Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסים עולה 33 ש"ח ב-Yellow ואת האקטיבציה (כולל מסירת פרטי אמצעי תשלום) אתה מצבע דרך הרשת, פשוט לגמרי כאשר הסכנה היחידה היא הקלדה שגויה של ה-IMSI.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תיכננתי מחר לקנות ב YELLO סים של 012 ,שמעתי ביקורת טובה ממישהי מהעבודה שלי. נקווה שלא יהיו הפתעות כמו בגולן.

ממש איכזבו אותי .

פורסם
012= אורנג'. :idea:

והאנטנות של גולן הן בחלקן של סלקום אם אני לא טועה.

מה לעשות,

אני מעדיף שזה יהיה ככה מאשר ש SMS לא יגיעו בזמן,פתאום להיות בלי רשת...לא מתאים. לא בשביל זה עברתי לגולן.

פורסם
יש לי 3 קווים בגולן ,

אני הולך ככל הנראה להעביר קו 1 להוט לבדוק מה זה 9.90 הכל כלול .

אתמול רכשתי שני כרטיסי SIM ב-"Yellow" (עלו 33 ש"ח כ"א), אחד כבר מאוקטב וצפוי להיות מנוייד מחר, השני יאוקטב מחר. תוכנית של 44 ש"ח לחצי שנה ואח"כ 98 ש"ח בחודש, עם 3 ג"ב דאטא.

^

זו בדיוק התוכנית שאני מעוניין בה.

המחיר של הסים הוא רק 33 ש"ח? לא 49 ?

חבל מאוד. אם כבר עוזבים את גולן, האם לא עדיף למפעילים וירטואלים (רמי לוי, יו פון, הום סלולר) ?

הנסיון עם הוט רע מאוד. הוט זה נחש, שלא יכול להתאפק ומכיש.

012 זה אורנג'. האם לא ברור ש012 בשלב מסוים יאכילו קש את המנויים כמו אורנג' ?

012= אורנג'. :idea:

נכון מאוד

יהודה

פורסם

באיזשהו מקום אני מעדיף חברה וירטואלית עם גב,מאשר חברות שעלולות עוד כמה חודשים לפשוט רגל או לסגור את הבסטה מסיבות כאלה ואחרות.

פורסם
חבל מאוד. אם כבר עוזבים את גולן, האם לא עדיף למפעילים וירטואלים (רמי לוי, יו פון, הום סלולר) ?

הנסיון עם הוט רע מאוד. הוט זה נחש, שלא יכול להתאפק ומכיש.

012 זה אורנג'. האם לא ברור ש012 בשלב מסוים יאכילו קש את המנויים כמו אורנג' ?

:mm_yeah::mm_yeah:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אידיאולוגית לא רציתי לעזוב את גולן, אבל בכל זאת עזבתי אותם כיון שהיתה בעיה לבצע שיחות דרכם ולא קיבלתי מענה בשירות הלקוחות. מדובר בניוד החמישי של הקו הספציפי בשנה וחצי האחרונת - כלומר אפשר להבין שאני לא מוותר למפעיל איני מרוצה משירותיו.

התלבטתי בין כמה מפעילים, אבל בני רצה רשת תומכת 2G (בגלל בעיות כיסוי באזורים שאליהם הוא עשוי להגיע) מה שהוריד את הרשתות מבוססות פלאפון, וההצעה הסבירה ביותר היתה של 012. לא לשכוח - פרט לרמי לוי הוירטואליים הם מפעילים כה זעירים שאני מסופק אם הם יחזיקו מעמד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באיזשהו מקום אני מעדיף חברה וירטואלית עם גב,מאשר חברות שעלולות עוד כמה חודשים לפשוט רגל או לסגור את הבסטה מסיבות כאלה ואחרות.

מה אכפת לך שיפשטו רגל ?

יש לך שם מניות ?

פורסם
מה אכפת לך שיפשטו רגל ?

יש לך שם מניות ?

לא קשור למניות,אני פשוט לא רוצה לקום בוקר אחד ולגלות שאין לי קו.

פורסם

כשכתבתי ש012 = אורנג', לא התכוונתי לכך שהם יושבים על רשת אורנג', אלא לכך שהם מותג שונה של אותה חברה.

אורנג' רכשו את 012 כולה, כמו שסלקום קנו את נטויז'ן שלפני כן קנו את ברק 013.

יש היום את קבוצת בזק/ פלאפון/בזק בינ"ל/יס

הוט/ מירס

אורנג'/012

סלקום/נטויז'ן 013. לדנקנר יש גם את youphone בשוק המפעילים הוירטואליים.

כל השאר שחקנים קטנים ולא מספיק משמעותיים.

לגבי גולן, ניידתי אליו כבר 9 קווים. לא נתקלתי בבעיות לשמחתי ומבחינתי לא לבדוק את החשבונית במשך שעות בכל חודש זו כבר סיבה מצויינת להישאר שם, כל עוד השירות תקין. בחברות האפ"ס בזבזתי שעות בכל פעם בכדי להבין חשבונית של עשרה מנויים.

פורסם

שאלה כאן, למי שבמקרה יודע:

בהוט, כשאני עובר את ה3GB (וזה קורה, כי אני גולש הרבה, בעיקר כשאני סוגר שבתות בבסיס וכו'),

האינטרנט נהיה איטי ובלתי נסבל.

אשכרה הגעתי למצב שאני גולש ב50Kbps, למרות שאנחנו זוכרים שהוט התחייבו על מהירות של 700Kbps (מהירות סבירה למדי).

מישהו יודע עד כמה האינטרנט נהיה איטי בגולן טלקום אחריי 3GB?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...