Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני,בין הראשונים,שעברו לגולן,4 חשבונות קיבלתי מהם

ואפילו,לא אלמנט אחד ,בניגוד ל 3 החזירים,

שכנראה שאתה מועסק אצל אחד מהם,שדחפו

לי,ולכל המדינה את כל האלמנטים האפשריים

חס וחלילה מועסק אצלם או אצל חברת תקשורת אחרת.

קודם כל תלמד לזהות הלצות. שנית, כצרכן סלולארי (כמו כל עם ישראל) גם אני מברך על ירידת המחירים ומאוד שמח שהמהלך התרחש. לי אישית גולן לא מתאים בגלל הצרכים שלי שאין לו מענה עבורם אבל לרוב המשתמשים הפרטיים הוא בסדר גמור. מכאן כל אחד עושה את החשבון כמה הוא מוכן לשלם יותר ובעבור מה ולפי זה בוחר את החברה איתה הוא עובד כשהמחיר הוא אחד הפקטורים.

כנראה שאתה גם לא קורא מסמכים לפני שאתה חותם עליהם כי לי רק פעם אחת ניסו לגבות תשלום לא מוצדק (דווקא בשירות תיקונים שרצו השתתפות עצמית עקב קורוזיה במכשיר שהוחלף על ידם חודש קודם) וגם את זה הם לא קיבלו אחרי שיחה נינוחה אבל תקיפה עם מנהל המשמרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני יומיים נוייד מספר שלישי במשפחה לגולן , הניוד היה בדיוק על הדקה כפי שהיה רשום באתר .

הכל עובד תקין לגמרי , אין שום בעיות מיוחדות . לא צריך לפחד מהפחד , תעזבו את החזירות הותיקות שילמדו לקח .

כמה כסף נלקח לנו מהכיס עד היום ? כמה חיובים מיותרים אני רואה אצל אנשים בחשבוניות על דברים שלא ביקשו , לא אישרו ולא הזמינו , כולל אותי . שיטת המצליח זאת הדרך שלהם , תבדקו חשבוניות לפני שנה ותראו מה היה שם .

הזכרון שלו קצר מאוד , וגם אם זה היה אותו מחיר הייתי עובר ,

נקמה !!!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

גולן הגיעו ל100,000 משתמשים, ולכבוד המאורע הבעלים בכבודו ובעצמו מסר את הסים ה100,000 ללקוח:

SPJT5WF7pWY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(שימו לב, מדובר על 100K משתמשים שכל אחד מהם יכול לרשום עד 6 מספרים, בפוטנציאל יש לו חצי מיליון לקוחות!)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לפני יומיים נוייד מספר שלישי במשפחה לגולן , הניוד היה בדיוק על הדקה כפי שהיה רשום באתר .

הכל עובד תקין לגמרי , אין שום בעיות מיוחדות . לא צריך לפחד מהפחד , תעזבו את החזירות הותיקות שילמדו לקח .

כמה כסף נלקח לנו מהכיס עד היום ? כמה חיובים מיותרים אני רואה אצל אנשים בחשבוניות על דברים שלא ביקשו , לא אישרו ולא הזמינו , כולל אותי . שיטת המצליח זאת הדרך שלהם , תבדקו חשבוניות לפני שנה ותראו מה היה שם .

הזכרון שלו קצר מאוד , וגם אם זה היה אותו מחיר הייתי עובר ,

נקמה !!!

בקניית שירותים אין נקמות אלא עלות מול תועלת. עם נקמות לא הולכים למכולת.

פורסם
גולן הגיעו ל100,000 משתמשים, ולכבוד המאורע הבעלים בכבודו ובעצמו מסר את הסים ה100,000 ללקוח:

(שימו לב, מדובר על 100K משתמשים שכל אחד מהם יכול לרשום עד 6 מספרים, בפוטנציאל יש לו חצי מיליון לקוחות!)

אהבתי את הקטע של האופניים, כדי להראות צניעות:-) .

פורסם
בקניית שירותים אין נקמות אלא עלות מול תועלת. עם נקמות לא הולכים למכולת.

קודם כל, במקרה הצורך בהחלט יש נקמה!

מעבר לזה, בפער בין מה ששילמתי באורנג' לבין מה שאני משלם היום בגולן בהחלט כן הולכים למכולת כך שגם הולכים למכולת בחינם וגם זכיתי בנקמה מתוקה.

מה יכול להיות יותר טוב מזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בהנחה שהשירות שלהם מתאים לך. אני זקוק לביטוח למכשירים ולאפשרות הנדידה בחו"ל אז הם לא מתאימים.

כיום גם באוראנג'/סלקום/פלאפון אתה יכול לקבל חבילה ללא הגבלה במחירים קרובים מאוד (ואם יש לך הרבה שיחות ליעדים שונים בחול אז גם יותר זול) כך שחוזרים לנקודת הפתיחה שהיא מה השירות שהכי מתאים לך וכמה אתה מוכן לשלם יותר עבוקו.

פורסם

נהג לילה - בתחום הנדידה גולן יכולים לעשות בית ספר לותיקים - באירופה 35 אג' לדקה בלי לקנות חבילה, בארה"ב 1 ש"ח. הוט גובים 1 ש"ח לדקה גם באירופה וגם בארה"ב. תראה לי מחירים דומים בחברות הותיקות בלי להתחייב לכמה מאות ש"ח מראש.

אםאתה זקוק לגלישה בחו"ל קנה סים בארץ היעד, גלישה בנדידה תהיה יקרה בכל מקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נהג לילה - בתחום הנדידה גולן יכולים לעשות בית ספר לותיקים - באירופה 35 אג' לדקה בלי לקנות חבילה, בארה"ב 1 ש"ח. הוט גובים 1 ש"ח לדקה גם באירופה וגם בארה"ב. תראה לי מחירים דומים בחברות הותיקות בלי להתחייב לכמה מאות ש"ח מראש.

אםאתה זקוק לגלישה בחו"ל קנה סים בארץ היעד, גלישה בנדידה תהיה יקרה בכל מקום.

זה שהם מאפשרים נדידה לא ידעתי אבל שקל לדקה זה לא תעריף יוצא דופן.

יש לי סימים של כמה מדינות נפוצות אצלי לצורך גלישה אבל עדיין אני זקוק לחבילה במכשיר שלי לצורך ניווט, משלוח מיילים וכו'.

פורסם

במרבית מדינת אירופה התעריף הוא של 35 אג' לדקה.

בארה"ב וקנדה (ובעוד כמה מדינות נוספות) התעריף הוא של 99 אג' לדקה. (תעריפים מלאים ניתן לראות כאן)

תעריף של שקל לדקה בחברות הותיקות מתקיים (לרוב) ברכישת חבילת דקות / הודעות. בגולן התעריף הוא קבוע ללא רכישת חבילה.

עבורי זה מהווה יתרון מהותי שכן בכל פעם שטסתי לחו"ל או שהחבילה לא הספיקה לי ונאלצתי לשלם תעריף הזוי או שהחבילה הייתה גדולה מדי ואז 'נתקעתי' עם יחידות לא מנוצלות.

פורסם

גולן כנראה עדיף על הוט, חוץ מאשר במהירות הגלישה. אני כנראה אאלץ להשאיר קו בהוט בגלל השימוש שלהם ברשת פלאפון שמאפשרת לי תקשורת באחד ממקומות העבודה שלי שבו לשאר הרשתות אין קליטה, אבל שני בנים שלי העברתי לגולן וכנראה שאעביר גם את הבן הבכור ואת אשתי בעוד כמה שבועות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחירים לחול נראים סבבה אבל מותנים ב CALL BACK, איך מבצעים CALL BACK ברשת של גולן אם יצאתי עם איפון לצרפת למשל?

יש בקובץ מחיר לגלישה אבל לא מצויין לכמה (אני מניח למגה?)

דבר אחרון לא הבנתי למה להפעיל "גלישה בעת נדידה" אם אני בארץ (האיפון שלי הוצף ב 5 SMSים שמבקשים ממני לעשות את זה) אני חושש שהוא יחליט להתחבר בנדידה לרשת אחרת שאיננה גולן והאלמנט (לא של גולן, של החברה המארחת) בדרך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...