Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוט מובייל וגם גולן טלקום הם במגמת שיפור מבחינת שירות, כי הלחץ מעט ירד.

השבוע אחי העביר 2 קווים פרטיים שלו (אחד שלו ואחד של אישתו) כאשר באחד מהם הכל עבר חלק לחלוטין ואילו בקו השני (דווקא בקו שלו) כלום לא עבר. לאחר כמה ימים הוא יצר קשר עם גולן טלקום (היה קשה להשיג אותם, אבל בסוף הצליח) ול"מזלו" נפל על נציגת שירות (לא ברור מה הקשר בין הנציגה לשירות) שניתקה לו בפנים אחרי כמה שניות.

אחי לא התאייש והתקשר שוב עד ששוב הגיע לנציגה (אחרת), שם קיבל שירות מצויין. אומנם הניוד לא עבר בשעה שהיא אמרה - אבל היא כן טרחה להתקשר ולעדכן שזה מתעכב והתקשרה שוב לוודא (לאחר הניוד) שהניוד הצליח והכל עובד.

סה"כ הם מאוד משתדלים ולא הכל עדיין מושלם, אבל החיסכון הכספי החודשי הוא עצום.

שמח לראות שאורנג' סוף סוף מקבלים את העונש המגיע להם, חארות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתי היום ליד הגולפיטק על הירקון בת"א, כמה שניות היתי בלי קליטה בכלל, ביצעתי סריקה לרשת ועוד לפני שהסתיימה הסריקה זה החזיר את הקליטה 100 אחוז. לעומת זאת מישהי עם אייפון ברשת פלאפון אכלה קש ולא היתה לה קליטה בכלל למרות שניסיתי להינעל אצלה ידנית על פלאפון זה לא עזר.

הזוי משהו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לכל חברת סלולר יש חורים בכיסוי. אשתי, למשל, מחזיקה בקו של פלאפון מטיעם העבודה. כאשר היא מתקרשת אלי ביציא מהעבודה אני יודע בדיוק כמה זמן יש לי עד שהשיחה תנותק - בגלל חור בכיסוי. זה היה נכון ברשת ה-CDMA הותיקה ונכון גם ברשת ה-UMTS החדשה. גם לי יש בעיית כיסוי באורנג' באחד המשרדים שבהם אני עובד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלג דאשתקד.

איזה תענוג לקבל חשבונית על 99 ש"ח לא משנה מה תעשה עם המכשיר, לעומת ה 380 ש"ח של חודש שעבר.

ת-ע-נ-ו-ג!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, חייב לשאול לפני שאני מתעצבן וקופץ למרכז שרות של פלאפון להצטרך אליהם.

הצטרפתי להוט מובייל ביום רביעי שעבר, מייל הגיע באותו רגע המאשר את שעשיתי.

רציתי לדעת אם ה-SIM הגיע כבר לאשדוד אך בשרות ותמיכה שלהם לא עונים כלל (במקרה יש לי יום חופשי אז יכלתי להשאיר את הקו בהמתנה כ-45 דקות).

כמובן שבמכירות עונים מייד אך הם מנתקים (=מעבירים לתמיכה) ברגע שהם שומעים שאני לא לקוח מתעניין.

יש מה לעשות?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני מבצע המון משלוחים בדואר ומכיר קצת את הדינמיקה של העניין.

כאשר אני שולח ביום ראשון מוקדם בבוקר, בשני זה כבר אצל הלקוח.

אם אני שולח בחמישי, זה מגיע רק ביום שני-שלישי.

רביעי ביצעת הזמנה, חמישי הסים רק יצא והגיע לסניף הדואר המקומי שממנו נשלח הסים.

אם הנציג הגיע לסניף אחרי שהחבילות ממנו נאספו (בד"כ מאוד מוקדם בבוקר), אז הסים כבר נשאר ללון שם לסופ"ש או שמקסימום נאספו בשישי (רק בסניפי דואר גדולים) והגיע למרכז החלוקה האזורי.

ראשון על הבוקר הסים יצא, היום, מקסימום מחר, הוא אצלך.

סבלנות.

בתור הערה בונה להוט, היה נחמד אם במייל האישור הם היו מציינים את המק"ט של החבילה בדואר ישראל, זה מה שאני עושה וכך הלקוח יכול לעקוב אחר החבילה בלי להתקשר כל 20 דקות ולהציק, "עוד לא הגיע, שלחת את החבילה בכלל? מתי שלחת? איזה צבע החבילה? לאיזה כתובת שלחת?" וכו'.

הלקוח מבסוט שהוא כל הזמן יודע איפה החבילה ואני גם נותן שרות טוב וגם יש לי שקט תעשייתי מהלקוח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי בעיה, רק רציתי לשאול....רק שאין את מי לשאול.

(מוכרים לי ענייני הזמנים :-) מהמפעל שבו אני עובד - אין "קסמים" בדרך-כלל)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

חברים אשמח לעזרתכם.

ביצעתי ניוד להוט מובייל.

לאחר הכנסת הסים הטלפון "נתקע", לא ניתן לקבל שיחות נכנסות בכלל, שיחות יוצאות רק דרך הסים הישן של סלקום.

כשמכניסים את הסים החדש, מתקבלת הודעה: "phone freeze SIM, לא זמין נא פנה לספק השירות".

מיותר לציין שלא הגיע כל גאולה מנציגי השירות השונים (שעות על גבי שעות של המתנה לנציגי שירות) בהוט מובייל מתנערים מאחריות לחלוטין, ומאשימים את סלקום.

אשמח לעזרתכם.

המכשיר: SAMSUNG F-480

אלי.

פורסם

אלי,

פעם הבאה לפני שאתה מבזבז "שעות על גבי שעות" בטלפון תשאל כאן :lol:

המכשיר שלך נעול לסים זר (כלומר נקנה לפני שהחוק השתנה וחייב את סלום\אורנג\פלאפון למכור מכשירים SIMFREE) והדרך היחידה לפתוח אותו היא לגשת לסלקום ולבקש פתיחה, לפי חוק הם חייבים לעשות את זה בחינם.

דוד שלי במקרה גם הסתבך עם אותו טלפון וסלקום, אני אצטט את עצמי:

חברים, מצב מאוד מרגיז וכדאי שתדוע - הגיע עכשיו דוד שלי לסלקום בחדרה עם טלפון מסוג סמסונג F480 וביקש פתיחה לסים זר, בהתאם לחוק. (המכשיר נקנה בסלקום בעבר) אך ברגע שהנציגים ראו סים של גולן טלקום בפנים פשוט עלה להם הפיוז ובסוג של נקמה אישית סירבו בכל תוקף לפתוח אותו בחינם, אלא רק תמורת 170שח (סכום הזוי לכל הדעות).

אני הדפסתי לו את הודעת העיתונות של משרד התקשורת שבה רשום שחור על גבי לבן שהם מחוייבים לפתוח אותו בחינם ללא שום תשלום, ומקווה שזה יעזור בדרך כלשהי אך נראה כי סלקום מנסים לבלום בכל דרך מעבר של לקוחות ישנים לחברות החדשות.

ראו הוזהרתם.

מי שיצטרך, הנה הלינק: http://www.moc.gov.il/​sip_storage/FILES/1/2441.pdf

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מישהו קיבל כבר את החשבונית הראשונה מהוט מובייל?

נראה כאילו חייבו אותי פעמיים על הסים. בפירוט כרטיס האשראי כבר ירדו 39 ש"ח החד פעמיים לפי חודש, ולפני יומיים ירדו ה-122 שנראים בחשבונית:

mnu0dzlgyorm.png

Stay Dirty

פורסם

הגיע הזמן, גם רמי לוי מצטרך לחבילה ללא הגבלה מ88 ש"ח.

המפעילה הוירטואלית "רמי לוי תקשורת" צפויה להשיק חבילת סלולר "ללא הגבלה", לאחר שזו חידשה והתאימה את חוזה האירוח שלה עם פלאפון, כך שיתאפשר לה למכור חבילה "ללא הגבלה". החבילה החדשה של רמי לוי צפויה לעלות ללקוח הסופי 88 ש"ח, אך ככל הנראה, החברה גם תציע הנחה או הטבה מסוימת ללקוחות רשת השיווק. החבילה החדשה של רמי לוי תכלול שיחות והודעות "ללא הגבלה" ונפח של 1GB לגלישה סלולרית.

ככל הנראה, מהירות הגלישה של רמי לוי תישאר ללא שינוי ותהיה מוגבלת לעד 2Mbps. בניצול מלא של חבילת הגלישה, מהירות הגלישה תואט ל-200Kbps. מי שיירצה, יוכל לרכוש תוספת לחבילת הגלישה - 5GB בתוספת של 55 ש"ח לחודש או 10GB בתוספת של 89 ש"ח לחודש. ככל הנראה, ההצטרפות לחבילה החדשה של רמי לוי תתאפשר כבר מיום רביעי.

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFuEkkFuFFvbkXyNsw&tmpl=pkt7&style=pkt7

טוב של התניידתי לפלאפון יש אחלה תשתית.

פורסם

הוט האלה גרועים, 40 דקות בטלפון כדי להחליף תוכנית. בגולן 2 דקות דרך האתר והכל מסודר.

in the face

with a chair

פורסם

עוד שיחה ואני כבר שעה -10 דקות ללא מענה מהוט מובייל. פשוט חברה גרועה גם באינטרנט.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...