Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני סבלתי קשות בגולן!

הייתי לקוח שלהם כמעט שנה ואז התנתקתי.

בשנה הזאת סבלתי מניתוקים רבים, בעיות קליטה רציניות ואינטרנט מאוד בעייתי ואיטי, עד רמה שהווטסאפ לא היה עובד.

ניידתי ל012.

אחרי חצי שנה החלטתי לתת לגולן צ׳אנס נוסף. (וגם הייתי עם מכשיר חדש).

המצב היה בדיוק אותו דבר! כלום לא השתנה. לאחר כשבוע חזרתי שוב ל012.

אני לא מתכוון לחזור אליהם בקרוב. (וחבל, דווקא מאוד רציתי להיות חלק מהמהפכה).

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם (נערך)

לאלו שלא חווים כלל קשיים, ריתקתם אותי. רק בבקשה אל תגידו לי (חוץ מחלחליק, שהצהיר שיש לו גישת אינטרנט) שאתם עם נוקיה 5110 או כל מכשיר דור 2 אחר.

דרייבמאסטר, כמוני כמוך. מגולן ל 012 ובחזרה. שני מכשירים, שני סימים שונים - קדחת.

לאחר ההכרזה המהפכנית שלהם שלא משנה דבר ברמת התשתית, נאלץ לשקול את המשך הרומן איתם.

ייאמר לזכותם שגלגלי הפייסבוק עובדים ביעילות והם ששים לחזור אליך לאחר שהשארת את התלונה שם.

ל romer, מרכזניק.

היתה תקופה שהייתי משוכנע שזה איזורי. זה לא.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הבעיה עם הניתוקים בגולן זה בגלל שהמכשיר נודד בין התשתית של גולן לבין התשתית של סלקום. כל פעם שהמכשיר נודד בין תשתיות יש ניתוק רגעי. ניתן למנוע זאת אם מגדירים את המכשיר לא לנדוד בין תשתיות.

בכל מקרה, אני עם 012 אחרי שהייתי בגולן ואני מאוד מרוצה, אין ניתוקים והאינטרנט מאוד מהיר.

פורסם
לאלו שלא חווים כלל קשיים, ריתקתם אותי. רק בבקשה אל תגידו לי (חוץ מחלחליק, שהצהיר שיש לו גישת אינטרנט) שאתם עם נוקיה 5110 או כל מכשיר דור 2 אחר.

רוגע, ידידי.. רוגע.

אני עם htc one בנדידה מופעלת. שום ניתוק. כנראה אתה באיזור בעייתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני ביטלתי את הנדידה, והכל מעולה. אין תלונות על הקליטה וגם לא על האינטרנט.

כל המשפחה שלי עברה לגולן, ואנחנו עם מכשירים שונים, ואין תלונות (נמצאים באזורים שונים בארץ).

אלה שחוו בעיות בקליטה, באיזה איזור בארץ זה קרה? שנוכל להשוות.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני יכול להגיד שהיו לי קצת בעיות קליטה עם גולן בהתחלה, אבל מהרגע ששמו אנטנה באזור שלי אין שום בעיה. בכל מקרה אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתה לי בכלל בעיה, הכל עובד תקין ואני עם נדידה. אפילו בים איפה שלפלאפון אין קליטה, לי יש קליטה מעולה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הבעיה עם הניתוקים בגולן זה בגלל שהמכשיר נודד בין התשתית של גולן לבין התשתית של סלקום. כל פעם שהמכשיר נודד בין תשתיות יש ניתוק רגעי. ניתן למנוע זאת אם מגדירים את המכשיר לא לנדוד בין תשתיות.

בכל מקרה, אני עם 012 אחרי שהייתי בגולן ואני מאוד מרוצה, אין ניתוקים והאינטרנט מאוד מהיר.

ניסיתי גם את זה.

לבטל את הנדידה, להיכנס לתפריט של הסים ושם לשנות הגדרות לבחירה ידנית ו international. בקיצור, כלום לא עובד!

והבעיה אצלי לא הייתה איזורית. (ירושלמי)

גם שטיילתי בדרכים נתקלתי בבעיה.

הוויז היה מפסיק באמצע הניווט כי הוא היה "מחפש רשת". (שזה מה ששבר אותי בסופו של דבר!)

בנוסף, הסוללה הייתה נגמרת ממש ממש מהר בהשוואה ל012.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

גם אצלי היו בעיות כשהוא לא מכוון לנדידה. אז פשוט הפעצי קבוע עם ה-R דולקת וזהו. מאז שום בעיות אף פעם.

בעצם היו פעמיים שהתנתק או לא הייתה קליטה. היה לא מזמן וזה בגלל הטלפון. הוא גוסס ובקרוב יוחלף.

פורסם

אני אצל גולן כבר המון זמן ומאוד מרוצה. גם לי היתה בעיה של ניתוקים מוזרים - טלפון אחד לנציג עם שינוי מספר הגדרות פתר את הבעיה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

שאלה למי שבגולן,

החבילה החדשה של ה- 6GB גלישה, צריך להחליף איכשהו באתר או שזה מתעדכן אוטומטית ללקוחות קיימים ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...