Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי ב"מוקד שירות" של הוט מובייל לפני מספר ימים.

בזמן שהותי שם, הגיעו לשם חיילים עם שקיות מלאות במכשירים כאלה.

חשבתי שהם מעדכנים את המכשירים לשימוש ברשת החדשה, מה שנתן לי את הרעיון להשתמש במכשיר הישן שלי.

חבל :roll:

פורסם

זה לא שמירס לא קיימת יותר, היא קיימת ועוד איך - תחת השם הוט מובייל :D

החיילים שראית עם השקיות בעצם מחזירים מכשירים ישנים (IDEN) ומקבלים חדשים (3G) במקומם.

למרות שלפי חוזה השירות החדש הצבא בכלל אמור לעבור לסלקום..

(היה לי את אותו הנוהל כשעברנו מפלאפון למירס, החזרנו VPNים וקיבלנו מירס חדשים דנדשים)

קיים סיכוי סביר שאם תיגש למרכז שירות של הוט הם ימצאו פיתרון לבעיה.

(אפרופו - מישהו יודע אם רשת הIDEN עדיין פעילה בכלל?)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הוזמן סים לניוד ב-3 לחודש מגולן, היום הגיע.

עכשיו הפעלתי את הכרטיס נקבע ניוד לשעה 18:40

הגיע גם SMS מאורנג' לרגע האחרון אם אני רוצה להתחרט מבצע 88 ש"ח הכל ללא הגבלה ב-012 מובייל שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מעריך שתוך פרק זמן קצר כל החברות הסלולאריות הוותיקות יישרו קו עם החדשות ואז הניוד הופך בעצם למיותר.

אני לא מבין את ההגיון העקום הזה שלך.

יש לי בעסק 4 מכשירים, כל אחד מדבר בחודש ב 500 ש"ח, סה"כ 2000 ש"ח.

אז אתה אומר, תמשיך לשלם 2000 ש"ח במקום 356 ש"ח (לכל הארבעה ביחד, כן?) כי קיימת הערכה שככל הנראה בעתיד הבילתי ידוע, יש מצב שאולי, יכול להיות שיווצר מצב שהמחירים של הגדולות ירדו למחיר לר ידוע?:crazyeyes

בבקשה תסביר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אסביר לך את ההגיון שבדבר.

יש לי בעסק גם כן 4 מכשירים שמדברים ב 140-150 ש"ח לערך למכשיר.

פניתי לפלאפון ואמרתי להם שבמידה והם לא מקצצים לי בעלויות בצורה דראסטית אני פשוט מנייד את המכשירים, ונתתי להם יומיים לחשוב על הנושא.

אתמול הם שבו אלי עם הצעה הגיונית, 104 ש"ח לחודש ללא הגבלה, כשהאינטרנט מעניין אותי קצת פחות.

עולה אמנם 15 ש"ח יותר מהמתחרות, אבל מצד שני חוסך לי את כאבי הראש של הניוד.

לשכן שלי, בעל עסק גדול למדי שמחזיק מעל 20 מכשירים ונחשב למשתמש "כבד" הם כבר פנו מיוזמתם, לפני שהוא יערוק.

בלית ברירה כל החברות הגדולות יישרו קו עם המתחרות החדשות ויחסכו לנו לא מעט כסף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כרגיל מר פרחי, אני לא מסכים איתך:

1. ניוד זה לא כאב ראש. לא כואב פה שום דבר. זה הליך פשוט מאוד שקורה מול החברה החדשה וב-99% נטול בעיות. וב-1% האחרים עוד שיחת טלפון אחת פותרת את הבעיות.

2. למה לשלם 15 שקל יותר על אותו מוצר? כל חודש עוד 15 שקל, סתם.

3. מה עם עקרונות? לא כואב לך שאותה פלאפון שעכשיו חתכה את המחירים בלי למצמץ לא ידעה לעשות את זה לפני שגולן טלקום נכנסו לשוק? למה להישאר אצלם?

אני עברתי. וגם קיבלתי הצעות טובות יותר מהחברה הקיימת. אבל לא היה נראה לי נכון להישאר. עשקתם אותי כל כך הרבה שנים ופתאום יש מקום להנחה? שלום ולא להתראות.

פורסם

מי שמתעניין.

תוכן המייל שקיבלתי לפני כמה ימים מרמי לוי:

החבילה שעליה שאלת עולה כ-88 ₪ (הכל כלול ,שיחות ,הודעות,גלישת אינטרנט)

תוכל להצטרף בכל עת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כרגיל מר פרחי, אני לא מסכים איתך:

1. ניוד זה לא כאב ראש. לא כואב פה שום דבר. זה הליך פשוט מאוד שקורה מול החברה החדשה וב-99% נטול בעיות. וב-1% האחרים עוד שיחת טלפון אחת פותרת את הבעיות.

2. למה לשלם 15 שקל יותר על אותו מוצר? כל חודש עוד 15 שקל, סתם.

3. מה עם עקרונות? לא כואב לך שאותה פלאפון שעכשיו חתכה את המחירים בלי למצמץ לא ידעה לעשות את זה לפני שגולן טלקום נכנסו לשוק? למה להישאר אצלם?

אני עברתי. וגם קיבלתי הצעות טובות יותר מהחברה הקיימת. אבל לא היה נראה לי נכון להישאר. עשקתם אותי כל כך הרבה שנים ופתאום יש מקום להנחה? שלום ולא להתראות.

ראשית, קוראים לי חן, סתם חן.

אני עוד לא שר או ראש הממשלה, כך שאין צורך בגינוני כבוד..

היום בבוקר יצרתי קשר עם המחלקה העיסקית של פלאפון, והם הורידו את המחיר ל 95 ש"ח לחודש, דהיינו מנהלים משא ומתן מול עצמם.

כך שיוצא לי לשלם עוד 10 ש"ח, ללא ניוד וללא כאבי ראש.

אני לא מחפש להעניש את פלאפון; יש לי חברים רבים שעובדים בחברות הסלולאריות הוותיקות, וכצפוי הם היו הראשונים להפגע, לא הבכירים חלילה.

אני מניח שאף אחד לא ישמח אם יפוטרו עובדים רבים, וזה יקרה.

שוב, החברות הסלולאריות הוותיקות הביאו את זה על עצמם, שחטו אותנו במחירים והעניקו לנו שירות גרוע, אבל מבחינתי ברגע שהם יישרו קו במחירים עם החברות החדשות אני לא מחפש להעניש אותם, כי מי שנענש אלו הדרגים הנמוכים ולא הבכירים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האופציה הכי טובה זה לפנות לאורנג'.

בכל אופן, מה דגם המכשיר שלך? אולי יש דרך פשוטה לפתוח אותו.

פתחתי בעזרת אורנג' את המכשיר.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z750-1929.php

כעט אני רוצה לנייד את המנוי, העניין שהוא מדבר ממש מעט וחבילות ללא הגבלה לא מתאימות לו.

לאיזה חברה כדאי לנייד אותו?

לפי מה שאני רואה המכשיר הוא 3G, יש חברה שלא מתאימה לו?

פורסם

אם אתה משתמש "קל" נייד אותו להוט מובייל בתוכנית 10 אג'.

המכשיר תומך HSDPA 850/2100 ולכן אין בעיית תאימות לחברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ראשית, קוראים לי חן, סתם חן.

אני עוד לא שר או ראש הממשלה, כך שאין צורך בגינוני כבוד..

היום בבוקר יצרתי קשר עם המחלקה העיסקית של פלאפון, והם הורידו את המחיר ל 95 ש"ח לחודש, דהיינו מנהלים משא ומתן מול עצמם.

כך שיוצא לי לשלם עוד 10 ש"ח, ללא ניוד וללא כאבי ראש.

אני לא מחפש להעניש את פלאפון; יש לי חברים רבים שעובדים בחברות הסלולאריות הוותיקות, וכצפוי הם היו הראשונים להפגע, לא הבכירים חלילה.

אני מניח שאף אחד לא ישמח אם יפוטרו עובדים רבים, וזה יקרה.

שוב, החברות הסלולאריות הוותיקות הביאו את זה על עצמם, שחטו אותנו במחירים והעניקו לנו שירות גרוע, אבל מבחינתי ברגע שהם יישרו קו במחירים עם החברות החדשות אני לא מחפש להעניש אותם, כי מי שנענש אלו הדרגים הנמוכים ולא הבכירים.

אתה טועה, חן.

אילו לא היה יוצא גולן עם התמחור המהפכני שלו, גם הוט היו מתמחרים ב-129 ש' בחודש (המחיר הזה דלף בפרסומים מוקדמים שלהם). הם השיקו את המסלול שעתיים אחריו, ב-10 ש' פחות.

ורק אז המהפכה התחילה באמת.

ברגע שגולן יעלם מהשוק (החלום הרטוב של רבים וטובים בענף), המחירים יתחילו לזחול מעלה.

אם הצטרפת לחרם על הקוטג', או על מוצרי אוסם, או כל חרם צרכני שהיה לאחרונה, אתה צריך לעבור לגולן.

יש לי חברים שעובדים באורנג', ואכן,כבר הזמינו את חלקם ל"שימוע". זה לא נעים, אבל חייבת להיות מהפכה בנושא יוקר המחייה בארץ.

יש פה ארבע וחצי משפחות שהשתלטו על 90% מאמצעי הייצור במדינה. הן מחלקות ביניהן את כל עוגת ההכנסות כמעט מכל ענף.

זה מצב שלא יכול להמשך.

זה הרבה יותר רחב מ20 ש' יותר או פחות בחשבון החודשי. יושבים עכשיו כמה בעלי הון מענפים שונים ,ומביטים בחרדה בחבריהם משוק הסלולר. אם זה בטלוויזיה הרב-ערוצית, ואם זה בתחום המזון. לפי נתוני ה OECD יוקר המחיה (הוצאות בסיסיות יחסית להכנסות) בארץ הוא מהגבוהים בחבר המדינות הנ"ל.

צריך להראות להם, שכשזה מתחיל להתגלגל , אי אפשר לגלגל את זה אחורה יותר. אי אפשר לסמוך על הזכרון הישראלי הקצר: "נמשיך לחלוב אותם, מקסימום, כשלא תהיה יותר ברירה, נוריד מחירים, ונמשיך כרגיל".

צריך להראות להם, שזה עלול לעלות להם בעתיד החברה שלהם.

ובאותה נשימה- תספורות שיעשו אצל בוצ'צ'ו ליד השוק בנתניה. לא באחד העם. אני חוסך לפנסיה שלי בדם. אני לא אשם שהם התנהלו בחזירות.

האחים עופר, אם לא יפריעו להם, כמו שמנסים מהיום בבוקר, יצרפו בקרוב מאד לאוסף שלהם גם נמל ימי.

די. מספיק. לא מוכן להמשיך להאכיל חזירים בכל מה שאני מרוויח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

natco צודק לחלוטין לגבי גולן.

אם גולן תחדול מלהתקיים המחירים יחזרו בהדרגה למצב טרום המהפכה ואפ"ס (אורנג' סלקום פלאפון) יחזרו להרוויח מליארד שקל בשנה כל אחת (על חשבון כל הציבור הישראלי).

אסור לתת לזה לקרות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

2 מכשירים נוידו הרגע לגולן.

הליך מהיר, פשוט וחסר כל תקלות או עיכובים.

חן,

אתה יודע מה מעצבן אותי בשלושת הדינוזאורים?

בא ניקח לדוגמא את אורנג', אני משלם להם בכל מכשיר כ 300 ש"ח, יש להם חבילה של 139 (או 129) ש"ח, למה לעזאזל הם מציעים לי אותה רק אחרי שאני מנייד?

למה ביום שהיא הוכרזה לא נשלח לי מייל שאני יכול לחסוך בהוצאות?

למה לנסות לסחוט ממני כל שקל אפשרי עד הרגע שאני אתעורר ואז יזכרו שיש הנחות ומבצעים?

שלושת הדינוזאוריות (שאני מאחל להן את אותה אחרית של הדינוזאורים), לא שינו כלום בהלך הרוח שלהן, הן עדיין מנסות כל טריק בספר למקסם את הרווחים שלהן ממני.

לשמחתי הגיע הזמן שאני יכול להרים להן אצבע אמצעית ולאחל להן "שיהיה לכם לתרופות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה,

באותה נשימה - למה סבתא שלי שיש לה מכשיר דור2 בסיסי ופשוט שלא יודע לנגון MP3 אפילו שילמה על חבילת אינטרנט וחבילות הורדות תוכן במשך חודשים ארוכים עד ששמתי לזה סוף?

את החבילות האלו נתנו לה במתנה נציגים רחבי לב שידעו מראש שאין לה שום שימוש בזה ואף פעם לא יהיה.

למה אישה מבוגרת שמדברת 15 דקות בחודש צריכה לשלם מעל 100 שח קבוע? ("אחזקת קו" של 40 שח, חבילת אינטרנט, תוכן, SMS, ניווט..)

עם גולן יהיה הרבה יותר קל לחיות, הוא לא מוכר שום דבר מאשר "99שח בחודש ותעשה מה שאתה רוצה". וזה מצויין.

לא כמו הנבלות האלה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...