Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי (נכון להרגע) היא שגולן לא מציאה גדולה גם כן.

זה עצוב אבל כנראה החברות הסלולר הישנות הן הנורמליות ביותר, לפחות עד השלמת הפריסה אצל הוירטואליות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי (נכון להרגע) היא שגולן לא מציאה גדולה גם כן.

זה עצוב אבל כנראה החברות הסלולר הישנות הן הנורמליות ביותר, לפחות עד השלמת הפריסה אצל הוירטואליות.

אבל הן "רוכבות" על הותיקות.

012 זה אורנג' בשם שונה.:|

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מבחינה טכנית חוויתי ירידה באיכות בגולן, לפחות בחלק מהקוים. במעבר לאורנג'\012 חל שיפור ניכר.

בהוט אין לי שום בעיה, ולא משנה אם אני מחובר לעמדות של הוט או של פלאפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני בגולן,

והם מתחילים לעלות את הסעיף אט אט.

חלק מהמקומות אין קליטה, פתאום גלישה איטית עד בלתי יאמן, מספרים של בזק שלא ניתן לחייג... :?

משכנתא זה קל

פורסם

חשבתי להצטרף לגולן, אבל העמודים האחרונים מעלים בי היסוסים. כרגע, הוט מובייל הכי משתלמים: 10 ש"ח לארבעה חודשים ואח"כ 100 ש"ח - זה יוצא כולל דמי טיפול 290 ש"ח סה"כ לעומת 340 ש"ח בגולן כולל דמי טיפול. בהוט מוגבלים אמנם במספר המדינות שאליהן אפשר להתקשר, אבל מקבלים חבילת אינטרנט של 100 מגה, אם כי ללא ספק תשתית.

מה אתם אומרים, לבחור בהוט או באנדרדוג? האם אפשר לחסוך דמי טיפול אם הולכים לאחת מנקודות המכירה כדי לאסוף את ה-SIM?

:idea:
פורסם

הוט מוכרים את כרטיסי הסים בעמדות השירות שלהם בקניונים - פשוט באים, חותמים על המסמכים ומקבלים את הכרטיס. איני יודע מהם "דמי הטיפול" הנגבים על ידי הוט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד לפני שבוע הייתי בגולן,

לצערי(יותר נכון לצערם)עברתי לרמי לוי.

מרגע המעבר לגולן החלו בעיות קליטה קשות,אי זמינות וניתוקים בכל(!) שיחה ושיחה(בעיות הקליטה היו במספר מוקדים בגוש דן)הניתוקים החריפים ביותר היו במהלך נסיעה ברכב(הגיע למצב שפשוט אי אפשר לקיים שיחה נורמאלית)

בקיצור-עם כל הכוונה הטובה זה פשוט היה בלתי נסבל,ממש תחושה של תחילת הדרך של סלקום אי שם בשנות התשעים.:?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה אליכם חברים,

בן דוד שלי בגולן, החשבון שלו נבדק ומקושר (דיפולטיבית) למב"ל,

אך הילדון לא ידע שכשמתקשרים לחו"ל מגולן יש לעשות קודם + או 00 (אפס אפס) והתקשר דרך 012,

כלומר בתחילת השיחה הוא עשה 012XXXXXXXXX.

הוא ביצע בפברואר ובמרץ כל חודש כ-20 שיחות בנות מס' דקות כל אחת ועוד 2-3 שיחות בנות 15-30 דקות.

הורידו לו מהחשבון בנוסף ל 49 ש"ח, בפרואר 605 ש"ח ובמרץ 521 ש"ח.

לתשומת לבך, נוספה החודש חשבונית עבור שיחות בינלאומיות לחו"ל (דרך 012 סמייל, 013 נטוויזן,014 בזק בינלאומי, 015 הלו, 018 אקספון ו- 019 טלזר) .

החשבונית היא עבור שיחות שביצעת לחו"ל דרך המפעיל שבחרת (שאינו גולן טלקום בינלאומי) ועל פי תעריפיו (התשלום מועבר למפעיל שבחרת).

יש מה לעשות בנדון או שזה שכר לימוד למי שלא יודע כיצד מתקשרים "חופשי" לחו"ל והוא אכל אותה?

הילדון מבואס כהוגן :evil:

פורסם

זה שכר לימוד - צריך לקרוא על מה חותמים ואת הוראות השימוש! הדבר מצוייןם באופן ברור ביותר באתר של גולן.

מרבית אותם 1100 ש"ח לא נשארים בגולן אלא עוברים לידי 012. נראה אותו מקבל מהם הטבה. אולי אם הוא ישייך אליהם כמה קוים - אבל אני מסופק, כיון שהמפעיל הבין לאומי צריך לשלם למפעיל המקומי את דמי הקישוריות, כאשר במקרה של גולן היא לא צריכה "לשלם לעצמה" סכום זה.

פורסם
עד לפני שבוע הייתי בגולן,

לצערי(יותר נכון לצערם)עברתי לרמי לוי.

מרגע המעבר לגולן החלו בעיות קליטה קשות,אי זמינות וניתוקים בכל(!) שיחה ושיחה(בעיות הקליטה היו במספר מוקדים בגוש דן)הניתוקים החריפים ביותר היו במהלך נסיעה ברכב(הגיע למצב שפשוט אי אפשר לקיים שיחה נורמאלית)

בקיצור-עם כל הכוונה הטובה זה פשוט היה בלתי נסבל,ממש תחושה של תחילת הדרך של סלקום אי שם בשנות התשעים.:?

תומר

בדקת תמיכה בתדרים לפני שעברת לגולן ?

הכי קל להשמיץ את הספק הסלולרי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תוך כדי עבודה במשרד (בטירת הכרמל, אל תגלו לאף אחד:oops:) הסתכלתי בטלפון (לפני כשעה) לאחר שהוא ציפצף להודיע על מייל חדש ומשהו נראה לי מוזר. אחרי 2 שניות הבנתי מה.

מזה חודשים ארוכים שהאות R מוצגת ליד חיווי עוצמת הקליטה באופן קבוע. התרגלתי לקיומה מהר מאוד ושמחתי לראותה בכל בוקר {טוב, אני סתם מגזים}.

בכל אופן, מה שהיה לי מוזר הוא שהיא פשוט נעלמה. הטלפון עדיין מציין שהוא מחובר לרשת GOLAN T וחיווי הקליטה הוא מלא אבל האות R, איננה.

פורסם

בלי ה R זה סתם GT, בערוך 120 כ"ס פחות :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...