Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למי שעדיין לא הבין - אני בהחלט בעד תחרות, אבל כשהתחרות פראית וחברות יפשטו רגל - מיד אח"כ המחיר יעלה אצל כולם - מבינים?

על בסיס איזה עובדות אתה קובע שאם גולן יסגרו, כולם יעלו מחירים למחירים הקודמים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נדיר לראות בארץ מראה כמו בתמונה של שניים-שלושה אתרי בסיס צמודים אחד לשני, שכל אחד מהם עלה 100K$,

רק מכיוון שמהנדסי הרשת של הרשתות לא מסוגלים לעבוד יחד ולעשות קונסולידציה לאתר יחיד (כמו לדוגמה האתר המשותף הגדול באיצטדיון הכדורגל ביפו), או שמחלקת שת"פ לא מתפקדת, או שהמחוקק אימפוטנט ולא מסוגל להכריח את השלוש לעבוד יחד.

בעצם כל התשובות נכונות...

אולי זה יראה מוזר, אבל משך שנים רבות הרגולטור אסר על החברות לשתף אתרים סלורליים. למורת לציין כי לא מדובר במשרד התקשורת אלא ברשות ההגבלים העסקיים.

לאף אחד זה לא חוסך מאות שקלים אלא במקרה הכי גרוע עשרות בודדות.

למשתמשים כבדים בהחלט מדובר על חסכון של מאות שקלים. וגם אם מדובר בעשרות - הכפל זאת במספר הקוים במשפחה ותקבל מאות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשתכנית ללא הגבלה עולה בין 115 אצל היקרים ל 79 אצל הזולים אז זה ההפרש המקסימלי גם אצל משתמש כבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כשתכנית ללא הגבלה עולה בין 115 אצל היקרים ל 79 אצל הזולים אז זה ההפרש המקסימלי גם אצל משתמש כבד.

ההפרש הוא כזה כי גולן גרמה לו להיות כזה! אתה שוכח שאנשים , ובוא נודה בזה , רוב עם ישראל , לא צריך את השירותים שאתה צריך , ומשלם הרבה יותר ממך , כי הרבה צרכנים הם טיפשים\לא שמים לב , לפני זה היו לאנשים חשבוניות עצומות , של מעל 250 שקלים , בזכות גולן המחיר ירד ל-עד 150 שקלים.

אני לא מבין מה הבעיה , מיכאל גולן עשה מעשה מבורך , הרבה לקוחות מפחדים , לא יודעים , ועוד כהנה וכהנה סיבות , אני מאמין שלאט לאט יעברו אליו.

גם אם החברה תפשוט חס וחלילה רגל , אז מה? לא יהיה סלולר בארץ? גם אם לא תבוא חברה חדשה , ויעלו מחירים , זה יהיה משהו חדש? כאילו שלפני זה אנשים לא שילמו חשבוניות גבוהות , רק שהפעם המחירים לא יעלו כי פה , בניגוד לדלק , יש ללקוחות ברירה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה בחצי השנה האחרונה - מאז שגולן (והוט) נכנסו לשוק.

לפני זה העלויות היו הרבה יותר גבוהות - תוכניות מגזריות (כגון סטודנטים) עלו סביב 150 ש"ח ל-500 דקות וחצי ג"ב. ללקוח הפרטי מן השורה המחירים היו עוד יותר גבוהים.

אז אם לפני חצי שנה שילמתי עבור שלושת הבנים שלי בסביבות 250-300 ש"ח לחודש היום זה סביב 130 ש"ח לחודש, למרות צריכת שירותים יותר גבוהה. שלא לדבר על חיתוך של עוד 100 ש"ח לחודש אצל אשתי וכמה עשרות ש"ח אצלי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גולן האיץ את התהליך שהתחיל רמי לוי. הירידה המשמעותית היתה עם כניסתו לשוק וגולן הכניס רק את ההכל כלול שמיותר למרבית האנשים.

פורסם
גולן האיץ את התהליך שהתחיל רמי לוי. הירידה המשמעותית היתה עם כניסתו לשוק וגולן הכניסה רק את ההכל כלול שמיותר למרבית האנשים.

אתה לא יכול להגיד דבר כזה , יש לך אישור שזה מיותר למרבית האנשים ,?

המון אנשים מדברים הרבה , שולחים הרבה הודעות, ועכשיו עם כל הסמארטפונים גלישת האינטרנט היא הדבר העיקרי בטלפון , יותר משיחות , כל מי שאני מכיר , יש לו חבילה ללא הגבלה , יותר מזה , הרבה הרבה זמן לא פגשתי מישהו שיש לו חבילה מוגבלת , וגם אם היא מוגבלת , היא בסטנדרט של 3 גי'גה גלישה לפחות עד ההאטה , ולפחות 500 דקות שיחה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
על בסיס איזה עובדות אתה קובע שאם גולן יסגרו, כולם יעלו מחירים למחירים הקודמים?

אני לא משער, אלא טוען את זה בצורה נחרצת.

שים לב לשינויים לרעה שחלו לאחרונה בתכניות הבלתי מוגבלות בפלאפון ובסלקום, אצל האחת חריגה מגלישה היא כבר בתשלום ואצל השנייה יש צורך במכסת מינימום חודשית של דקות שיחה בארץ כדי להנות מהתעריף המוזל (ואם אתה בחו"ל???).

השינויים לרעה הם העלאת מחירים תחת מסווה, זה התחיל כי הוותיקות מריחות את תחילת הסוף של הליצן.

עוד עניין, דווקא הוט שומרת על פרופיל ציבורי נמוך כך שההשתוללות של בוקובזה לא מבשרת טובות - לאף אחד.

פורסם
גולן האיץ את התהליך שהתחיל רמי לוי. הירידה המשמעותית היתה עם כניסתו לשוק וגולן הכניס רק את ההכל כלול שמיותר למרבית האנשים.

הכול כולל הכול עם חשבון ידוע מראש בסוף החודש ממש לא מיותר למרבית האנשים אלא ההיפך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אתה לא יכול להגיד דבר כזה , יש לך אישור שזה מיותר למרבית האנשים ,?

...

הרבה הרבה זמן לא פגשתי מישהו שיש לו חבילה מוגבלת , וגם אם היא מוגבלת , היא בסטנדרט של 3 גי'גה גלישה לפחות עד ההאטה , ולפחות 500 דקות שיחה

1. מספר הדקות היוצאות בחודש הממוצע למנוי סלקום הוא... 375 דקות.

http://www.sponser.co.il/article.aspx?articleid=25750

(מקור: דו"חות סלקום לבורסה)

בשאר הרשתות המספרים דומים.

ותזכור שזה ממוצע. כלומר יש משתמשים שמדברים 1000 דקות ויש משתמשים שמדברים 80 דקות.

לאחרונים בבירור חבילה לא מוגבלת היא בזבוז כסף מוחלט.

2. מספר מנויי דור שלישי בסלקום הוא ~1.4 מליון מתוך ~3.3 מליון מנויים. (תסתכל באותו קישור)

כלומר פחות מחצי מהמנויים הם בכלל מנויי דור שלישי, וגם אלו שכן - אני מכיר אישית כמה כאלו שלא יודעים מה זה גלישה בנייד ורק מבצעים שיחות קוליות.

בשאר הרשתות - שוב, נתונים דומים.

כך שההתרשמות האישית שלך ש"כולם" מחזיקים אייפון4 עם חבילה של אלפי דקות ומקשקשים 800+ דקות בחודש - אולי נכונה עבור האנשים שאתה מכיר.

זה מדגם לא מייצג בעליל.

3. אני, זוגתי, ועוד 5 קרובי משפחה נוספים משתמשים בקווים של גולן טלקום בחבילה הקטנה - 9.99 ש"ח לחודש ל60 דקות ו60 SMS.

אנחנו נהנים מחשבונות סלולר מאוד נמוכים, חלק מהקווים האלו לא מגיעים גם ל60 דקות.

מתוך 7 הקווים האלו רק בשלושה משתמשים בכלל בסמארטפון, היתר עובדים על מכשירי נוקיה פשוטים.

הסוד הגדול?

מתייחסים לטלפון סלולרי בתור אמצעי להעברת אינפורמציה נחוצה כשנמצאים מחוץ לבית.

אם רוצים שיחות נפש של שעתיים - יש טלפון נייח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הכול כולל הכול עם חשבון ידוע מראש בסוף החודש ממש לא מיותר למרבית האנשים אלא ההיפך.

כן?

תסביר לי בבקשה איך תוכנית הכל כלול ב~100 ש"ח מועילה למשתמש שמדבר 300 דקות בחודש ולא גולש.

לא עדיף לשלם 53 שקל בתוכנית לפי שימוש בגולן?

או 30 שקל בתוכנית לפי שימוש של הוט?

או 31 שקל בתוכנית לפי שימוש של 012?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פשוט מאוד - הורדת מחירים לא צריכה לבטל את הצרכנות הנבונה.

קוים בצריכה נמוכה - חבילת 10 אג' של הוט.

קוים בצריכה גבוהה - חבילות ה"הכל כלול" של כל החברות.

וכמובן - נותר גם המרכיב הרגשי של "לדפוק את מי שדפק אותנו".

מצד שני - יש דברים שמרגיזים אותי. למשל - ההורים שלי, שממשיכים לשלם לאורנג' שקל לדקה + IC במקום לעבור לתוכנית ה-10 ש"ח של גולן (למעשה אפילו עדיפה תוכנית ה-10 אג' של הוט, אבל יש להם מכשירי דור 2 תקינים).

פורסם

מסכים עם הכל אבל את המרכיב הרגשי צריך לנטרל. כשקונים שירות אין מקום לרגש אלא לשיקולים כלכליים טהורים. קנה מה שאתה צריל במחיר הזול לך ביותר ולא את מה שאתה חושב שאתה צריך במחיר שאתה חושב שהוא הזול ביותר.

כילנו עובדים קשה בשביל הכסף שלנו ואין סיבה ש חלק אותו סתם. אם לתת אז אתן למי שצריך אותו באמת ולא לגוף עסקי.

פורסם

נאלצתי להשאיר שני קוים בפלאפון (..., ושלי באורנג' בגלל הבלאקברי, הוא ינוייד כאשר הבלאקברי יגמר או גולן יתחילו לתמוך בו).

האם ניתן להשתמש בו ב"גולן", למרות שהשירות המיוחד של בלקברי לא פועל?

היה

פורסם
מסכים עם הכל אבל את המרכיב הרגשי צריך לנטרל.

הוא צריך להיות השיקול האחרון - לאחר שכל שאר המרכיבים נוטרלו - כלומר אם התוכניות זהות הרי שמותר להתחשב בשיקול זה. בסופו של דבר התוכניות של חברות האפ"ס גם קצת פחות טובות מאלה של הוט וגולן, מאידך שירות הלקוחות יותר טוב, ואז הרגש נכנס אחרי שיקולים אלה. לפי הטוקבקים בטמקא נראה שהרגש נמצא במקום יתר גבוה בסולם הקדימויות.

האם ניתן להשתמש בו ב"גולן", למרות שהשירות המיוחד של בלקברי לא פועל?

היה

אפשר להשתמש בו רק כטמבלפון - בלי שרות ה-BIS אי אפשר להשמש בשום שרות שקשור לאינטרנט (כולל דרך WiFi). אולי אני טיפה מגזים וזה נכון רק לרוב השירותים.

• תוכן חדש...