Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין על מה אתה מדבר, אתה כלוא בקונספט של 3 הדינוזאוריות ומחפש שישגלו אותך כמו שאתה רגיל מפעם :wink:

אין נדידה!

אין מקומיות!

אין נעליים! ואין "ניסיתי".

89 ש"ח לחודש!

זהו!

אין אותיות קטנות, אין ניסיונות לזמבר אותך בלי שתרגיש.

איזה פרוט מעבר לזה אתה רוצה?

אני רוצה לדעת כמה שילמתי על חבילה, כמה שילמתי על שירותים בתוכנית 10 אג' וכמה שילמתי בנדידה. אני רוצה לדעת כמה הוציא קו מס' 1, כמה קו מס' 2 וכמה קו מס' 3. זה א.ב. של חשבונית - ואני חושב שזו גם דרישה של משרד התקשורת. בחשבונות של שלושת המפעילים הותיקים יש פירוט של סעיפי החיוב, ויש פירוט של תוכנית החיובים לכל קו. הוט לא מפרטים כלום. וזה לפני שירות פירוט שיחות שאני מקבל חינם באורנג'.

לגבי גולן - לפני מספר ימים ראיתי חיוב בכרטיס האשראי, אני עדיין ממתין לראות חשבונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק מה שעושים עןם התשלומים על המקרר, הטלויזיה והדירה. מדובר בעסקה נפרדת מרכישת השירותים הסלולריים, ומשלימים אותה כפי שנחתמה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי אין טעם לרוץ ולנייד מספרים בבהילות.

א. החברות החדשות לא תמיד מוכנות וערוכות לניודים המוניים, וכמו תמיד הלקוחות הראשונים סובלים.

ב. סביר להניח שכל החברות יישרו קו עם החברות החדשות, ואז הניוד הופך להיות מיותר, אלא אם מחפשים להעניש את החברה הקודמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נהפוך הוא: בלא ניודים המוניים החברות הותיקות יתבצרו בעמדותיהן. רק אובדן לקוחות מאסיבי יגרום להן לשנות דרכיהן.

פורסם

הם כבר איבדו לא מעט לקוחות, ואין להם על מי להלין זולת על עצמם.

בתחילת שנות ה 2000 הוקמה חברת כרטיסי אשראי חוץ בנקאית שנקראה "ויזה אלפא" שהציעה כרטיס ללא עמלות וללא פגיעה באובליגו הבנקאי.

תוך כמה חודשים כל חברות כרטיסי האשראי יישרו איתם קו וויזה אלפא נעלמה.

מיד לאחר מכן כל העמלות שבו לקדמותם, כמובן.

אני מעריך שתוך פרק זמן קצר כל החברות הסלולאריות הוותיקות יישרו קו עם החדשות ואז הניוד הופך בעצם למיותר.

פורסם

היסטורית, אם זכרוני אינו מטעני, ויזה אלפא הפכה ללאומי-קארד, ממש לא נעלמה.

כל חברות כרטיסי האשראי מציעות כרטיסים חו בנקאיים - שזה היה החידוש העיקרי שאתה מציין. מרבית העמלות ממליא אינן נגבות בזכות מועדוני לקוחות, היקפי שימוש וכו'.

לגבי חברות הסלולר הותיקות - אני חוזר ואומר - אם תנועת הלקוחות תפסק גם התנאים הטובים ייעלמו, ומצד שני החברות החדשות לא ישרדו. אם רוצים לקיים תחרות חייבים לתמוך בכמה שיותר חברות, וכרגע בעיקר בגולן והוט.

פורסם

ויזה אלפא היתה שייכת לבנק הבינלאומי והיא נעלמה, למיטב זכרוני.

הפואנטה העיקרית של הכרטיס היה פטור מעמלות, וברגע שכל חברות כרטיסי האשראי יישרו קו בנושא היא לא שרדה.

היום המצב שונה בתכלית, בעיקר בשל תקרות שימוש, מועדוני חברים וכולי.

ברור שאני מאחל הצלחה לחברות החדשות, ועצם הצלחתם היא בהורדת המחירים הגורפת ובכך שהחברות הוותיקות יאלצו להיתיישר לפיהם ולא ההיפך.

פורסם

עכשיו שרמי לוי יצא עם החבילה של 88 ש"ח (שיחות והודעות ללא הגבלה + אינטרנט מהיר עד 1GB ולאחר מכן ירידה במהירות) גם לו יש סיכוי טוב לשמר את הלקוחות הקיימים מבלי שינטשו אותו לחברה אחרת.

תכל'ס, אם הוא היה מגיב מוקדם יותר, לא בטוח שהייתי מנייד (למרות שהממשק של גולן טלקום באינטרנט נותן להם עדיפות, מבחינתי, בכל מה שקשור לביצוע שינויים בחשבון ו\או בדיקה\הדפסה של החשבוניות דרך האינטרנט).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זכרתי נכון, אם כי לא במדויק: אלפאקארד אמנם נסודה על ידי הבינלאומי אולם לאחר שלאומי נאלץ למכור את חלקו בכאל לדיסקונט הוא הקים אל לאומיקארד, אשר בלעה את אלפאקארד. נדה לי שכיום הבינלאומי עובד עם כאל כמנפיק כרטיסי הבית שלו.

פורסם

אני לא בטוח שהלקוחות הקיימים של רמי לוי כל כך ירצו חבילת הכל כלול.

מסלול ההשקה שלו פנה בעיקר למשתמשים קלים ולא לכבדים.

יש לו גם את המגבלה של צורך במכשיר דור3 עם תדרי 2100+850.

לפחות יש לו בסיס לקוחות קיים, מה שאי אפשר לומר על יופון ועל הום סלולר.

אם הן לא ימצאו נישה להתברג אליה (למשל פריפייד) אז לדעתי תוך חצי שנה הן ייעלמו מהמפה.

יופון השיקו עכשיו חבילות מוזלות למי שקונה ב800+ ש"ח במגה ויש לו כרטיס אשראי מגה. לא יודע כמה כאלו יש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני לא בטוח שהלקוחות הקיימים של רמי לוי כל כך ירצו חבילת הכל כלול.

מסלול ההשקה שלו פנה בעיקר למשתמשים קלים ולא לכבדים.

יש לו גם את המגבלה של צורך במכשיר דור3 עם תדרי 2100+850.

לפחות יש לו בסיס לקוחות קיים, מה שאי אפשר לומר על יופון ועל הום סלולר.

אם הן לא ימצאו נישה להתברג אליה (למשל פריפייד) אז לדעתי תוך חצי שנה הן ייעלמו מהמפה.

יופון השיקו עכשיו חבילות מוזלות למי שקונה ב800+ ש"ח במגה ויש לו כרטיס אשראי מגה. לא יודע כמה כאלו יש.

אם רמי לוי היה יוצא במקביל או כמה ימים לפני להוט מובייל וגולן הוא היה זוכה בגיוס של עוד הרבה לקוחות.

אני אישיתי עומד אצלו על חשבון חודשי של 90 ש"ח כולל חבילת גלישה של 5GB כאשר אני מנצל חצי ממנה.

כך שלי לדגומא לעבור לחבילה של 88 יוצא מאוד משתלם. בנוסף אני מתכוון להעביר קו נוסף מאורנג' אליו.

האפשרות אצל רמי לוי לחבילה ללא הגבלה היא מבורכת ומשווה אותו עם כל שאר החברות כאשר השירות והתשתית שלו כבר מוכחים.

פורסם
לדעתי אין טעם לרוץ ולנייד מספרים בבהילות.

א. החברות החדשות לא תמיד מוכנות וערוכות לניודים המוניים, וכמו תמיד הלקוחות הראשונים סובלים.

ב. סביר להניח שכל החברות יישרו קו עם החברות החדשות, ואז הניוד הופך להיות מיותר, אלא אם מחפשים להעניש את החברה הקודמת.

אין פה ענין להעניש אלא לתמוך בחברה החדשה גולן ( לדעתי הוט סלולר לא חדשה ועם עבר "פלילי" של מירס יחד עם הרמאויות של הוט) שיצרה את המהפך. לטובתינו "גולן" צריכה להיות חזקה וגדולה.

בנוסף, אפילו אם המחירים של החברות הותיקות ירדו לרמה של גולן, מדוע להישאר בחברה שכל הזמן מנסה לטשטש, לבלבל, לנצל חולשות של זקנים וכו? חברה שגובה מחירי שוד על טלפון או אינטרנט בחו"ל ?

מדוע להישאר כל הזמן במצב דרוך ולהיות בכוננות מאיפה תבוא המכה הבאה?

יהודה

פורסם
הם כבר איבדו לא מעט לקוחות, ואין להם על מי להלין זולת על עצמם.

בתחילת שנות ה 2000 הוקמה חברת כרטיסי אשראי חוץ בנקאית שנקראה "ויזה אלפא" שהציעה כרטיס ללא עמלות וללא פגיעה באובליגו הבנקאי.

תוך כמה חודשים כל חברות כרטיסי האשראי יישרו איתם קו וויזה אלפא נעלמה.

מיד לאחר מכן כל העמלות שבו לקדמותם, כמובן.

אני מעריך שתוך פרק זמן קצר כל החברות הסלולאריות הוותיקות יישרו קו עם החדשות ואז הניוד הופך בעצם למיותר.

בדיוק בגלל הטיעון הזה צריך שהלקוחות יתפזרו בין כל החברות, אחרת שוב יעלו את המחיר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

פונה שוב לעזרתם של חברי הפורום!

ברשותי מכשיר "I876" של מירס.

בעת הכנסת סים של חברת "הוט מובייל" המכשיר מציג הודעה של "הזן קוד מיוחד כעת (?!)".

האם המכשיר יעבוד ברשת "הוט מובייל"?

היכן ניתן לפתוח את המכשיר, שהרי חברת מירס לא קיימת יותר?

אלי.

• תוכן חדש...