Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מישהו מנוי עם 012מובייל והחליף תוכנית לאחרונה?

[בכי תמרורים] שנמכתי למסלול זול יותר (39ש"ח הכל כלול עם 2GB גלישה) ועשקו ממני 39ש"ח עבור "דמי מעבר תוכנית חד פעמי" [/בכי תמרורים]

ועד היום לא עלה אגורה..כנראה גם הם רוצים חתיכה מהעוגה :|

crap.jpg

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתעודד, בגולן זה עולה 49 ש"ח.

בדיוק היום עשיתי מעבר בין תוכניות וזה המחיר שלקחו לי על המעבר. שדרגתי מתוכנית של 35 ש"ח (הכל כלול+1 ג'יגה גלישה) שהסתיימה, להכל כלול+2 ג'יגה גלישה (ב37 ש"ח) לעוד שנה.

פורסם

מחפש מסלול זול לי ולאשתי- גלישה לא פחות מ-3GB, ולאחר שזה נגמר שתהיה האטה (ב-יופון ופלאפון האינטרנט נעצר לגמרי).

כרגע אישתי ואני בגולן, בסה"כ מרוצים אבל מחפשים חבילה זולה יותר. אשתי משלמת כל המסלול של 100 ש"ח בחודש ואני במסלול

של 10 ש"ח אבל מגיע תאכלס ל70 ש"ח בערך.

פורסם
מחפש מסלול זול לי ולאשתי- גלישה לא פחות מ-3GB, ולאחר שזה נגמר שתהיה האטה (ב-יופון ופלאפון האינטרנט נעצר לגמרי).

כרגע אישתי ואני בגולן, בסה"כ מרוצים אבל מחפשים חבילה זולה יותר. אשתי משלמת כל המסלול של 100 ש"ח בחודש ואני במסלול

של 10 ש"ח אבל מגיע תאכלס ל70 ש"ח בערך.

סלקום נותנים 49 שח עם 3 גיגיה. אם תתנייד תקבל טלפון מ"מנהל" שינסה להחזיר אותך ב39 לשנה.

פורסם

012 נותנים 3 גיגה + שיחות לחו"ל ב-49. אם תסתפק ב-2 גיגה תוכל לקבל ב-39 וקו נוסף ב-29 (את הקו ב-29 תוכל לצרף גם לקו של 3 גיגה ב-49).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגולן יש עכשיו מבצע של 6GB ב59 ש"ח וקו נוסף ב26 ש"ח. לא הבנתי עדיין אם אני יכול לשדרג את עצמי לחבילה הזאת או לא. כל הנסיונות ליצור איתם קשר עלו בתוהו.

פורסם

אם אתה בגולן ומרוצה (מהקליטה, אינטרנט וכו') תשאר אצלם. את החבילות שיש עכשיו אצלם אתה תוכל לראות באתר שלהם.

המעבר מתבצע דרך דף לקוח באתר, ללא שום צורך בשיחות\מיילים לנציגים.

החיסרונות - המעבר יתבצע בסוף החשבונית הנוכחית, והוא כרוך בתשלום של 49 ש"ח.

היתרון - אתה תומך במהפכה :wink:

פורסם

הוט מובייל במבצע 49 שקל למנוי ראשון ו29 שקל לכל מנוי נוסף, וזה כולל 3 גיגה גלישה בדור 4.

התקשרו אלי שבוע שעבר הציעו את המבצע.

לא יכול להגיד ב100% שהקליטה פיקס, וגם ה4G עוד לא מושלם, אבל עלות תועלת מבין הטובות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

גם אני על הוט מובייל, כבר שנתיים מאז שעלו, 49 שח כרגע, כל מס' חודשים (6 אולי??) מעלים 10 שח, טלפון לנציגה וחוזרים למחיר שלנו :wink: אין תלונות, חוץ מהבעסה כשהטלפון עושה ROAMING לחברה אחרת (פרטנר?) אז אני מחזיר אותו להוט בכוח (נכנס להגדרות ומשנה את התשתית באופן ידני עד שה R נעלם וגם הקליטה והגלישה חוזרים למצב האידאלי).

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

האמת היו מעולים כל עוד רכבו על פלאפון,

לאחרונה עברו גם לרכב על פרטנר - ומאז הקליטה לא ממש "מבריקה"...

חוצמזה אין יותר מדי תלונות,

אני גם הוצאתי מהם את המנוי הראשון ב29 ש"ח לחצי שנה, ועוד שנה של תוספת 2 גיגה (סהכ 5) לאחד המנויים שלי.

תאכלס שווה.

למרות שאבא שלי בדיוק היום התלונן שהטלפון שלו מאבד קליטה כל כמה זמן ולא זמין לשיחות (G3).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אשתי עם קו של הוט מזה כחצי שנה, 29 ש"ח לחודש + 12 ש"ח לקו ברכב, בלי שום תלונות. לא משחק בעניין הנדידה, אלא נותן למערכת לעשות את שלה באופן אוטומטי. גם הבן הצעיר פועל בצורה דומה, בלי בעיות קליטה גם במקומות המוזרים בהם הוא מסתובב במסגרת הצבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מישהו מנוי עם 012מובייל והחליף תוכנית לאחרונה?

[בכי תמרורים] שנמכתי למסלול זול יותר (39ש"ח הכל כלול עם 2GB גלישה) ועשקו ממני 39ש"ח עבור "דמי מעבר תוכנית חד פעמי" [/בכי תמרורים]

ועד היום לא עלה אגורה..כנראה גם הם רוצים חתיכה מהעוגה :|

[ATTACH=CONFIG]405075[/ATTACH]

חוצפה!

שנים הם פרסמו את העניין של "לקוח חדש או משומש?"

מצד שני, אם גולן נוקטים בקנסון המעצבן הזה, מה יעשו אזובי קיר?

יכול בעלות של 49 שקל.

המעבר מתוכנית של 10 שקלים, לא כלול בקנס. נסה לעשות מעבר משולב בחינם. יש לגולן כמה משווקים, אבל בדרך כלל הם אלה שמתקשרים אליך.

haranza

,

נסה במספר: 077-9207666 סידרה לי עסקת הצטרפות מחדש די טובה (רבקה).

• תוכן חדש...