Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני זוכר נכון, ההמבורגר והבירה עליי?

אסאד הזה עקשן גדול! :wink:

אכן, אבל הקינוח עלי בשביל הסבבה.

אגב דורקי, הוויכוח שלנו היה על ההיתכנות של חבילות ה99 וה10 ₪.

במחירי ההיצף הנוכחיים, אני בהחלט רואה תרחיש בו 4 הגדולות חונקות את גולן מתרחש כפי שאתה טוען.

הויכוח היה על מה שעכשיו מתרחש בשוק בפועל - שאז הערכתי שכך יקרה (אפשר לעיין בהודעות הקודמות).

ארבע הגדולות הולכות לחנוק את גולן, שלא יהיה לך ספק בזה.

לאוהדי גולן - זו הערכתי על המתחולל בשוק, אם תתקפו את ההערכה הזו או לא, שום דבר לא ישנה את העובדה שהחברה הזו לא תשרוד (עד כמה שזה תלוי בארבעת הגדולות) וההערכה הזו ממש לא פוגעת בסיכוי ההשרדות שלה אלא מהווה את תפיסת השוק שלי בלבד.

לא ברור מה הביסוס להנחה הזו, למרות הדוגמא שנתת. הנסיון שלי באורנג' שונה. היתה לי חבילה כדאית, מחיריה עלו החל ממספר חודשים לאחר שהפסיקו להציע אותה למצטרפים חדשים . המחירים עלו בזחילה, מעט כל פעם, עד שהתיצבו ברמה שהיתה מעט מתחת לסף הכדאיות לעבור למפעיל סלולרי אחר. כמובן שהוצפתי בהצעות של אורנג' לעבור לחבילה עדיפה לדעתם , אבל לא לדעתי.

כלומר, בתסריט שלך (מה יקרה אם גולן יסגור) היתרון למשתמש קים ישאר רק לכמה חודשים, לנסיוני.

יהודה, זו המסקנה שעולה גם מתוך דבריך, שים לב למשפט שצבעתי באדום.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאוהדי גולן - זו הערכתי על המתחולל בשוק, אם תתקפו את ההערכה הזו או לא, שום דבר לא ישנה את העובדה שהחברה הזו לא תשרוד

.

איפה נרשמים לקורס נביאים ?

גם אני רוצה !

פורסם

פולו, תלמד מנע"ס רצוי יותר מתואר ראשון, תכיר את התחום וקצת איך חושבים מקבלי ההחלטות - ואז תדע להעריך מה הולך להתרחש.

אני יודע שכתבת בציניות, בחרתי לענות לך ברצינות.

פורסם
1. כיום אין התחייבות - וזה דו כיווני. אתה רשאי להתנתק כאוות נפשך והחברה רשאית לשנות מחירים. כמובן שהתגובה לעלית מחיר צריכה להיות ניוד\ניתוק.

2. בניגוד לגולן, המבצע של 012 פתוח גם ללקוחות ותיקים. פעולה קטנה באינטרנט והמחיר יורד ב-54 ש"ח לחודש.

תיקון קטן לעצמי - כאשר גולן קיבלו בקשת ניוד של קו בחבילת ה-10 ש"ח (שבפועל מכניס להם כ-40 ש"ח בחודש) - לא שמעתי ציוץ. כאשר קיבלו את הוראת הניוד של קו בתוכנית ה-99 ש"ח בחודש קיבלתי הצעה להפחתת העלות ל-49 ש"ח בחודש. אולי (ועם הרבה סימני שאלה) רומז משהו על סף הכדאיות שלהם, או, פשוט, על רמת הלקוח שעליו מוכנים להלחם. מכל מקום - לא הסכמתי להצעה מסיבה פשוטה - הניוד בוצע בגלל בעיות טכניות בשבועות האחרונים (הרבה ניתוקים ושמיעה גרועה) ובגלל העדר שירות לקוחות.

לגבי 012 - בגלל בעיה באחד הניודים נזקקתי לשירות הצ'אט שלהם - אתמול ההמתנה היתה אין סופית, היום ענו לי תוך דקות אחדות ובסופו של דבר גם פתרו את בעית הניוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יהודה, זו המסקנה שעולה גם מתוך דבריך, שים לב למשפט שצבעתי באדום.

טוב שאנו מסכימים על: המחירים עלו בזחילה, מעט כל פעם, עד שהתיצבו ברמה שהיתה מעט מתחת לסף הכדאיות לעבור למפעיל סלולרי אחר.

ומכיון שהחברות הגדולות, חברות האפ"ס יזחילו את המחירים למעלה עד שיגיעו לרמת המחירים שהיתה לפני גולן, גם בעלי מסלולים קימים יוזחלו בהתאם.

יהודה

פורסם

יהודה, אנחנו מסכימים (כמעט) לגמרי:

1. ברור שאם גולן יפשטו את הרגל, אז בתום תקופת ההתחייבות (של החברה ללקוח) המחירים יזחלו למעלה עד לסף הכדאיות למעבר.

2. אם גולן יפשוט רגל אף מפעיל אחר כבר לא יעיז להכנס לשוק הישראלי.

3. ארבעת הגדולות עושות ויעשו את הכל כדי לחנוק את גולן.

וזה מחזיר אותנו לטענות הראשוניות שהעלתי בשרשור:

1. התחרות כפי שכחלון הפיק אותה היא מתכון לכישלון.

2. בסופו של דבר הצרכן הוא שיפגע מהמהלכים החפוזים וחסרי ההבנה של יקיר הציבור - כחלון.

פורסם

תהיה ערני - כפי שכתבתי קודם, ניידתי שני קוים מגולן ל-012. באחד הניוד היה חלק, באחר בעייתי מאוד, ארך 3 ימים והתבצע רק לאחר שמשך 6 שעות נותרתי עם המספר הזמני בלבד פעיל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המספר הוא 1-800-055-888.

התקשורת אתם היא בצ'אט - בדף הבית הכנס ל"צור קשר" ואז יש בצד שמאל לינק צהוב-שחור לצ'אט.

פורסם

חייב לציין שאחרי מעבר מגולן ל012 , אישתי מאוד מרוצה וגם אני שומע הרבה יותר טוב .

כל הבעיות שהיו נעלמו . עדיין יש לי 2 קוו 9.9 בגולן ואני ממש שוקל להעביר אותם גם .

חבל שזה כך , אבל עם עובדות קשה להתווכח.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
המספר הוא 1-800-055-888.

התקשורת אתם היא בצ'אט - בדף הבית הכנס ל"צור קשר" ואז יש בצד שמאל לינק צהוב-שחור לצ'אט.

טנקס!

timur2008 ,

כמו עם פלאפון,רציתי להישאר איתם,באמת,אבל אחרי חודש שלא פתרו לי בעיית רשת,וגם לא ממש התאמצו לעזור-נמאס לי.

טוב שיש חלופות.ותודה לכחלון.

פורסם

לגבי 012 - בגלל בעיה באחד הניודים נזקקתי לשירות הצ'אט שלהם - אתמול ההמתנה היתה אין סופית, היום ענו לי תוך דקות אחדות ובסופו של דבר גם פתרו את בעית הניוד.

בגלל נהירה של לקוחות ל012 זמני ההמתנה בצאט התארכו מאוד, אבל יש שעות שעונים מהר.

אם אני רוצה לשאול או לברר משהו, אני פותח את הצ'אט בעבודה ועובד עם חצי חלון עד שהנציג עולה מולי.

חייב לציין שעד כה הטיפול היה מקצועי ומאוד יעיל

*פעם חזרתי מחו"ל והסים של 012 פשוט מת, הנציג אמר לי תקנה סים חדש בYELLOW ונזכה אותך בחשבונית הבאה, וכך היה.

*לפני חודש+ עברתי את ה1GB גלישה, והתקשרתי לשדרג ל3GB ולהפתעתי גיליתי דרך הנציג שאפשר לשנמך את המחיר ל44 שח במקום 98.

* בגלל בלגן במכשיר הטלפון של אחותי, עד שהיא איתרה את התקלה לקח לה לעבור 3 חברות סלולריות ולבסוף הבעיה היתה במכשיר עצמו. היא עצרה בסלקום, והם ניסו לעבוד עליה עם תרגיל של "רק היום יש לנו מבצע במקום 120 ב99" בלי התחייבות.

כמובן שחודש אחרי בשיטת המצליח, חייבו אותה ב120 וזה דרש צעקות עד שהחזירו ל99.

היא ביינתים החליפה למכשיר חדש, אבל נשארה בסלקום. אני העברתי את ההורים ל012 מובייל, הם בקושי מדברים והיו משלמים לאורג' כ70 ש"ח ביחד. כעת משלמים 20, חסכון של 50 שח בחודש.

נותר רק להעביר את אחותי, אבל היא בטראומה מכל הכאבי ראש ומסרבת לעזוב את סלקום!! ולחסוך כ330 שח בחצי שנה על המבצע של ה44 ב012 מובייל.

הפיוז התחיל לעלות אצלי, כאחד שצרכנות נבונה היא בראש סדר העדיפויות, ויש איש משפחה שיכול לקבל שירות טוב יותר (גלישה מהירה יותר ב012 מובייל) בפחות ומסרב בגלל סיבות פסיכולוגיות, ואי אמון , התחלתי לקחת את זה אישית.

מאחר ועזרתי לה לא מעט בלשון המעטה בנושאים טכניים רבים, ראיתי את הסירוב הזה לעבור כאחת שלא סומכת על המלצותי.

עכשיו אם זה היה חבר, ניחה תפאדל, אבל נקודתית במקרה הזה לא ויתרתי לה.

אמרתי לה בפירוש, והיא מכירה אותי טוב, "את רוצה להיות עקשנית? תחשבי פעמיים ושלוש לפני שאת פונה אלי להבא ליעוץ ותמיכה בנושאים טכניים." לא עברו 2 שניות, והדעה שלה בנושא השתנתה והמעבר ל012 עבר בצורה חלקה ומהירה :)

מיותר לציין שהיא מאוד מרוצה, גם מהקליטה וגם מהגלישה.

מה שכן אני חייב לציין שהעניין הזה של "טוב לי ואין לי בעיות בחברה X , אני מעדיף לשלם יותר ולהישאר מאשר להתנייד" זה משהו שגם חברות הסלולר הקטנות בונות עליו לטווח הרחוק בכל המבצעים האלה.

אחרי שנבנתה מערכת אמון בין לקוח לחברה, והוא קיבל שירות מצויין עם 0 תקלות מחברה שמאמינה בשירות שלה וגם מספקת אותו תמורת מחיר הוגן ואף נמוך, מאוד קשה לעשות את המעבר.

עכשיו יש לי אפשרות לעבור לחבילה של 10 שקלים בחודש בהוט ולקבל ספקית אינטרנט למספר חודשים, ואז לעזוב אותם כמו ישראלי טוב, ולדלג לחברה שתיתן לי מחיר עוד יותר זול אבל עדיין לא עושה את זה. (אידאולוגית אני בעד תמיכה ובחברות הקטנות להמשך התחרות, אבל לא רואה סיבה לקפוץ בין הקטנות בשביל הפרשים של 30 שח ל4 חודשים)

מצד שני בוא נהיה גלויים עם עצמנו, כנראה שאם עוד חצי שנה יהיו חברות שימשיכו להציע ב40 ש"ח חבילות הכל כלול, יש סיכוי שלקוחות רבים יעברו אליהם , במקום לשלם 90-100 שח בחודש , במידה ואיכות המוצר תהיה זהה.

כאן מדובר כבר בחסכון של מאות שקלים בחצי שנה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

24 שעות עברו מאז שקניתי את הסים ונרשמתי באתר. עדיין לא נויידתי ועדיין אין מענה בשרות לקוחות שלהם. :?

פורסם

נסה בצ'אט ואל תרפה. החזק את החלונית גלויה לעין כל הזמן, כין שאם יענו לך ולא תהיה זמין השיחה ת נותק די מהר.

כמוכן שים לב שהמוקד נסגר לפניות בשעה 19:00, אזה התחל כבר עכשיו.

• תוכן חדש...