Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כן חבילת 9.90 יותר זולה

דקה בגולן 0.18

דקה ב012 =0.09

גולן טלקום , אתם לא בכיוון .

012 זה אורנג', ואורנג' מנסה את שיטת ההיצף (הדמפינג) הידועה לשמצה.

ויקיפדיה:

"לעתים, נטען, נוקטות חברות המשיגות מונופול צעדים להגבלת יכולתם של המתחרים להתחרות בה כמו הסכם כובל עם חברות אחרות או מכירה במחירי היצף."

012 מוכרת בכוונה במחיר שגולן לא יכול לעמוד בו (עד שתהיה לו רשת של עצמו) כדי שגולן ישבר ויסגור. ברור שאם גולן יסגור, המחירים יקפצו חזרה לשמים.

אנו צריכים להיות בצד הנכון ולא בצד של חברות האפ"ס ( אורנג'-פלאפון-סלקום וגם הוט). אם גולן לא מתאים למישהו, עדיף לעבור לאחת המפעילות הוירטואליות (רמי לוי, יו פון, הום סלולר).

המעבר מגולן ל012 יחסוך בחשבון החדשי כמה שקלים בודדים? בשביל זה לא כדאי לעבור.

יהודה

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדכון קטן ,

הניוד הצליח , הטלפון עבוד .

אתמול סביב השעה 14:00 נרשמתי באתר

הניוד הושלם היום ב 12:20 .

העיקר שהם כותבים באתר ניוד תוך 3 שעות.....

:|

פורסם
012 זה אורנג', ואורנג' מנסה את שיטת ההיצף (הדמפינג) הידועה לשמצה.

ויקיפדיה:

"לעתים, נטען, נוקטות חברות המשיגות מונופול צעדים להגבלת יכולתם של המתחרים להתחרות בה כמו הסכם כובל עם חברות אחרות או מכירה במחירי היצף."

012 מוכרת בכוונה במחיר שגולן לא יכול לעמוד בו (עד שתהיה לו רשת של עצמו) כדי שגולן ישבר ויסגור. ברור שאם גולן יסגור, המחירים יקפצו חזרה לשמים.

אנו צריכים להיות בצד הנכון ולא בצד של חברות האפ"ס ( אורנג'-פלאפון-סלקום וגם הוט). אם גולן לא מתאים למישהו, עדיף לעבור לאחת המפעילות הוירטואליות (רמי לוי, יו פון, הום סלולר).

יהודה

לא מסכים , אני שילמתי 99 ש"ח , גולן עשה תוכנית לחדשים בלבד 49 ש"ח

אני משלם 50 ש"ח יותר .

היום ב012 = 44 ש"ח

שזה 55 ש"ח פחות לחודש , כפול 6 = 330 ש"ח לחצי שנה מנוי .

אז מה פה כמה שקלים ? למה אני צריך להדפק אם אני תומך בגולן ? קיבלתי שירות מיוחד? לא! לא היו לי בעיות ? היו .

טיפלו בהכל ממש מהר ? לא!

הייתי מוכן לסבול הכל חוץ מהמהלך הדפוק של לדפוק את הותיקים .

הפרסומת של 012 מצויינת ( "שלום , אתה לקוח חדש או משומש?")

ממש ככה .

שיתמודד

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לזכות 012 - הם מאפשרים לכל לקוח לקבל את ההטבה לחצי שנה - על ידי פעולה קצרה באינטרנט.

ד"א - הניוד השני שלי צפוי הערב. ממתין לביצוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רואה שכולכם מאוד מתעסקים עם מהירות ההורדה ונפח ההורדה.

בתור אחד שיש לו WI-FI גם בבית וגם בעבודה, מעניין אותי לשמוע, באיזה סיתואציות ובאיזה אפליקציות אתם נתקלים בכלל בבעיות של מהירות גלישה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא מסכים , אני שילמתי 99 ש"ח , גולן עשה תוכנית לחדשים בלבד 49 ש"ח

אני משלם 50 ש"ח יותר .

היום ב012 = 44 ש"ח

שזה 55 ש"ח פחות לחודש , כפול 6 = 330 ש"ח לחצי שנה מנוי .

אז מה פה כמה שקלים ? למה אני צריך להדפק אם אני תומך בגולן ? קיבלתי שירות מיוחד? לא! לא היו לי בעיות ? היו .

טיפלו בהכל ממש מהר ? לא!

הייתי מוכן לסבול הכל חוץ מהמהלך הדפוק של לדפוק את הותיקים .

הפרסומת של 012 מצויינת ( "שלום , אתה לקוח חדש או משומש?")

ממש ככה .

שיתמודד

אם כבר אתה עוזב את גולן, למה לא ליופון? שם תשלם בחודשים הראשונים 39 ש"ח למסלול ללא הגבלה. לפחות אל תחזק את אורנג' (=012) .

יהודה

פורסם

יהודה

הפוך גוטה - הפוך...

אם גולן הולך לסגור את הבאסטה, אז האינטרס שלי הוא לשריין לעצמי חבילה ללא הגבלה מוזלת, כי ברגע שהמחירים יעלו החבילות האלה ישארו רק ברשות הלקוחות שמנויים עליהן.

כלומר, מי שהימר לא נכון עלול להגיע למצב שהחברה שלו נסגרה וחברות אחרות כבר העלו מחיר והוא צריך לשלם יקר רק כי ניסה לחסוך כמה גרושים.

האם זה יקרה? מי יודע.

האם יש סבירות לתרחיש הזה? לדעתי כן.

פורסם

יש חבילות מובטחות ללא מועד פקיעה?

המקסימום המוכר לי זה שנה, התחייבות למחיר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רק תראו כמה החברות הגדולות לא קשורות לעולם.

היום שמעתי ברדיו שלאחר שלאחר התקלה שהיתה לחברת פאלפון (לא יכלו לקבל ולהוציא שיחות ומיסרונים במשך מספר שעות)

תוגש תביעה ייצוגית.

בכל מקרה מנכ"ל פאלפון הציעה פיצוי ללקוחות: 60 דקות שיחה מתנה ו\או 500 מגה בייט גלישה.

הם רציניים.....

איך ניתן היום בעידן הכול כלול לפתות אנשים בדקות שיחה.

הם פשוט ממשיכים לצחוק על האינטליגנציה שלנו.

אני בתור לקוח היתי מכבד יותר תשובה של אין פיצוי מאשר לקבל הצעה כזאת.

קישור לכתבה

http://technation.themarker.com/1.1921752

פורסם
אם כבר אתה עוזב את גולן, למה לא ליופון? שם תשלם בחודשים הראשונים 39 ש"ח למסלול ללא הגבלה. לפחות אל תחזק את אורנג' (=012) .

יהודה

יופון נותן רק 4 חודשים

012 חצי שנה , בחישוב מהיר זה יותר זול .

לא מעניינת אותי אף חברה יותר , איפה שיותר זול אני יעבור .

יש גם הוט , אבל אני ממש לא מעוניין להיות קשור אליהם בשום צורה .

כמו כן יש לי טלפון ביתי ואינטרנט דרך 012 ואני מרוצה בכללי . אז ניסיתי אותם .

חייב לציין עוד דבר קטן , בגולן היו המון בעיות עם קו כולל שמע באיכות סבירה ולא יותר . הקו של 012 הרבה יותר טוב .

לא יודע למה זה קשור אבל זה השתפר פלאים .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
אני רואה שכולכם מאוד מתעסקים עם מהירות ההורדה ונפח ההורדה.

בתור אחד שיש לו WI-FI גם בבית וגם בעבודה, מעניין אותי לשמוע, באיזה סיתואציות ובאיזה אפליקציות אתם נתקלים בכלל בבעיות של מהירות גלישה?

לא הבנתי את השאלה שלך.

אתה שואל על אינטרנט סלולרי? המהירות שלך מוגבלת ע״י הספק עצמו. הוא יכול לקבוע (תאורטית) שיומיים תגלוש על מקסימום (נגיד 5 מגה) ובשאר 28 הימים תגלוש על 128byte.

תנסה לעבוד מול שרת של אוניברסיטה נגיד עם ההגבלות האלו, או לצפות ביוטיוב. אתה תתלוש לעצמך שערות מהראש. בבית אתה לא נתקל בזה כי המגבלות בקו הבייתי הן על מהירות ולא נפח. אתה תקבל (תאורטית) את ה5 מגה שלך ולא יורידו אותך אחרי כך וכך נפח (תאורטית). בסלולרי זה הפוך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם בבית יש מגבלת נפח. אם הם באמת מאטים או לא אני לא יודע, אבל המגבלה כתובה בחוזה.

אצל נזק בינלאומי יש מגבלה של 65GB אם זכור לי נכון

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפחות ה65 ג׳יגה האלו באים כסטנדרט.

אגב, למיטב ידיעתי מעטים האנשים שנתקלו בהאטות (בד״כ זה כדי לגרום להם לשדרג לחבילת משמתמשמאאאאגניב או משהו דומה, שכמובן יותר יקרה מהנוכחית)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...