Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיתי לחפש תשובה פה בשרשור, אך הלכתי לאיבוד.

האם באייפון ה IMESSAGE וה FACETIME, עובדים כרגיל ברשת של גולן?

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עדכון:

תוך פחות מ24 שעות הסים נשלח :lol:

אבל יש לי תחושה שבגלל החגים יקח לו המון זמן להגיע :shock:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מספר יפה אבל לא ברור לי כיצד החברה מדווחת על לקוחות מירס: האם הם נספרים בנפרד, או נכללים בספירת מנויי הוט מובייל. וכמובן כמה לקוחות עברו מרשת ה-iDEN לרשת ה-UMTS.

יש גם בעיה עם מספרים המפורסמים על ידי משהת"ק - כיון שהם כוללים רק ניודים, לא לקוחות עם מספרים חדשים בקידומות 053 ו-058. לכן קשה לדעת מה מספר המנויים האמיתי בכל אחת מהחברות. וכמובן שעדיין אין דיווח על ההכנסה הממוצעת ונפחי השימוש של הלקוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לילה טוב , קיבלתי היום מייל מגולן טלקום - אני מצרף

שלום,

שנה חדשה בפתח ורצינו לנצל את ההזדמנות לאחל לך ולבני משפחתך שנה טובה וחג שמח ולהודות לך על שתמכת במהפכת התקשורת ובחרת להצטרף לגולן טלקום.

ארבעה חודשים חלפו מאז שהשקנו את חבילות התקשורת החדשניות וההוגנות שלנו וניתן לומר באופן ברור שמהפכת התקשורת שאותה הובלנו קרתה.

המהפכה הזאת קרתה בזכות האמון שנתת בנו , האמון שלמעלה ממאה אלף לקוחות נתנו בנו בתחילת דרכנו.

לכבוד השנה החדשה אנו רוצים להזמין אותך לצרף בני משפחה נוספים למהפכה!

אנו שמחים להעניק לך ארבעה חודשים חינם (ללא תשלום על החבילה) לכל בן משפחה שיבחר לעזוב את החברות המתחרות, לשמור על המספר ולהצטרף אלינו.

לתשומת לבך, ההטבה ניתנת בהוספת קו לחשבונך הקיים ובניוד מספר בלבד.

זאת הדרך שלנו לומר לך תודה.

שתהיה שנה טובה.

גולן טלקום.

לידיעתך: למצטרפים בין ה-3 לאוקטובר ל- 5 נובמבר, ההטבה היא 4 חודשים ללא תשלום על החבילה (99 ₪ או 9.99 ₪) , לא כולל שימושים החורגים מהחבילה במידה ויהיו (כגון: שירותי פרימיום, שיחות בחו"ל וכו') , בשלב זה ההטבה הינה ללקוחות מתניידים ולא לקווים חדשים. כדי להינות מההטבה עליך לצרף את הקו על מספר הלקוח הקיים שלך: היכנס ל-"חשבון שלי", ולחץ על כפתור "הוספת קו". חשבונך בגולן טלקום יכול לכלול עד שישה קווים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מישהו יודע אם אפשר לשים לקו הנוסף הזה אמצעי תשלום אחר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, הכל משולם בכ.אשראי אחד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
יש גם בעיה עם מספרים המפורסמים על ידי משהת"ק - כיון שהם כוללים רק ניודים

לא רואה שום בעיה עם זה - החברות החדשות נכנסו לשוק כשכמעט לכל אחד היה טלפון נייד (אם לא כמה), אז נדיר שמישהו הצטרף אליהם וביקש מספר חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יכול לומר לך רק מניסיוני - פתחתי 3 מספרם חדשים (שניים מהם על חשבון ביטול מספרים קיימים באורנג', אבל החדשים במיוחד יפים). נכון שאנשים מופתעים כאשר הם שומעים קידומות 053 ו-058, ויש אפילו אתרים שלא מוכנים לקבל מספרים כאלה, אבל הם קיימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האינטרנט סבבה, לא חוייתי ניתוקים.

החשבון שלי החודש היה 37 שקל כולל מע"מ. (חסכון של בין 130 ל180 ש"ח בחודש!)

מה שכן, בשבוע האחרון התחלתי לחוות בעיות בקישור לשיחות. זה מראה כאילו זה מתקשר אבל אין צליל. אחרי ניתוק וניסיון להתקשר שוב זה חוזר לעבוד. קרה לי כבר 3-4 פעמים השבוע.

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...