מפעיל וירטואלי זול (אך אמין).

הדרישות שלי הן די בסיסיות:

- שיחות טלפון בחינם (משעה אחת עד אין הגבלה).

- SMS ללא הגבלה (למרות שהיום רוב הסמסים הם דרך הווטסאפ).

- גלישה ברשת עד 1G.

גולן תקשורת מציע את זה:

promotion_details_summer_37.pdf

ו-012 מובייל מציע לי את זה:

34 2G.pdf

מה דעתכם?

על מה אתם ממליצים?

יש אפשרויות אחרות?

תודה מראש,

אבנר

• תוכן חדש...