Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר אחד יש להגיד על גולן טלקום- ח*א של שירות !! פשוט בושה !!

כששמתי את הסים- הייתה בעיה באתר והוא לא עבד, כחמישה ימים לא יכולתי להשתמש בסים.

התקשרתי יותר מ- 50 ( כן- חמישים !! ) פעמים ושירות הלקוחות פשוט ניתקו אותי אחרי דקה-שתיים-שתיים עשרה דקות שהייתי על הקו.

איכשהו אמא התקשרה מהעבודה והצליחה אחרי כמה עשרות פעמים להשיג נציג, ואז התגלתה בעיה אחרת: האינטרנט לא עובד- כמה שלא שיחקתי בהגדרות, הוא פשוט לא עבד.

והנה עוד פעם הסיפור של שירות הלקוחות ועשרות השיחות שלא ענו, וגם הפעם אמא שלי התקשרה מהעבודה ( טלפון עם מספר חסוי של בית חולים ) וסידרו את האינטרנט.

וכאן זה לא נגמר: האינטרנט איטי ברמות בטורפות, חלק מהאתרים לא עובדים וחלקם נתקעים.

בקיצור- הטעות של החיים.

:roll:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי זה היה ככה בהתחלה, זה בטח לא ככה היום.

סתם לקטע, אתה מוזמן לחייג 0058* ולראות כמה זמן יעבור עד שיענו לך.

(שלא לדבר על זה שאת מרבית הפעולות ניתן לבצע באינטרנט).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כיום אפשרי לבצע הכל כולל הגשת טופס עם בעיות שונות שיש לך, ומבלי להתקשר אליהם בכלל.

אני התקשרתי אתמול לבדוק משהו לגבי החיוב, אולי 5 שניות ואפילו פחות לקח לנציג לענות לי. והם גם מודים בטלפון בצורה הכי גלויה שהם מודעים לבעיה X והם עובדים על זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני אשתף אתכם באיזה תחושה מאז שעברתי לגולן.

כל מי ששירת בצהל במקום עם משמעת קפדנית מכיר את התחושה המוזרה של "מה, מותר לי לעשות מה שאני רוצה?" מיד לאחר השחרור מצה"ל.

3 שנים אתה מסתובב עם תחושת מועקה/ דאגה תמידית של, איפה הנשק? איפה הפק"ל? מתי המסדר? מוכנים להקפצה? איפה הגומיות של המכנסיים? הנעליים מצוחצחות? וכו'.

פתאום אתה משתחרר ולא מבין מה זה החופש הזה? מה, מותר לעשות הכל? אין הקפצה הלילה? :lol:

אז זאת בדיוק התחושה מאז שזנחתי לאנחות את אורנג' ועברתי לגולן.

הללויה.

יחי החופש!

אני מוצא את עצמי מתקשר לאמא שלי שנמצאת חדר ליד כדי לשאול אותה מה יש לאכול, בגלל שהשיחה לא עולה כסף - אין מוטיבציה לקום מהכיסא... :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
רבע שעה זה יחסית מהר?

אח שלו, תעשה הסבה לנזיר בודהיסטי, טת הסבלנות כבר יש לך.

הכול יחסי, בחברות ותיקות (סלקום ופלאפון) עם מרכזי שירות "מפותחים" אני חיכתי קרוב ל20 דקות.

אני קראתי בפורום על אנשים שחיכו קרוב לשעתים בהוט

פורסם
אופיר, כשאני עושה חיפוש בבחירת רשת ידנית (קו בהוט מובייל) כדי לבחור בפלאפון, מופיע לי לאחר חיפוש:

hot mobile

hot mobile

cellcom

il orange

wm

jawwal

כפי שאתם רואים, יש לי פעמיים הוט מובייל. אין רשת פלאפון. איך אני בוחר בה כדי למנוע בעיות קליטה בהוט מובייל?

אם זה משנה- מדובר במכשיר נוקיה פשוט כמו שנמכר אצל רמי לוי (c2-01).

תודה.

לא יודע איך זה בדיוק אצלך בטלפון, אבל אצל אבא שלי גם מופיע פעמיים HOT ואין פלאפון

אצלו בטלפון מופיע ציור קטן של בית ליד אחד הHOT וציור קטן של אנטנה ליד השני, אני מנחש שהבית זה באמת HOT והאנטנה זה פלאפון, בינתיים זה עובד גם אצלו מצויין

פורסם

הצטרפתי אתמול לגולן, אני חייב לציין שהייתי מופתע ממהירות הניוד שלי מסלקום לגולן.

קיבלתי ביום ראשון את הסים והפעלתי אותו באתר רק באותו יום בערב, קיבלתי הודעה שהניוד נקבע למחרת, יום שני בשעה 9:30.

למחרת, פונקט על הדקה, קיבלתי מייל שהניוד הסתיים + הוראות איך להגדיר הגדרות רשת ו MMS. הכנסתי את הסים של גולן, הגדרתי את כל ההגדרות ו......... הכל עובד, שיחות, MMS, SMS, אינטרנט, שום בעיה בכלל.

אני מרוצה :)

פורסם

כנ"ל לגבי: עברתי לגולן.

הכל עבר חלק מלבד איחור קצר שך 40 דק' בזמן הניוד.

קיבלתי 3 הודעות סמס עם הגדרות - הייתי צריך רק ללחוץ "שמירה" וכל ההגדרות הוגדרו בדקה.

הכל עובד חלק. למרות זאת, הקליטה באזור חיפה מעט פחות טובה מאשר הייתה באורנג', אבל ההבדל זניח ובטל בשישים. במיוחד לאור 70% החיסכון בחשבונית החודשית. בשנה אני חוסך יותר מ1,200 שקל!

שאלתי אותם שאלה במייל לגבי פירוט שיחות, סמסים ונפח גלישה ונעניתי ביום למחרת. הם עובדים על זה נכתב.

Mazda 2 2013

פורסם

הקליטה שלך כעת היא של סלקום - באופן בסיסי הרשת מצויינת, כמובן שיש כיסים של חוסר כיסוי ששונים מהכיסים של אורנג' האינטרנט הרבה יותר מהיר מאורנג'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אינך יכול לדעת איזה משני הראשונים הוא פלאפון ואיזה הרשת העצמאית של הוט.

אין באיזור שלך גולן\IL-08?

אין באיזור שלי גולן טלקום. הם נמצאים ע"ג סלקום באזור שלי. ולמרות זאת הכל מתקתק מצויין (יש לי קו אצלם)

לא יודע איך זה בדיוק אצלך בטלפון, אבל אצל אבא שלי גם מופיע פעמיים HOT ואין פלאפון

אצלו בטלפון מופיע ציור קטן של בית ליד אחד הHOT וציור קטן של אנטנה ליד השני, אני מנחש שהבית זה באמת HOT והאנטנה זה פלאפון, בינתיים זה עובד גם אצלו מצויין

אצלי אין ציורים שונים. רק אייקון 3G בשניהם (תדר השידור). כך שבאמת אי אפשר לדעת איזה משניהם. יש דרך לגלות איזה מהם הוא פלאפון? בשאר הרשתות שברשימה יש בחלקן גם 2G.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אצלי יש קו , אבל לא מקבל ולא שולח MMS

עשיתי עדכון כפי שרשום וגם התקנתי את העדכונים .

המכשיר הוא גלקסי מיני , פניתי לגולן היום , עדיין אין תשובה .

המסלול אצלי הוא 9.9 ש"ח

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

חוויות שלי.

הצטרפתי לגולן, הזמנתי סים, הגיע תוך 3 ימים.

הבעיה הייתה לי רק לנייד את הקו מרמי לוי לגולן, שבמקום 3 שעות, לקח 5 ימים.

לבסוף נוייד, קולט יותר טוב מרמי לוי (נוסה על מכשירי מוטורולה V3, גלקסי S1 ו-S2).

הכל עובד פיקס, רק האינטרנט איטי לפעמים באיזורים מסויימים.

מסלול של 99 ש"ח

לזה שמעליי - יכול להיות שתצטרך להגדיר APN ו-MMS ידנית, מקווה שמדריכים כאן יעזרו לך:

http://www.bekaloot.co.il/doublegolanlandingpage.aspx

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...