Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה לגבי דיבוריות ברכב ? יש לי דיבורית קבועה ברכב של אישתי ללא סים , האם אפשר לעשות משהו עם זה ?

איזה פתרון אחר יש ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין ש-1 ג"ב אמור להספיק לשימושים האלה.

אם אתה רוצה להשתמש במכשיר כמודם/נקודת גישה (tethering), אני מציע לקחת חבילה קצת יותר גדולה.

אני בגולן כבר חודש וחצי ומלבד בעיה נקודתית בשבוע בו הרשת הושקה אין לי בכלל מצבים של חוסר קליטה או קליטה לא טובה.

פורסם

שאני הייתי בחבילה שמוגבלת ל 1GB באורנג' זה לא תמיד הספיק, והקצב אחרי ההאטה פשוט מעצבן.

ברגע שהמגבלה היא 3GB לא צריך להתעסק עם WIFI או לא... פשוט כל האפליקציות מתעדכנות אוטומטית, התמונות עולות לגיבוי במחשב באותו רגע וסטרימינג של מוזיקה ושימוש ב WAZE ומגיעים ל 2GB בשקט.

פורסם

"דיבורית ללא סים"? אני מניח שמדובר בטלפון מוטורולה ספיריט CDMA (או מכשיר אחר בטכנולוגיה זו). מכשיר כזה יהיה שימושי רק בפלאפון, הוא אינו תואם לרשתות ה-GSM/HSPA של כל החברות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחברות החדשות רק בלוטות'.

אם חשוב עניין המכשיר הקבוע CDMA ברכב אז יש חבילה של פלאפון ב99 ש"ח עם 1GB גלישה.

כמו שכתבו כבר - מכשירי CDMA עובדים אך ורק בפלאפון ולא בשום מפעיל אחר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש פה מישהו שמחובר להוט מובייל ויכול לספר על איכות הקו ? האם יש בעיות ?

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

יש לי 3 קוים - שניים בלי שום בעיות, בן אחד מתלונן על ניתוקים ואי העברת הודעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לקרובה שלי יש הוט מובייל והיא מתלוננת על ניתוקים ועל זה שאנשים לא מצליחים להשיג אותה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לפי ההתרשמות הכללית נראה כ גולן טלקום היא בחירה יותר טובה ,

הזמנתי סים אחד נסיון מגולן בינתיים , נראה איך הם .

חשבתי לקחת גם סים מהוט לנסיון .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

גם ההתרשמות שלי עם גולן היא טובה, ניידתי כבר 2 מספרים בלי בעיה (בידקו שהטלפון שברשותכם פתוח!).

השתמשתי גם בשירות לקוחות שלהם וקיבלתי מענה מיידי, זמני ההמתנה כרגע קצרים ביותר, תוך דקה\שתיים עונים ומטפלים בך.

בנוסף קיבלתי זיכוי כמו כל לקוחות גולן - סוף סוף חברה ישרה שלא מחפשת לדפוק צרכנים - כך צריך להיות חבל שהתרגלנו למשהו אחר ...

פורסם
בחברות החדשות רק בלוטות'.

אם חשוב עניין המכשיר הקבוע CDMA ברכב אז יש חבילה של פלאפון ב99 ש"ח עם 1GB גלישה.

כמו שכתבו כבר - מכשירי CDMA עובדים אך ורק בפלאפון ולא בשום מפעיל אחר.

יש לי מכשיר קבוע ברכב שירשתי מהבעלים הקודמים עם לוגו של סלקום. האם לאחד כזה יכול להתאים סים של הוט מובייל?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

רק אם תקבל "סים צל" כלומר כרטיס סים שהוא בנוסף לזה שבמכשיר שלך באופן קבוע וכך תוכל להשתמש בדיבורית לאותו קו. בנוסף יכול להיות שהדיבורית סגורה לסים זר ואם כן לפתוח את הנעילה.

• תוכן חדש...