Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נותן לי סלקום! :shock:

יש לי:

GOLAN T

IL ORANGE

IL PELEPHONE

והכי מוזר: 42507

עודד.

תקבע ידנית את golan-t . (שאותה גם אני קולט)

בפורומים אומרים שזו הרשת הפועלת על סלקום, ואילו golan-tel היא הרשת של גולן עצמו.

בהצלחה

יהודה

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העברתי כבר 6 מכשירים במשפחה לגולן לאחר שהיו באורנג'.

לאמא שלי היתה חבילה באורנג של 0.81 א"ג לדקה, על "ההטבה" הזאת היא עוד שילמה 30 ש"ח בחודש (כדי לקבל את המחיר המיוחד הזה)

בקיצור חבילת 9.99 ש"ח של גולן צימצמה לה את המחיר מ 140-180 ש"ח בחודש באורנג', ל 20-40 ש" בגולן.

בכל מקרה כולנו מאוד מאוד מרוצים.

אתמול קיבלתי סים נוסף לגולן עבור אבא שלי, המתנתי עד עכשיו בגלל כנסות היציאה כלקוח עיסקי.

היום יתקשרו מאורנג' לשאול אם אני מעוניין לחזור ולקבל הצעה מיוחדת.

קיצרתי את השיחה, פשוט הסברתי לה שהנושא הוא עקרוני וגם אם היא תיתן לי בחצי מחיר זה לא העניין.

המוצר הוא שהפעם היא הבינה ונפרדנו מיד.

מאוד מאוד מומלץ.

פורסם

נשמע קצת מוזר

אצלי אחרי שביטלתי נדידה, עדיין מופיע לי GOLAN T

אם יש R, אתה נודד לסלקום, אם אין אז אתה בגולן, ובנוסף אני יודע שליד הבית שלי הם הקימו כמה אנטנות ככה שאין סיבה שאני אנדוד לסלקום ועדיין יש לי GOLAN T

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תקבע ידנית את golan-t . (שאותה גם אני קולט)

בפורומים אומרים שזו הרשת הפועלת על סלקום, ואילו golan-tel היא הרשת של גולן עצמו.

בהצלחה

יהודה

תודה!

עשיתי את זה. מקווה שזה יעבוד!

בינתיים ראיתי עוד רשת עם שם מוזר

ImageUploadedByTapatalk1354136038.028261.jpg

הרשת האחרונה.

למי זה שייך?

דרך אגב, tomer, מעולם לא ראיתי R מופיע לי.

זה תמיד או GOLAN T

או GOLAN TEL. לפעמים מופיע גם E.

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

שאלה.

אני בגולן טלקום.

אני נמצא באיזור חדרה - נתניה, וכל הזמן רואה את האות R ליד הקווים של הקליטה בטלפון (מצב נדידה, מכשיר גלקסי 2).

אין לגולן אנטנות באיזור, ואני רוכב על רשת של סלקום, או שזה משהו אצלי בהגדרות מכשיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עצה שלי למי שנמצא על גולן, תבחרו ידנית ברשת של סלקום. לרשת של סלקום יש כיסוי רחב יותר והמכשיר לא ינדוד לכם בין האנטנות של סלקום וגולן ויגרום לנפילות קליטה.

פורסם

גולן טלקום הנבלות האלו הורידו לי את מהירות הגלישה כי חרגתי מהחבילה , אשכרה התחילו לאכוף את זה

אני מרגיש נכה , לא יכול להפעיל WAZE , בקושי יכול לגלוש ולשלוח הודעות ב WHATSAPP (לא תמונות)

שלא לדבר על להתחבר מהמחשב הנייד

עוד 5 ימים רק מתאפס לי החיוב חשבון ואז יחזור האינטרנט , אם זה יקרה שוב אשקול לעזוב.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אל תדאג, זה יקרה. כבר כתבתי על זה באשכול אחר (ועברתי חברה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
גולן טלקום הנבלות האלו הורידו לי את מהירות הגלישה כי חרגתי מהחבילה , אשכרה התחילו לאכוף את זה

אני מרגיש נכה , לא יכול להפעיל WAZE , בקושי יכול לגלוש ולשלוח הודעות ב WHATSAPP (לא תמונות)

עוד 5 ימים רק מתאפס לי החיוב חשבון ואז יחזור האינטרנט , אם זה יקרה שוב אשקול לעזוב.

בכמה ״ג׳יגה ביגה״ מדובר?

אני לרוב עומד על 3-4 ג׳יגה גלישה.

באיזה שלב הם מגבילים?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

צודק. זו באמת חוצפה ונבזות לתת לך רק את מה ששילמת עליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הוט יורדת הכי נמוך שאפשר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4334606,00.html

על גופתי אתחבר שוב פעם לאוכלי הנבלות האלו, נראה אותם לא גובים לכם עוד 270 ש"ח על דמי התקנת SIM או כל הנפצה אחרת שהם ימצאו בכדי לגנוב מאיתנו בסופו של דבר. שומר נפשו ירחק! הם מנסים לשבור את גולן טלקום ושאר החברות הקטנות, לספוג הפסדים ואז לחזור לאוליגופול החמוד והנוח שלהם ולהשחיל אותנו ALL THE WAY IN

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...