Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחשבונית החודשים שלי מופיע תחת המספר שלי חיוב על עשרות SMSים למספר באנגליה, מעולם לא נשלח ולו אחד.

שלחתי מייל שאלה על זה לא קיבלתי תשובה עדין

מישהו נתקל ב SMSים מוזרים מהחשבון שלו?

גם אני נתקלתי בגולן ב-SMSים לכמה מספרים אנגליים באותו היום (וכמובן שלא שלחתי אף הודעה, ואפילו בדקתי את זה באייפון)

אני אתקשר אליהם מחר לברר מה הסיפור.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי שהאיקטוב הראשוני של שירותי iMessage או פייסטיים או מה שזה לא יהיה נעשה ע"י SMS-ים לבריטניה.

אולי זה הסיפור.

למיטב הבנתי המוגבלת זה עניין חד פעמי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גולן ביצעו לי חיוב שלא ברור לי על מה (11.97 ש"ח), ויום אחרי זה גם זיכו על הסכום.

בחשבונית נוספת ראיתי חריגה בתשלום ובפירוט כתוב internet access, אני מניח שזה גלישה באינטרנט וחוייבתי על החריגה סביבות 4 וחצי שקל, רק שלא כתוב כמה השתמשתי!

אגב, החיוב שם הולך פר שיחה שכולל פירוט לאן התקשרתי משמע החשבונית כוללת גם פירוט שיחות בתוכה! זה נחמד מאוד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הנפצה מטומטמת של החברות הגדולות.

במה קו סמארטפון בדיוק שונה מקו לטלפון טיפש?

במקרה זה ההנפצה היא שלי ולא של החברה. רציתי להדגיש שמדובר בקו שבו נעשה שימוש בגלישה. נותר לי קו אחד בפלאפון - שייך לעובדה של אשתי - אבל הכרטיס נמצמא בתוך טמבלפון כך שלא נעשה שימוש בגלישה ואין לי מושג מה מהירותה.

ברור שאין כל הבדל בין כרטיסי סים שונים (למעט גודלם הפיזי) או בין קוים שונים, אבל יש הבדלים בשימושים.

מהירויות הגלישה שציינתי הן מהירויות בפועל באיזור חיפה, נמדדו על מכשירי Nexus S ו-SE WYT19-LWW באמצעות Speedtest. לא ראיתי מהירויות מוצהרות, ם כי בני הבכור, שעוקב אחר הנושא באדיקות, מציין כי גולן הולכים ומעליות את המהירות בהדרגה, היעד השלהם הוא 21 מס"ש. הרשת של הוט אמורה להגיע ל-42 מס"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי ה SMSים, זה אכן איפון

אני רואה בשרשור שעוד בעל איפון נתקל בזה

אחרי כמה נסיונות גיליתי iMessage לא עובד בגולן ופשוט כיביתי אותו

קצת מרגיז כי בשום מקום באתר שלהם לא היה כתוב שבמעבר לגולן אתה מוותר על זה אבל יש וואטסאפ אז שיהיה

האם עד שסגרתי את זה האיפון ניסה להתחבר לשווא ע"י שליחת עשרות SMSים לאנגליה?!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לגבי ה SMSים, זה אכן איפון

אני רואה בשרשור שעוד בעל איפון נתקל בזה

אחרי כמה נסיונות גיליתי iMessage לא עובד בגולן ופשוט כיביתי אותו

קצת מרגיז כי בשום מקום באתר שלהם לא היה כתוב שבמעבר לגולן אתה מוותר על זה אבל יש וואטסאפ אז שיהיה

האם עד שסגרתי את זה האיפון ניסה להתחבר לשווא ע"י שליחת עשרות SMSים לאנגליה?!

נלחמתי בבעיה הזאת כמה חודשים מאז שעברתי לרמי לוי. ברמי לוי התחלתי לקבל כל חודש כ10 ש"ח חיובים לחו"ל ולא הבנתי למה.

לאחר חפירה ארוכה בפורומים בארץ ובחו"ל גילתי שהבעיה היא באייפון! בכל הפעלה / הפעלה מחדש של האייפון יש בקשה לאפשר שימוש בIMESSAGE וFACETIME.

img0559d.png

מה שקורה בפועל הוא שהאייפון שולח סמס איפשור השירות לאנגליה והחברות החדשות גובות על זה כסף. משום מה באורנג' לא היה לי את הבעיה הזאת. אצלי 90% בהסמסים הם בין אייפונים שאומרים להיות בחינם, כך שביטול השירות לא בא בחשבון.

בפעם האחרונה שרבתי עם רמי לוי על זיכוי לא הסכימו להקשיב לי והסבירו לי שהבעייה היא לא ברשת אלא באייפון.

מסתבר שיש פתרון לזה והוא מאוד פשוט. חברת אפל הכירה בבעיה הזאת ותקינה אותה, לכן כל מה שצריך לעשות הוא לשדרג את האייפון לגרסא האחרונה שקיימת 5.1.1, לאחר השידרוג ההודעה על איפשור יותר לא תופיע והגבייה המיותרת תיפסק.

וואטסאפ עובד אחרת ולכן אין חיובים מיותרים.

מקווה שעזרתי.

פורסם

עזרת מאוד

האיפון והאופציה הופעלו כמה פעמים ברשתות "האמיתיות" בארץ, אף אחת מהן מעולם לא חייבה אותי ב SMS להפעלת האופציה.

נכון לעכשיו גולן סוף סוף פתרו את הבעיה ואפשר להפעיל את האופציה אבל בחודש שאי אפשר היה האיפון פשוט שלח כמו משוגע SMSים לנסות להפעיל את זה וניפח את החשבון ביותר מפי שתיים.

כלכלית אני אעמוד בזה, ועדין במקום חשבון של 10 שקלים קיבלתי 30 שקלים והכל בגלל SMSים שלא היתי מודע שהאיפון מוציא וללא אזהרה מגולן שזה הולך לקרות

היתי מצפה שהם יכירו בבעיה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זאת לא בעיה אצלם, זאת בעיה אצלך במכשיר.

התלונות צריכות להיות לאפל שהמכשיר שלה שולח בלי ידיעתך הודעות SMS לחו"ל.

טוב שהמכשיר גם לא התקשר לשיחות אירוטיות בחו"ל כדי להנות בלילות שהוא לבד...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה בדיוק מה שנציג בכיר ברמי לוי אמר לי. הבעיה היא במכשיר שלך, הוא שולח סמסים אנחנו לא יכולים לזכות אותך.

כאשר מדובר על על סכומי תשלום של 70 ש"ח חיוב מיותר של 10 ש"ח מעצבן.

אבל למה באורנג' זה לא קרה ולא היה חיוב?

פורסם

אני מסכים חלקית שזו אשמת אפל, אולי אפילו רובה, כמו שאמרת, טוב שהוא לא התקשר לאירן ודיבר שעות על הדיסק האחרון של ריטה עם אחמדיניגד.

ואולי אני אשלח לחברה מאפל מכתב לראות את התגובה שלהם (אם תהיה) יותר מאוחר

אני מנסה לחשוב האם זה שהמכשיר משוחרר אמור לשנות לי משהו בפניה אליהם

זו גם חלקית אשמת גולן לדעתי על שלא התריעה על הבעיה היות והם בפרוש כתבו שאין בעיה עם איפונים ברשת שלהם, והעובדות מוכיחות אחרת, כי על SMS אחד, לא היתי בכלל טורח להקליד משהו, אבל עשרות?!

אני חושב, משער, שאפל חייבה את המפעילות שמוכרות איפונים (כל השלוש בארץ) לאפשר SMSים חינם למספר הזה, אבל ברגע שיצאת מהרשת שלהם גולן לא התחייבה לאפל על כלום, וסלקום כבר אומרת, אנחנו לא התחייבו כלפי צד שלישי לא לחייב את ה SMSים האלה וככה הלקוח נדפק.

בנתיים אני מחכה כבר יותר מיומיים לתגובה למייל מגולן, ואין קול ואין עונה

למרות שדי ברור מה תהיה התשובה שלהם כי כבר הבנו מאיפה החיוב הזה הגיע, ז"א המחשב שלהם לא טעה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

חברה, אמנם המושג אחריות אישית פשט את הרגל בחברה הישראלית אבל חשבתי שפה בקהילה אנחנו אנשים קצת שונים.

מדובר במכשיר שלך שבעקבות התקנת תוכנה שאתם התקנתם שולח SMSים לחו"ל, מה אתם רוצים מגולן (או כל חברה אחרת)?

שיתריע?

יש לי חבר בלונדון ואנחנו מסתמסים על בסיס קבוע, גם על זה הם אמורים להתריע?

למה אני בכלל מתערב בעניין?

כי בדיוק סיימתי שיחה עם לקוח שקנה שבוע שעבר אקוורים, הוא העביר אותו ממקום אחד לאחר, החליק לו והתרסק לאלף רסיסים, הוא מאיים שאם לא אתן לו אקוריום אחר במסגרת האחריות הוא יתבע אותי...שיתבע! :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חברה, אמנם המושג אחריות אישית פשט את הרגל בחברה הישראלית אבל חשבתי שפה בקהילה אנחנו אנשים קצת שונים.

מדובר במכשיר שלך שבעקבות התקנת תוכנה שאתם התקנתם שולח SMSים לחו"ל, מה אתם רוצים מגולן (או כל חברה אחרת)?

שיתריע?

יש לי חבר בלונדון ואנחנו מסתמסים על בסיס קבוע, גם על זה הם אמורים להתריע?

למה אני בכלל מתערב בעניין?

כי בדיוק סיימתי שיחה עם לקוח שקנה שבוע שעבר אקוורים, הוא העביר אותו ממקום אחד לאחר, החליק לו והתרסק לאלף רסיסים, הוא מאיים שאם לא אתן לו אקוריום אחר במסגרת האחריות הוא יתבע אותי...שיתבע! :?

לא הותקן שום דבר, זאת אפשרות בילט אין במע' הפעלה של האייפון.

גם אני שאלתי את נציג רמי לוי בחיבור, האם יש איזה בעיה עם אייפון, IMESSAGE, FACETIME ואמרו לי לא.

רק לאחר שקיבלתי את החיובים וחצי שעה של צעקות פתאום התברר למי שיש באייפון FACETIME מאופשר, הוא זה ששולח הודעות ונציג אחר בכלל טען שאלו שגיאות שנשלחות בתור דיווח לאפל.

איך זה בדיוק אשמתי?

פורסם

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

תאמין לי הלקוחות שלך שוברים שיאים אפילו ביחס לשלי !! :D:D:D:D:D:D:D

ישראלים מטומטמים...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באגירה, אני לא מסכים

לא התקנתי כלום

לא שיניתי כלום

זה משהו שמותקן באיפון מבית אפל גם אם לא תחבר אותו אפילו פעם אחת לאיטיונס ולא תוריד אפליקציה אחת, הוא שם.

ועשיתי את כל הבירורים שאני כצרכן צריך לברר לפני המעבר, כל אלה שחשבתי שצריך לעשות.

מעולם לא ידעתי ולא היתי אמור לדעת על זה שהמכשיר שלי ישלח עשרות הודעות לאנגליה על חשבוני כדי להפעיל משהו שהוא בילט-אין בטלפון

זה לא דומה להוא שהאקווריום נשבר לו

ואני לא אמרתי שאני הולך לתבוע אף אחד

אני מברר, כותב, משתף כדי שאחרים ידעו על זה, לא התלהמתי ולא טענתי שמגיע לי ועבדו עלי ורימו אותי, אבל כן יש פה מקרה שתקין הוא לא לדעתי האישית.

אם אני אקבל החזר אני אראה בזה שירות טוב ואם לא אז אני אספוג את זה, 20 שקל לשמחתי לא משנים את התנהגותי הכלכלית החודשים תודה לאל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור, לא קיבלת את ההתראה כמו בתמונת המסך ש RnB העלה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...