Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקרוב פלאפון ורמי לוי מצטרפים לקרב.

מתי יתחילו לשלם לנו תמורת השימוש בסלולר?

זה נצחון פירוס.

כמו שכרגע זה נראה מדובר בקרב לחיים או למוות שלא יסתיים עד שאחת החברות תסגור סופית את הבאסטה.

מישהו מחברי הפורום עדיין מוכן לטעון שזו תחרות בריאה?

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ממש לא ניצחון פירוס - זה גובל בכשלון. היה כאן דיון לגבי גבול הרווחיות, נראה לי שהחברות הגיעו למצב של נסיון לגייס לקוחות בכוח מתוך הבנה שבתוך 3-4 חודשים השוק יתייצב ברמת מחירים סבירה מבחינת החברות. אין לי כל הסבר אחר לתופעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היי,

כבר ניסיתי את זה וזה לא ממש עזר.

תודה בכל אופן...

שלח לי את מספר הפלאפון שלך בפרטי אני אבדוק את הנושא.

פורסם

ספריאל - שמועות ששמעתי ברמת רכילות מסדרון אומרות שבין פטריק דרהי (הוט) לגולן זורם דם רע, וזו לא רק תחרות עסקית לגיטימית.

תחרות כזו הולכת להשאיר צלקות אצל כולם, כשההיגיון יצא להפסקה (זה כבר קרה - כן?) וכשהמתמודדים מתחילים לפתח תסמינים קשים של דלקת קרום האגו - זה יגמר רק בפשיטת רגל של אחד המתמודדים (אבל את זה טענתי לאורך כל השרשור).

זו מלחמה עד השקל האחרון וכשהיא תיגמר נישאר עים ארבע חברות בלבד, האחרות הוציאו חוזה על גולן.

פורסם
לא נכון.

תמיד היה כתוב בהערות למסלול שאחרי 3GB תהיה האטה.

פשוט עד השבועות האחרונים הם לא ממש אכפו את זה.

ועדיף האטה על פני תשלום של מאות שקלים.

ועוד משהו - 3GB בחודש זה הרבה.

מי שצריך יותר מזה שיהיה לו לבריאות, ברמי לוי ניתן לקבל 10GB לפחות בחלק מהמסלולים.

אבל לדעתי עדיף לבדוק איזו אפליקציה אוכלת כל כך הרבה דאטה.

אם לא רואים יוטיוב כל היום, מורידים עדכוני תוכנות וכו' רק ב-WIFI, ולא שומעים רדיו בסטרימינג כל הזמן אז אין סיבה לעבור גם 1GB.

ניווט+וואצ'אפ+פייסבוק+גלישה+מייל צורכים די מעט.

נראה לי שכבר אמרתי לך את זה פעם , בכל מקרה , יש אנשים שכן צריכים יותר , בזמנו כשהייתי עם סלקום , בחופשת לימודים הייתי צורך בין 5-7 ג'יגה בחודש , אחר כך זה ירד , ויש אנשים שכן צריכים המון אינטרנט , היום טלפון זה כבר חלק קטן יותר מהסלולר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לא נכון.

תמיד היה כתוב בהערות למסלול שאחרי 3GB תהיה האטה.

פשוט עד השבועות האחרונים הם לא ממש אכפו את זה.

ועדיף האטה על פני תשלום של מאות שקלים.

ועוד משהו - 3GB בחודש זה הרבה.

מי שצריך יותר מזה שיהיה לו לבריאות, ברמי לוי ניתן לקבל 10GB לפחות בחלק מהמסלולים.

אבל לדעתי עדיף לבדוק איזו אפליקציה אוכלת כל כך הרבה דאטה.

אם לא רואים יוטיוב כל היום, מורידים עדכוני תוכנות וכו' רק ב-WIFI, ולא שומעים רדיו בסטרימינג כל הזמן אז אין סיבה לעבור גם 1GB.

ניווט+וואצ'אפ+פייסבוק+גלישה+מייל צורכים די מעט.

בדיוק. מה לעשות שזה השימוש שלי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה נצחון פירוס.

זאת החברה הזאת של פלפון ומירס?:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תרשה לי להכיר לך, ויקיפדיה בגירה, בגירה ויקיפדיה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%95%D7%9F_%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בתחרות הקשה בין "הוט" ו "גולן" נובעת מהצורך הגדול שלהם להגיע לאותם 7% נתח שוק בכדי לקבל את כספי הערבויות שהם הפקידו.

היות ומדובר על מאות מיליונים , עד אמצע 2013 עוד נראה דברים הזויים מאד.

אחרי זה (אני חושב שיש להם עד סוף 2013 ), מי שלא תצליח להגיע לאותם 7 אחוז תאלץ לסגור .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

יש להם חמש שנים, לא עד סוף 2013.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ב'תורת המשחקים' ישנו דיון על מכרז למכירת דולר (או מיליון שטרות של דולר או מיליארד - זה לא משנה), המכרז מתנהל כמו מכירה פומבית רגילה שבו המציע הגבוה ביותר זוכה, בקאצ' אחד - גם המציע שבמקום השני נדרש לשלם את מחיר ההצעה שלו למרות שלא זכה בדבר.

ברגע שיש שתי הצעות משני מציעים שונים אז המכרז יראה כך: נאמר שההצעה הגבוהה עומדת על 90 סנט, המציע השני יהיה חייב לעבור את הסכום המוצע כי הוא כבר הפסיד בכל מקרה את ערך ההצעה שלו ולא נותר לו לקוות שהשני ישבר.

גם כשההצעה היא לרכוש דולר - בדולר ועשרה אז המכרז ימשיך לטוס למעלה כי הזוכה הפסיד רק 10 סנט ואילו המציע השני מפסיד את מלוא ההצעה שלו, כך זה יכול להמשיך עוד ועוד.

תופעות כאלו רואים כשמדינות פותחות במירוץ חימוש גרעיני, האחת רוצה יתרון על שכנתה ולכן מתחילה להשקיע בתחום, השכנה לא יכולה להשאר מאחור ושופכת גם היא כסף, כשזה נגמר שתי המדינות במצב גרוע ממה שהיה מקודם, שתיהן מרוששות ותחת איום גרעיני.

ולענייננו, גם קרב הסכינים שמתחולל מולנו הוא מכרז על דולר, כל המשתתפים כבר הפסידו וכרגע נותר לקוות שאחד מהם (זה שהפסיד הכי פחות) יפרוש מהזירה.

כדי להקל עליכם את הבנת השוק אציין שאלוביץ (בזק) ודרהי (הוט) נמצאים ביחסים מצויינים, סבן (פרטנר - בעוד רגע) גם הוא איש שישתלב היטב עם הצמד הזה (הוא גם מכר את בזק לאלוביץ') ודנקנר (סלקום) ממש לא פראייר וישתלב היטב בתמונה.

היוצא דופן בקבוצה הזו הוא גולן שבא כמהפכן צעיר, קרא לכולם גנבים ווהוא עומד לראות מה יקרה כשהשוק יתהפך עליו.

פורסם
זאת החברה הזאת של פלפון ומירס?:roll:

תרשה לי להכיר לך, ויקיפדיה בגירה, בגירה ויקיפדיה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%95%D7%9F_%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1

אי אפשר להיות ציני במדינה הזאת בלי שיחשבו שאתה אהבל? :wink:

ב'תורת המשחקים' ישנו דיון על מכרז למכירת דולר (או מיליון שטרות של דולר או מיליארד - זה לא משנה), המכרז מתנהל כמו מכירה פומבית רגילה שבו המציע הגבוה ביותר זוכה, בקאצ' אחד - גם המציע שבמקום השני נדרש לשלם את מחיר ההצעה שלו למרות שלא זכה בדבר.

תורת המשחקים זה קשקוש תיאורטי.

נכון, קשקוש תיאורתי שנותנים עליו פרס נובל אבל כל קשר בינו לבין המציאות דומה לשאלות האלה של "עצם חסר חיכוך נופל בתאוצה אין סופית..."

ברגע שיש שתי הצעות משני מציעים שונים אז המכרז יראה כך: נאמר שההצעה הגבוהה עומדת על 90 סנט, המציע השני יהיה חייב לעבור את הסכום המוצע כי הוא כבר הפסיד בכל מקרה את ערך ההצעה שלו ולא נותר לו לקוות שהשני ישבר.

גם כשההצעה היא לרכוש דולר - בדולר ועשרה אז המכרז ימשיך לטוס למעלה כי הזוכה הפסיד רק 10 סנט ואילו המציע השני מפסיד את מלוא ההצעה שלו, כך זה יכול להמשיך עוד ועוד.

איפה בדיוק הדוגמא הזו רלוונטית במציאות?

במכרז כזה לא היה מגיע אף אחד למכירה ובית המכירות היה פושט את הרגל תוך שבוע.

למה הפקטור הזה לא בדוגמא של תורת המשחקים?

אבל כשהדוגמאות מבוססות על "נניח ש..." אז הדוגמא היא מושלמת בדיוק כמו חתיכת הפזל האחרונה שנכנסת לפאזל.

תופעות כאלו רואים כשמדינות פותחות במירוץ חימוש גרעיני, האחת רוצה יתרון על שכנתה ולכן מתחילה להשקיע בתחום, השכנה לא יכולה להשאר מאחור ושופכת גם היא כסף, כשזה נגמר שתי המדינות במצב גרוע ממה שהיה מקודם, שתיהן מרוששות ותחת איום גרעיני.

ושתיהן הרוויחו את השקט שהצד השני מאוים אז הוא לא יעז לפתוח במערכה, זה רווח גדול ששוב, תורת המשחקים התאורטית נהנית להתעלם ממנו כי כאמור, היא סתם קשקוש תיאורטי.

ולענייננו, גם קרב הסכינים שמתחולל מולנו הוא מכרז על דולר, כל המשתתפים כבר הפסידו וכרגע נותר לקוות שאחד מהם (זה שהפסיד הכי פחות) יפרוש מהזירה.

כדי להקל עליכם את הבנת השוק אציין שאלוביץ (בזק) ודרהי (הוט) נמצאים ביחסים מצויינים, סבן (פרטנר - בעוד רגע) גם הוא איש שישתלב היטב עם הצמד הזה (הוא גם מכר את בזק לאלוביץ') ודנקנר (סלקום) ממש לא פראייר וישתלב היטב בתמונה.

אתה מדבר בהתלהבות רבה על קרטליזציה ומונופול או שאני מדמיין?

היוצא דופן בקבוצה הזו הוא גולן שבא כמהפכן צעיר, קרא לכולם גנבים ווהוא עומד לראות מה יקרה כשהשוק יתהפך עליו.

ימים יגידו מי ישרוד ומי לא אבל הלהט שאתה רושף נגד גולן כבר לא נשמע חף מאינטרסים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
על הפנים גולן טלקום, לפחות פה בחיפה.. אין קליטה מלאה, יש מצבים שבהם אני לא מקבל כלל סמסים ו/או שיחות.

העוד 30 ש"ח בחודש לא שווה את זה לדעתי.

לידיעתי, אין עדיין רשת גולן בחיפה, ואתה נודד לסלקום כל הזמן. טוענים שבזמן האחרון סלקום עושה עבודות ברשת בחיפה , מה שיוצר בעיות.

מה שעזר לחבר חיפאי- לעבור לרשת GSM בלבד. (אבל אז מהירות האינטרנט בעיתית).

גולן מתחילים לעלות לי על העצבים.

בהתחלה הכל היה בסדר,אבל כבר שבועיים,בכל פעם שאני יוצא מת"א האייפון מתריע על איבוד הרשת. מציק.

שוקל לעבור ל YOUPHONEA.

נסה לקבוע בחירת מפעיל ידנית.

אם עדיין לא עוזר, נסה רשת GSM בלבד.

יהודה

פורסם

נסה לקבוע בחירת מפעיל ידנית.

אם עדיין לא עוזר, נסה רשת GSM בלבד.

יהודה

ואם לא עוזר עבור ליוני דואר.

למה בכלל צריך להתעסק בכל כך הרבה דברים? לא הגיע הזמן שהם כבר יתגברו על מחלות הילדות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...