Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון שפה ושם עוד צצות כל מיני בעיות קטנות כמו שרשמו שאין אפשרות להשיג או צליל תפוס וכו' אך עדיין אשאר בגולן.

כל החברה הזאת עדיין בחיתוליה ומגיע להם הרבה קרדיט על המהלך,אז מעט הבנה שלא הכל ורוד בהתחלה.

גם אם הייתי מסכים איתך בנושא הזה, הבעיה העיקרית שלי היא לא עם זה שמדי פעם יש 'חבלי לידה' אלא עם חוסר הטיפול, חוסר ההתייחסות והזלזול השיטתיים שהם מפגינים בטיפול בתקלות.

אין לי בעיה שתהיינה תקלות מפעם לפעם, אבל צריך לדעת איך לפתור אותן ואיך להתייחס לתקלות.

פורסם
כן, סים ישראלי שנמצא בחו"ל. אני לא מצליח לשלוח גם מהארץ וגם מחו"ל.

ובנוגע לקליטה - אני גר בת"א ועובד בבת ים. אין קשר לאיזור בו אני נמצא. להערכתי זה קשור בבעיות בנדידה הפנים-ארצית מגולן לסלקום.

תנסה לבטל בחירת רשת אוטומטית ולבחור ידנית את רשת סלקום.

אם זה יעזור, אז ההנחה שלך נכונה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

כמו שאתה מציג את הטיפול זה לא לעניין ואתה צודק.

אצלי היו בהתחלה בעיות בניוד שפתרו אותם לאחר כיומיים.אומנם גם לי לקח לא מעט זמן להשיג נציג אך הטיפול נעשה כראוי.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נשמע מבצע טוב מדי בכדי לפספס. :-o

במידה ואני עובר לגולן הם דואגים לניתוק שלי מאורנג' או שאני צריך לדבר איתם ישירות?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
נשמע מבצע טוב מדי בכדי לפספס. :-o

במידה ואני עובר לגולן הם דואגים לניתוק שלי מאורנג' או שאני צריך לדבר איתם ישירות?

הם דואגים, אתה מקבל סים, מבצע אקטיבציה ומחכה שהקו יעבור (יהיה לך קו עד העברה)

פורסם

לאשתי יש גולן. ולאבא שלה. ואין בעיות מיוחדות.

ביחס למחיר 10 שקלים... אין מילה טענות..

לפני זה המחירים היו 130-150 שקל בגלל חבילות שלא היו קימות ושקרים אחרים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
הכל תלוי מה אתה מקבל בשביל אותם 50 ש"ח לחודש ואם זה שווה לך את ההפרש.

מתוך אתר של גולן:

החבילה כוללת שיחות, SMS,MMS וגלישה ללא הגבלה (לאחר 3 ג'יגה אין מחיר חריגה, רק האטה במהירות) ובנוסף שיחות לחו"ל ל - 53 יעדים לקווים נייחים ללא הגבלה (ארה"ב וקנדה גם לניידים).

אני לא יודע מה כבר אפשר לקבל מהחברות הוותיקות, כדי שההפרש יהפוך ללא משתלם.

פורסם

סרג'יו, זה עניין של צרכים.

אתה אולי יכול להישאר בלי סים חום או יומיים במקרה של אובדן. אני לא.

אתה אולי לא צריך דואל סים. אני כן (ולא בשביל קבוע ברכב) כי לי זה שווה עוד קו עם חבילת גלישה.

לך אולי הביטוח מיותר אבל אצלי הוא שווה זהב.

בשורה התחתונה, הכל תלוי מה אתה צריך, מה אתה רוצה וכמה אתה מוכן לשלם על זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתמול שודרה כתבה בערוץ 2 על החבילה החדשה של גולן. עצוב היה לשמוע שאחוז המתניידים לחברות החדשות עומד רק על 20%.

כנראה שהציבור מפחד ולמד על בשרו שזול יכול לעלות ביוקר ומעדיפים להישאר בוותיקות ולשלם כל חודש עשרות אחוזים יותר.

פורסם

אתה אולי לא צריך דואל סים. אני כן (ולא בשביל קבוע ברכב) כי לי זה שווה עוד קו עם חבילת גלישה.

במקרה הנ"ל, כנראה שבאמת לא משתלם לך לעבור.

השאלה היא, כמה לקוחות יש עם צרכים כמו שלך?

מה שאורנג' עשו עם 012 זה מה שנקרא - Too little, too late.

לפי דעתי, מה שצריך להיות זה מערך שירות ותיקונים מצומצם מאוד, ללקוחות בעלי צרכים דומים לשלך, וחברת בת דוגמאת 012 עם מחירים זולים מאוד לכל שאר הלקוחות, שלא מעניין אותם כלום, חוץ מלדבר, לשלוח הודעות ולגלוש במחיר הכי זול שאפשר.

אני לדוגמא, יכול לספור על אצבעות של יד אחת, גג שתיים, את כמות הפעמים שפניתי לשירות הלקוחות של איזושהי חברת סלולר (הייתי המון שנים באורנג', אחר כך ברמי לוי ועכשיו בהוט). ולפי דעתי, רוב הלקוחות הם כמוני.

שיטות ההפחדה של החברות הוותיקות, לגבי היעדר כביכול של שירות בסיסי בחברות החדשות, פשוט פתטי, הרי רוב הלקוחות בכלל לא זקוקים לזה.

פורסם

תשמע, לך אישית זה באמת לא משתלם. העניין שלרוב האנשים אין צרכים כמו אצלך.

כאשר הייתי בפלאפון, שירות התיקונים היה שווה לת*ת במקרה הטוב. וכאשר הייתי בסלקום השירות של דינמיקה באמת היה עדיף משמעותית אבל הגנבות החוזרות והנשנות של סלקום, הנציגים שמשקרים וקוראים ללקוח שקרן... מצטער, אני מעדיף לשים את הגלקסי 2 שלי בחנות פרטית ולדעת שהכל יהיה מהר וטוב (ואני מכיר חנות שהמוכר בה יצא איתי הרבה יותר מבסדר, ועשה עבודה מעולה ובמחיר שאין לי בכלל צורך באחריות של סלקום. הוא עשה עבודה מהירה יותר וטובה יותר).

אבל שוב, זה אצלי. הצרכים שלך שונים לחלוטין ולך כן משתלם, בינתיים לכל הפחות, להישאר בחברות הישנות.

• תוכן חדש...