Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבתא שלך יכולה אפילו לקחת את חבילת ה 9.99 ש"ח.

עוד משהוא, יש לי מכשיר דור 3.

מעולם לא גלשתי, לעולם לא אגלוש במכשיר הזה (איזה נוקיה ענתיקה), מצידי שיחסמו את האינטרנט וחסל סדר החיובים אבל לא, החזרזור הרעב מחייב אותך לשלם על חבילת אינטרנט בין אם אתה רוצה ובין אם לוא.

אז כרגיל, נסיים בברכה המוכרת והאהובה, "שיהיה לכם לתרופות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אילו לא היה יוצא גולן עם התמחור המהפכני שלו, גם הוט היו מתמחרים ב-129 ש' בחודש (המחיר הזה דלף בפרסומים מוקדמים שלהם). הם השיקו את המסלול שעתיים אחריו, ב-10 ש' פחות.

ורק אז המהפכה התחילה באמת.

ברגע שגולן יעלם מהשוק (החלום הרטוב של רבים וטובים בענף), המחירים יתחילו לזחול מעלה.

כמה שזה נכון.

יהודה

פורסם

נקווה שגולן יישארו עוד הרבה זמן.

קיבלתי מהם מקודם מייל שהחשבונית החודשית שלי לא נכונה ושאני אזוכה.

פלאפון בחיים לא היו עושים דבר כזה....

שאפו לגולן.

פורסם

העניין הוא שהיה {ואולי עדיין יש} בלאגן גדול בגולן.

לקוחות שהצטרפו וניידו {ואני ביניהם} על הנייר, סבלו בשל חבלי הלידה של גולן מניתוק התקשורת היוצאת, הנכנסת או שתיהן גם יחד למשך פרקי זמן ארוכים למדי.

מבחינת גולן, מערכת החיוב מבצעת חיוב של כל הלקוחות על תקופה מלאה של שרות למרות שלא היה שרות מלא {לעיתים אפילו לא חלקי} לאורך כל התקופה עבורה מתבצע החיוב.

אני גם כתבתי וגם התקשרתי לגולן כבר לפני מספר שבועות והתלוננתי על כך שהח-ן באתר מצהיר כי אחוייב על מלוא התקופה.

כשסוף סוף השגתי אותם {למיילים הם לא ענו}, הם הבטיחו לבדוק ולזכות.

אז כן, גם אני קיבלתי את המייל. שלדעתי היה צריך להגיע הרבה קודם אבל לא נורא, אני לא אבקר אותם על ההתמודדות עם חבלי הלידה.

...פלאפון בחיים לא היו עושים דבר כזה....

שאפו לגולן.

בפלאפון מן הסתם לא היית נתקל בבעיות ניוד כמו אצל גולן.

שאפו לגולן? על מה? מעבר למחיר ושבירת המונופולים, שרות ללקוח עדיין רחוק מרמת הסביר אצלם לדעתי. לפחות במקרה שלי.

פורסם

שום בעיות ניוד!

או שאתה מדבר על משהוא בעבר או שיש פה איזה אינטרס!

ניידתי היום 2 מכשירים בלי שום תקלה או בעיה, שני הניודים הושלמו תוך שעתיים.

מוציא ומקבל שיחות ו SMS מכל הרשתות.

גלישה לא בדקתי לעומק כי אני עדיין עם מכשיר מיושן אבל בהחלט קיימת.

לפני הניוד נתקלתי באשמתי בבעיה של כניסה לחשבון שלי, טלפון למוקד ולתדהמתי ענו לי אחרי 3 צלצולים! :shock:

זה אפילו לא מקרי!

אז אם אתה מדבר על משהוא מהעבר, נא לציין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאפו לגולן? על מה? מעבר למחיר ושבירת המונופולים, שרות ללקוח עדיין רחוק מרמת הסביר אצלם לדעתי. לפחות במקרה שלי.

בכלל לא היו לי בעיות ניוד עם גולן.עבר חלק ומהר.

פורסם

באגירה - רוב התלונות היו בשבוע-שבועיים הראשונים לפעולת החברות החדשות, אשר סבלו גם מחבלי לידה של המערכות שלהן ויש חשד שגם מחבלה מכוונת מצד המפעילים הותיקים.

עם גולן לא היו לי בעיות ניוד - פשוט כיון שלא ניידתי אליהם קוים. העדפתי לבחור מספרים קליטים וויתרתי על המספרים הישנים. בהוט כבר היתה אופרה אחרת עם שריפה של אי אילו שעות על הקו מול שירות הלקוחות, עד אשר הניוד בוצע, אבל מרגע שבוצע הכל היה תקין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שום בעיות ניוד!

או שאתה מדבר על משהוא בעבר או שיש פה איזה אינטרס!

אז אם אתה מדבר על משהוא מהעבר, נא לציין.

אני בהחלט מדבר על העבר. העניין הוא שהעבר הזה הוא סוף מאי, תחילת יוני. זה לא ממש עבר או היסטוריה.

אני ועוד אנשים כתבנו גם בשרשור הזה עצמו על בעיות ניוד רבות ובתקשורת דיברו על זה בהרחבה למשל פה ופה

אני שמח לשמוע שהמצב השתפר כצפוי

פורסם

אני גם כתבתי וגם התקשרתי לגולן כבר לפני מספר שבועות והתלוננתי על כך שהח-ן באתר מצהיר כי אחוייב על מלוא התקופה.

כשסוף סוף השגתי אותם {למיילים הם לא ענו}, הם הבטיחו לבדוק ולזכות.

אז כן, גם אני קיבלתי את המייל. שלדעתי היה צריך להגיע הרבה קודם אבל לא נורא, אני לא אבקר אותם על ההתמודדות עם חבלי הלידה.

הזמן שאתה (ורובנו) עם גולן טלקום הוא אפילו לא שבריר מהזמן שהיינו עם החזירות, אז לדעתי כדאי שתשמור את הביקורת לעוד שנה שנתיים.

מעבר לכך, אני לא מאלו שהתלוננו על חיובים או משהו, ולמרות זאת טרחו ליידע אותי גם במייל וגם בהודעה גדולה וברורה באתר שלהם ש:

אנו מבקשים לעדכנך כי בביקורת שערכנו בחשבונך,

מצאנו שיבוש בחיוב ואנו מטפלים בתיקונו. עם השלמת הבדיקה יזוכה חשבונך בהתאם

לתוצאותיה.

סה"כ הם מאוד משתדלים ובאמת רואים את המגמה החיובית בשיפור השירות. אני סמוך ובטוח שהשירות שלהם לא יפול מאלו של החזירות שעשקו אותנו במשך שנים (שגם שם, עד עצם היום הזה, חווים אנשים בעיות בחיובים) ואולי אפילו נופתע לטובה :idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון,

לפני דקותיים נשלח לי EMAIL בזו הלשון:

שלום,

לתשומת ליבך זיכינו את חשבונך בגין עיכוב שיתכן וחווית בתקופת השקת החברה.

את חשבונית הזיכוי תוכל למצוא בחשבון שלך בלשונית "החשבוניות שלי".

אנו מתנצלים על העיכוב והתקלות בהם יתכן ונתקלת במהלך הצטרפותך לגולן טלקום. לידיעתך, אנו משקיעים משאבים נכבדים בשיפור השירות ומשוכנעים כי בקרוב נעניק לך חווית שירות טובה יותר.

תודה על הסבלנות.

בזכות היענותך מהפכת התקשורת מתרחשת!

בברכה,

גולן טלקום

זה שירות !

איציק

עריכה:

בדקתי עכשיו גם את החשבון הנוסף שלי בגולן טלקום (עסקי) וגם שם זיכו אותי על 2 הקווים בעלות כל החבילה (כל אחד 9.99) !

golant.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מישהו שמע על החבילה של סלקום, 3 קוים, קו טלפון ואינטרנט.

שוב חוזרת על עצמה הסאגה של חבילה מנופחת, אין אצלם חבילה פשוטה (למי שמדבר מעט, לרווק שצריך רק קו אחד).

לגבי הטענות של פיטורי עובדים וקריסת חברות:

אם נחזור כמה שנים אחורה, פעם ספקית הטלפו הקווי היתה רק בזק, המחירים אמנם היו יחסית זולים לעומת הסלולר אבל מסתבר שהיה עדין מקום לקצץ, ועובדה נכנסו עוד חברות כמו הוט, 012, נטוויז'ן והמחיר כיום קוצץ באופן מדהים.

ובזק...הם עדין חיים וקיימים אפילו אמא שלי ניידה את המספר שלה מהוט לבזק (בהוט היינו סובלים מניתוקים באמצע שיחה).

עוד כמה שנים אחורה, פעם תשתית לאינטרנט היתה רק של בזק, אני עוד זוכר שהיינו מתחברים רק בלילה כי זה היה תופס את הקו טלפון (או שפשוט היו עושים קו טלפון חדש) וכמובן החיוב היה על פי כמה זמן היינו מחוברים לאינטרנט (עם חשבונות של מעל 200 שקלים).

וגם כאן הפלא ופלא, הוט התחילו לספק גם תשתית, המהירות עלתה, המחיר נהיה קבוע והופ...כמעט כל בית בישראל מחובר לאינטרנט וכל תקופה מסויימת המחירים יורדים והמהירויות עולות (רק חבל שצריך כל תקופה מסויימת להתקשר להוט כדי שיעלו לך את המהירות ועל הדרך ייתנו לך את המחירון החדש).

ככה זה בכלכלה, שהענף רווחי אז נכנסות עוד פירמות, ברגע שהענף נהיה פחות רווחי אז פירמות יוצאות עד שמגיעים לשיווי משקל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הזמן שאתה (ורובנו) עם גולן טלקום הוא אפילו לא שבריר מהזמן שהיינו עם החזירות, אז לדעתי כדאי שתשמור את הביקורת לעוד שנה שנתיים.

זה אולי נשמע כך כשזה כתוב {למילים אין טון ואינטונציה} אך אני לא מקטר. אדרבא, אני בין הראשונים שפרגנו ולמרות חבלי הלידה ושלל הבעיות שנלוו אליהם, מיהרתי לנייד לגולן כי חשוב לי לתמוך במהפכה.

זה לא היה בגלל הכסף, במקרה שלי חסכתי 23 ש"ח בחודש. זה רק בגלל שהיה {ועדיין} חשוב לי לתמוך במהפכה הצרכנית שמתחוללת במדינה.

עם זאת, זה לא הופך את גולן בעיניי למלאכית או צדיקה.

כשהזדקקתי לשרות, למענה, להתייחסות. הם לא היו שם. הם לא יצאו בהודעות מסודרות לציבור הלקוחות ולא ענו למיילים ולפניות שנשלחו ממני פעמים רבות הן במייל והן בפייסבוק. וזה לא היה מזמן. אולי שבוע.

אני סמוך ובטוח שהם קיבלו תלונות רבות בעניין ושיש לא מעט לקוחות שצרם להם שחייבו אותם על תקופה מלאה {ועוד מראש} בטרם כלל קיבלו שרות. שוב, אני מדגיש שאני לא מעביר ביקורת, רק מציין עובדות.

אני שמח לשמוע שהשרות השתפר וזמן המענה התקצר. יפה מאוד שהם עושים זאת, גם אם בדיעבד. אני עדיין לא חושב שיש פה משהו שהוא יוצא מן הכלל. אבל זו רק דעתי האישית.

פורסם

חברה שלי, הזמינה סים מגולן ביום רביעי שעבר אם אני לא טועה, והוא הגיע ביום ראשון כבר אליה. הפעלנו את הסים ביום ראשון בלילה, וכבר ביום שני 10:30 בערך, השעה שנקבעה, האורנג' שלה איבד קו, והגולן טלקום נכנס לעבודה מלאה בלי שום בעיות. הכול עובד.

עריכה: אגב, גם אני כמו איציק, קיבלתי הודעת זיכוי על טעות חיוב של גולן. לא זוכר שאי פעם קיבלתי זיכוי מאורנג' בלי לריב איתם שעתיים בטלפון @_@

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...