Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החבילה שלך (של ה19 אגורות) היא עם מינימום שימוש של 69 ש"ח.

אבסורד, זה כבר קרוב למחיר של חבילה לא מוגבלת.

ובטח גם מחייבים אותך עוד כמה שקלים על שירות הסים הכפול.

אם אתה כל כך צריך את מכשיר הרכב והשימוש הוא יחסית מעט דקות,

אז שקול פשוט להזמין שני קווים של גולן במסלול 9.90.

החסרון העיקרי הוא שמי שמתקשר אליך ייאלץ לנסות מספר שונה כשאתה לא עונה כי אתה בנהיגה.

מינימום שימוש של 310 דקות/SMS ל-60 ש"ח. אני עדיין לא מגיע לדקות שיחה שיצדיקו הוספה של 30 ש"ח.

החזקת סים נוסף, עולה לי כ-7 ש"ח בחודש. אבסורד? אני לא יכול להסכים איתך יותר. מאוד מרגיז ומטומטם, אבל אין מה לעשות בנידון, לפחות לפי מה שאני הבנתי.

אני לא כ"כ צריך את המכשיר טלפון הקבוע במכונית והוא אפילו כבר SIMFREE ויש לו ביקוש, אבל עדיין אני רגיל אליו והסרתו גם תחשוף שניים-שלושה חורים לא נעימים למראה, כך שאני מעדיף להמנע מכך (בקיצור, הסיבה היא יותר קוסמטית, נכון להיום).

אני לא מתכוון להחזיק שני קווים/ שני חשבונות סלולאריים שונים ולהתבלגן יותר מדי. כנראה שתשלום של 60 ש"ח במקום 30-40 ש"ח, כן שווה לי בשביל לחסוף לעצמי בלאגן אפשרי. במידה והחברות החדשות יאפשרו קבלת 2 סימים, זה יהיה אחרת.

אם הבנתי נכון מהטרייד, לגולן אין אפשרות לעשות עקוב אחריי והסים של הוט לא תומך במכשיר ספיריט. עוד פעם, למה להסתבך? :)

אז מה היה לנו?

* חבילה ישנה של 200 SMS/דקות שיחה ב-70 ש"ח.

* חבילה חדשה של 310 SMS/דקות שיחה ב-60 ש"ח.

זה לא מושלם, זה אפילו לא קרוב להיות, אבל אפשר להסתכל על זה כהתחלה. אני זוכר שלפני שנתיים, שילמתי כ-70 אגורות לדקה.

לקחתי בחשבון שהמכשיר שלי תומך רק בתדר אחד ולמרות שאני לא חושש כ"כ מבעיות קליטה, צריך לקחת בחשבון שאם זה יקרה, אז זה לא יהיה מדע בדיוני.

מה יהיה? בתוכניות כרגע אייפון 5 ואז גם נצטרך אינטרנט וזה יהיה שלב המבחן הבא של סלקום. כאמור, אין לי שרשראות ברזל על הידיים:).

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון לגבי גולן:

שבועיים הייתי בסטטוס "בניוד פנימה" אחרי שקיבלתי הודעת שגיאה בהפעלת הסים (הקו הישן המשיך לעבוד).

במהלך השבועיים התקשרתי 3 פעמים למוקד שלהם כשבכל פעם הובטח לי שיטפלו בבעיה בהקדם ויחזרו אלי באותו היום כדי לעדכן.

באף אחת מהפעמים לא טיפלו ולא חזרו.

אחרי שבועיים, בפעם הרביעית שהתקשרתי תוך איומים שזה נסיון אחרון לפני שאני מנייד לחברה אחרת, טיפלו בבעיית הניוד וכבר באותו ערב היה לי קו של גולן.

בדקתי שיחות יוצאות/נכנסות מול מספר רשתות אחרות ונראה שהכול עובד בסדר.

האינטרנט מרגיש יותר מהיר אבל לא טרחתי למדוד מהירות לפני המעבר כדי להשוות כמו שצריך.

פורסם
עדכון לגבי גולן:

אחרי שבועיים, בפעם הרביעית שהתקשרתי תוך איומים שזה נסיון אחרון לפני שאני מנייד לחברה אחרת, טיפלו בבעיית הניוד וכבר באותו ערב היה לי קו של גולן.

שתי דקות הם בשוק וכבר כדי לקבל שירות צריך את משפטי הקסם של "ניתוק", "ניוד לחברה אחרת" וכו' ?!

so far so good so what

פורסם

שלום חברים,

אתמול בשעה טובה עברתי לגולן טלקום לחבילה של 99 ש"ח.

השאלה שלי היא כמה אני אמור לשלם החודש? מכיוון שאצל אורנג' הגעתי לבערך יום לפני תחילת החשבון החדש ככה שהגיוני שאני אשלם להם את מלוא התשלום אבל לגולן מה?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

הדבר שממנו הכי פחדתי לעבור להוט - מקווה שזה החיוב של החשבונית החודשית ולא סתם חיוב כמו בטלוויזיה.

עברתי ב7.6 וחייבו אותי אתמול בויזה בסכום של 18 שקלים, מה שלא נראה סכום יחסי מ89 שקלים של 20 ימים.

מרכז השירות סגור עכשיו אז רק יום ראשון נוכל לברר את זה.

ועוד דבר נוסף:

יש למישהו מושג אם בעתיד אפשר יהיה להתחבר למשתמש באתר של הוט?

כמו שיש לכל שאר החברות?

פורסם

הודעה שנכנסה לשרשור הלא נכון - בבקשה למחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עזבו הכל, אתמול קיבלתי הודעה קולית - נכנסתי לתא כדי לשמוע ואחת האופציות שם הייתה לבטל את התא הקולי :D בלי חירטוטים של נציגי מכירות. לא יודע אם יש פה עוד אנשים ששונאים תא קולי, אבל אם יש שתדעו שזה אפשרי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

באתר של גולן ישנה אופציה לשלוט על התא קולי ועוד מספר פונקציות נחמדות שבעבר באמת היה צריך נציג שירות.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

הכל אפשר לעשות הרי דרך האינטרנט.

מי שחיפש פעם תמיכה טכנית באתר של חברה סלולרית (וראה שאין ממש - כל האתר מכוון למכירת עוד ועוד דברים) יבין זאת מיד - הסיבה היחידה לקיומם של נציגי שירות היא מכירות ועוד מכירות.

לדחוף פרסומות ומבצעים כשמחכים לנציג.

הרבה חברות עובדות כך, גם ביטוח ישיר לדוגמה - פרסומת נדחפת ומבזבזת כ-15 שניות מזמני עוד לפני שהגעתי לתפריט הראשי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
יש כבר נתונים באיזשהו מקום לגבי כמות העוזבים של שלושת העושקות?

בבקשה!

מליון נוטשים נכון ללפני שבועיים ועוד 3 מליון שטוענים שיעברו ברגע שתיגמר ההיסטריה והעומס.

מה שלי, לקוח לשעבר של אורנג במשך 10 שנים, גורם הכי הרבה נחת זה ש 40% מהנוטשים, נטשו את אורנג' והם כיום במאזן הגרוע ביותר. הללויה!

66.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה - אתה יכול לציין מה מקור הנתונים ומה משמעות המספרים?

האם מדור רק בלקוחות פרטיים?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בתגובתי קישור לכתבה.

תלחץ על ה"בבקשה".

פורסם
יש בתגובתי קישור לכתבה.

תלחץ על ה"בבקשה".

סליחה שפקששתי את הקישור.

אישית העברתי 4 קוים לחברות החדשות ופתחתי עוד קו נוסף - עד כה היו לי 5 קוים פעילים באורנג' - כעת נותר רק אחד, ויש עוד 3 בהוט ושניים בגולן. אשתי נשארה עם הקו של העבודה בפלאפון - המעסיק שלה הוא גוף גדול ואני מניח שבחידוש החוזה (בעוד 2-3 חודשים) היא תקבל שם תנאים מצויינים. מעבר לכך במהלך השנה האחרונה ביצעתי כבר 4 ניודים לפני הופעת החברות החדשות.

הקליטה בכולם מצויינת, השירות הטלפוני של גולן לא קיים וזה של הוט הצריך הרבה סבלנות, לגולן יש יתרון בניהול הקוים דרך המרשתת והחשוב ביותר - כיסוי מצויין ואינטרנט מהיר.

מצד שני - בין החברים שלי כמעט לא מצאתי מתניידים, בקושי כמה מתעניינים.

פורסם

to err is human to forgive divine

:lol:

• תוכן חדש...