Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולן מתאחרים אצל סלקום כמו שהוט אצל פלאפון, אם לא תאפשר נדידה ותגיע למקום ללא אנטנה של גולן, המכשיר שלך לא ינדוד לסלקום ותישאר נטול קליטה.

באנדרואיד לפחות יש נדידה פנימית בתוך המדינה בה אתה נמצא ונדידה גם החוצה וניתן לבחור במה שרוצים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עברתי להוט-מובייל לחבילה של ה-89 ש"ח.

מה שנדרשתי לשלם מעבר לזה הוא תשלום עבור המיקרו סים בסך 39 ש"ח.

באמת עד עכשיו הכל טוב איתם, לא הצטרכתי לנייד מספר אלא לקחתי את ה-053 שלהם.

כמה שעות לאחר ההצטרפות הם שלחו לי לסמארטפון הודעות שאני צריך להכנס אליהם ואז זה מסדיר את עניין הגלישה עם המכשיר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
המחירים לחול נראים סבבה אבל מותנים ב CALL BACK, איך מבצעים CALL BACK ברשת של גולן אם יצאתי עם איפון לצרפת למשל?

יש בקובץ מחיר לגלישה אבל לא מצויין לכמה (אני מניח למגה?)

דבר אחרון לא הבנתי למה להפעיל "גלישה בעת נדידה" אם אני בארץ (האיפון שלי הוצף ב 5 SMSים שמבקשים ממני לעשות את זה) אני חושש שהוא יחליט להתחבר בנדידה לרשת אחרת שאיננה גולן והאלמנט (לא של גולן, של החברה המארחת) בדרך.

ה-callback בגולן מתבצע באופן אוטומטי ברגע שאתה מחייג מספר ישראלי ללא קידומת (בדיוק באותו אופן שהיית מחייג אותו אם היית בארץ).

אתה מחייג את המספר הישראלי, השיחה מתנתקת ומיד לאחר מכן אתה מקבל שיחה נכנסת המקשרת אותך ליעד אליו חייגת.

בנוגע לנדידה - אין לך מה לחשוש. היות שלגולן יש הסכם נדידה רק עם סלקום, אין שום סיכוי בעולם שתנדוד לרשת ישראלית אחרת.

כל עוד אין הסכמי נדידה בין רשתות - לא יכולה להתבצע נדידה.

פורסם
גם אני ישבתי על הגדר, אבל אתמול החלטתי להצטרף לגולן - מחכה לסימים.

קיבלתי חלק מהסימים שלשום, ואת שלי היום.

נכנסתי באתר הקשתי את הקוד - נקבע ניוד ל-20:42.

בשעה הנקובה הרשת של אורנג' ירדה,

SMS ושיחות התקבלו ויצאו ואין שום בעיה.

חלק מאוד, ולא סיפורי האימה שסופרו פה בתחילה.

2 מנויים to go.

משכנתא זה קל

פורסם
יש עוד סימני פיסוק במקלדת חוץ מפסיק, שתדע.

סליחה?

האם אתה,מנהל כאן בפורום שאתה מרשה לעצמך,להעיר לאחרים על ניקוד?

פורסם

1. פיסוק רשלני מקשה מאוד על הבנת הנקרא

2. גם ההקלדה שלי לקויה, אני מודה באשמה.

3. שגיאות הקלדה יכולות להיות משעשעות, אבל גם מביכות. לאחרונה נתקלתי במזכר שבו מישהו ביקש מהמזכירה לשלוח למישהו זימון לשבוע הבא, אבל שמט את ה"מ".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סליחה?

האם אתה,מנהל כאן בפורום שאתה מרשה לעצמך,להעיר לאחרים על ניקוד?

לא מנהל ולא נעליים, פשוט היה קשה לי לקרוא את ההודעה שלך.

אני לא צריך להרשות לעצמי להגיד מה שאני חושב פה?

אם נפגעת אני מתנצל, אבל צורת הכתיבה הזאת לא עוזרת לך להעביר מה שאתה חושב ולא עוזרת לי (ואולי גם לאחרים) להבין אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גולן.גולן.אז למה הסים שלהם עושה לי ריסטרט כול 10.15 דקות .בסים של פאלפון זה לא קורה,בלי סים זה גם לא קורה,ומצב טיסה זה גם לא קורה.(ניבדקו כול האפשרויות כבר כמה ימים).HTC DESIRE ,הוחלף רום.(בשיחה עים חבר שמבין,אמר שזה קורה בגולן).נו?

• תוכן חדש...