Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי אין ציורים שונים. רק אייקון 3G בשניהם (תדר השידור). כך שבאמת אי אפשר לדעת איזה משניהם. יש דרך לגלות איזה מהם הוא פלאפון? בשאר הרשתות שברשימה יש בחלקן גם 2G.

אז הדרך היחידה היא לנסות...

אם במקרה תבחר את הHOT האמיתי (לא פלאפון) אז מהר מאוד תמצא את עצמך בלי קליטה בכלל (במקומות מסויימים)

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אצלי יש קו , אבל לא מקבל ולא שולח MMS

עשיתי עדכון כפי שרשום וגם התקנתי את העדכונים .

המכשיר הוא גלקסי מיני , פניתי לגולן היום , עדיין אין תשובה .

המסלול אצלי הוא 9.9 ש"ח

תוריד אפליקצייה קטנה ונחמדה Apn Israel

פורסם

אחלה אפליקציה מגדירה לבד הכל.

רק לשים לב מי שיש לו ICS ומעלה, חובה שיהיה לכם רוט אחרת האפליקציה לא יכולה לדחוף הגדרות לטלפון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הגדרתי את הכל , אבל לא שולח תמונות , רושם לי

"לא ניתן להוריד כרגע , נסה שוב במועד מאוחר יותר "

אגב , האתר של גולן לא עולה , מקווה שהכל בסדר איתו :)

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אמש גיליתי שהוט העלו את מחירי הנדידה בארה"ב ל-5 ש"ח לדקה - למיטב זכרוני עד לאחרונה זה היה 1 ש"ח לדקה (שיחות נכנסות ו-Callback). האתר של גולן בכלל לא עולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום ,

קודם כל האתר של גולן חזר לתפקד !!!

אבל נאמר לי בשרות לקוחות , שאפשר לשלוח הודעות MMS כרגע רק בין לקוחות גולן .

האם זה נכון אצלכם ?

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

האמת שגם אצל אמא שלי לא ניתן לשלוח MMS אלי ואני ברשת פלאפון י....( הועברה לגולן בתחילת השבוע )

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

כי אני לא צריך לשלם 99 ש"ח אם אישתי לא גולשת ומדברת מעט .

אז אין אינטרנט , אין אפליקציות

פעם ב... אני צריך לשלוח לה תמונה , זה הכל .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

יש WIFI.

גם אני על החבילה הזאת של 10 שקלים, עדיין בכל חור היום יש WIFI וזה מספיק בהחלט. אגב, גם חריגה קטנה בחבילת האינטרנט היא לא משהו מטורף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שאלת השאלות-מי החברה הראשונה שתעשה כבר סים כפול לרכב ולנייד על האותו מספר ותגזור המון לקוחות חדשים??

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אמש גיליתי שהוט העלו את מחירי הנדידה בארה"ב ל-5 ש"ח לדקה - למיטב זכרוני עד לאחרונה זה היה 1 ש"ח לדקה (שיחות נכנסות ו-Callback). האתר של גולן בכלל לא עולה.

אופס....

טעיתי בשורה. ה-5 ש"ח לדקה זה מחוץ לאירופה וארה"ב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי מכשיר ייחודי לרכב נחשב לטכנולוגיה ישנה ואף אחד לא ישקיע בזה משאבים כיום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למכשיר הקבוע ברכב יש הרבה מאוד יתרונות - הגודל מאפשר תפעול הרבה יותר נוח מכל מכשיר כיס, והחיבור הקבוע לאספקת החשמל של הרכב מאפשרת הספק שידור יותר גבוה, עוצת שמע יותר גבוהה ואולי גם מקלט יותר איכותי (בסעיף האחרון איני בטוח).

לאשתי הותקן מכשיר כזה לפני פחות משנה (אם כי אחרי שנה של מחסור במכשירים).

• תוכן חדש...