Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע אז אם ב012 עברת את המכסה,יש האטה? אם כן לכמה?

מהתקופה בה הייתי עם 012, ההאטה היתה בלתי נסבלת (56K היה מתגאה). למעט IM, כל השאר היה על תקן בלתי שמיש.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב כנראה שאעשה ניוד . 012 שמים פס. הדרישות - חבילה של 6 ג׳ לפחות והגבלה של החבילה ולא חסימת גלישה לחלוטין. יש הצעות ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם אתה הולך לגולן, קח בחשבון שכשנגמרת החבילה שלך, עידכון לחבילה אחרת יעלה 50 ש"ח.

אני בדיוק בבלאגן איתם על זה שנגמרו לי חבילות ב 4 מספרים והם רוצים 200 ש"ח כדי לעדכן חבילות חדשות - אמרתי להם שאם הם לא רוצים לאבד 5 מספרים ( יש עוד אחד עם חבילה בתוקף ) אז הם ימצאו דרך ללחוץ קליק במחשב מבלי לחייב אותי 200 ש"ח .

פשוט חוצפה.

פורסם
אם אתה הולך לגולן, קח בחשבון שכשנגמרת החבילה שלך, עידכון לחבילה אחרת יעלה 50 ש"ח.

אני בדיוק בבלאגן איתם על זה שנגמרו לי חבילות ב 4 מספרים והם רוצים 200 ש"ח כדי לעדכן חבילות חדשות - אמרתי להם שאם הם לא רוצים לאבד 5 מספרים ( יש עוד אחד עם חבילה בתוקף ) אז הם ימצאו דרך ללחוץ קליק במחשב מבלי לחייב אותי 200 ש"ח .

פשוט חוצפה.

תעדכן מה נסגר איתם, למיטב הבנתי המחירים שם ברזל והם לא יכולים לחרוג בס"מ.

פורסם

אני מעריך את גולן, ומנוי. אבל זאת באמת חוצפה שמעודדת לנדוד בין חברות.

גם 012 נוקטים בקנס מעבר, למרות הפרסום שלהם "חדש או משומש?"

עד כמה המחירים קשיחים?

גם לגולן יש נציגים שיודעים לכופף עניינים. רשמתי על כך לפני כמה הודעות...

פורסם

במסגרת העבודה אני בקשר כמעט יומיומי עם מנהלי אזור בגולן.

מבטיח לך שאין דרך להחליף חבילה בלי לשלם דמי מעבר.

את הקווים שלי ניידתי להוט (סים בחינם) ובחזרה לגולן (שילמתי על SIMים חדשים, כי אי אפשר למחזר ישנים) רק כדי לקבל את המבצע של "קו שני ב18/26".

נכון להיום אני משלם ₪52 לחודש (סה"כ) על זוג קווים עם 6GB גלישה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
במסגרת העבודה אני בקשר כמעט יומיומי עם מנהלי אזור בגולן.

מבטיח לך שאין דרך להחליף חבילה בלי לשלם דמי מעבר.

את הקווים שלי ניידתי להוט (סים בחינם) ובחזרה לגולן (שילמתי על SIMים חדשים, כי אי אפשר למחזר ישנים) רק כדי לקבל את המבצע של "קו שני ב18/26".

נכון להיום אני משלם ₪52 לחודש (סה"כ) על זוג קווים עם 6GB גלישה.

אתה רושם שלא ניתן למחזר Sim ישן, כנראה שלא קראת את ההודעות הקודמות שלי. אתה באמת חושב ש" אי-אפשר"?!

מה שגורם לי לחשוב שיש דרך לעבור תכנית ללא קנס, אני חושב שלפחות מבחינה פיזיקלית זה ניתן.

פורסם

ראיתי את ההודעה שלך, אבל אם תעשה את החישוב הכללי אתה תראה שאתה עדיין משלם יותר מלקוח חדש, גם אחרי שהסכימו ל"מחזר" לך SIM בחינם וחודשיים ללא תשלום.

אתה משלם ₪590 לשנה.

אני עושה קו של ₪9.90, מוסיף קו שני של 6G ב₪26 לחודש, וישר מעביר את ה₪10 לביטול.

סה"כ שילמתי שני SIMים (98) ו₪26 לחודש, לשנה, זה ₪410.

₪180 פחות ממך, לשנה.

חייבו אותך גם חייבו, פשוט שמו על זה קצת בושם, שלא יריח רע ;)

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נינגמנקי, תוכל להסביר את הקומבינה שלך, בדיוק נגמר לי ה-59 והעבירו אותי ל-99.

אתה כבר לקוח משומש, כי יש להם מספר ת"ז אז איך הצלחת לעקוף את זה. (כתובת דוא"ל אחרת ומספר ת"ז של מישהו אחר)

דבר שני. האם שאתה עושה קו ראשון מספר חדש ב10 שקלים אתה יכול לעשות קו שני ב-26 במסלול של ה-59?

ואחר כך שאתה מבטל את הקו הראשון של ה-10 הקו השני נשאר ב-26 ולא עולה בחזרה ל-59?

נשמע מאוד משונה. או שלא הבנתי את התהליך.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

אני יודע שאני משלם יותר ממחירי השוק של היום, רשמתי את זה בהודעה. אבל אלה כן מחירים טובים יחסית לתקופה שבה הצטרפתי (אפריל - מאי).

לו הייתי במירוץ לשלם כמה שפחות, הייתי ממשיך עם סבבי חודשיים חינם בכל החברות, אבל עייפתי קצת.

הנקודה שלי הייתה שלא לקבל כתורה מסיני את ה"לא ניתן" של החברות.

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

Eily יש להם רף מינימום שמתחתיו הם לא יורידו\יתגמשו\שום-הנחה-שום-הטבה, הרף הזה הוא המבצעים שלהם כרגע ללקוחות חדשים.

מהבחינה הטכנית לא ניתן להשתמש בסים של לקוח שנותק.

car_me אין שום קומבינה, תוסיף עכשיו לחשבון שלך קו של 9.90 עם סתם מספר, ותנייד את המנוי שלך (להוט, כי סים חינם), אחרי כמה ימים תחזור לגולן ותשלם 26 לחודש, לשנה. כי זה קו שני.

את ה9.90 אתה יכול לבטל, עדיין תמשיך לשלם תעריף "קו שני" על המספר שלך.

סה טו.

פורסם

כנראה יש להם באג במערכת הניהול שלהם, כי לפי תקנון המבצע 26 ש"ח כתוב את זה.

ההטבה אינה חלה על הקו הראשון. לעניין זה יובהר כי לקוח אשר טרם הפעיל את הקו הנוסף ו/או

ניתק במהלך תקופת ההטבה את הקו הראשון ו/או את הקו הנוסף כאמור לא יוכל ליהנות מתנאי

ההטבה,

ודרך אגב, למרות שאני לקוח משומש, היום ניסיתי לחזור לחבילה 59ש"ח דרך האתר שלהם וזה נתן לי, לפני שבוע זה לא נתן לי. נשלחה לי הודעת סמס שהחל ממחזור הבא אני על חבילה 59 ל-12 חודשים.

מעניין אם זה באמת יתפוס.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

נעזוב את הבאג לכאורה לרגע בצד, גם אם תשלם 26+10 למשך שנה, ושני SIMים, זה עדיין ₪178 פחות מ59*12, אבל לא נהיה קטנוניים, ככה או ככה זה מחיר מעולה

פורסם

אני מתעקש שניתן להשתמש בsim שנותק בעבר. גם אני שמעתי את הטענה שלא ניתן, אבל להראות שניתן מספיקה דוגמה אחת.

עסקה שנחשבה טובה בזמנו (אפריל) . היום המחירים צנחו.

בגדול: שימוש מחדש בשני כרטיסי Sim שהיו ברשותי - ללא חיוב הצטרפות(נהוג לחייב 49 לכל סים), וחודשיים חינם, כמובן ללא התחייבות. (12 חודש * 59 ש"ח, 6 ג', לקו כפול שמאוד חשוב לי).

הכי חשוב: עמדו בכל ההבטחות שבעל-פה (בניגוד להוט, שלא עמדו בשום הבטחה בכתב).

בגדול גולן מכוונים למחיר של 99 ש"ח קבוע לאורך זמן, הם מציעים את כל השירותים הנוספים ללא תשלום נוסף (שיחות לחו"ל, סים נוסף, קו וירטואלי, שליטה מלאה בכל דבר דרך האתר ועוד).

אני משוכנע שההצעה שלך נוגדת את התקנון, אבל בכל זאת עובדת (גם העסקה שלי בעקרון נוגדת את התקנון, כי אני לא לקוח חדש, אבל בררתי הכל עם הנציגה).

מה שאני מנסה להביע זה התבאסות על הדרך להשיג מחירים טובים.

שמעתי את הטענות שהחברות ה"וותיקות" מנסות לדחוק את גולן החוצה, כדי לחזור לחגיגה, אבל את רוב הלקוחות זה לא ממש מעניין.

• תוכן חדש...