Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי מהם אין להם סים כפול ולכן אין אפשרות לדיבורית .

גם אני בודק מה אפשר לעשות , עד עכשיו הפיתרון הכי יעיל מבחינתי זה דיבורית קבוע בלוטוס.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש פה מישהו שמחובר להוט מובייל ויכול לספר על איכות הקו ? האם יש בעיות ?

זו רק אשליה זמנית שבמקרים מסוימים הוט מובייל זולה מגולן. ל"הוט" יש עבר "פלילי" עם הרבה מאוד תלונות על תרגילים כספיים. אם אתה ערני, אולי זה יעלה לך רק בכאב ראש. אבל רוב האנשים לא בודקים כל חודש את החיוב וקורה שמשלמים סתם ככה יותר מדי.

בנוסף, יש לנו אינטרס שגולן תצליח. אם גולן תעזוב (היפותטית) כל האחרים יקפיצו את המחירים.

יהודה

פורסם

בחשבונית החודשים שלי מופיע תחת המספר שלי חיוב על עשרות SMSים למספר באנגליה, מעולם לא נשלח ולו אחד.

שלחתי מייל שאלה על זה לא קיבלתי תשובה עדין

מישהו נתקל ב SMSים מוזרים מהחשבון שלו?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
בחשבונית החודשים שלי מופיע תחת המספר שלי חיוב על עשרות SMSים למספר באנגליה, מעולם לא נשלח ולו אחד.

יש לך במקרה אייפון?

אם כן איזה גרסא?

פורסם

עדות לתחילת הופעת וירוסים בסמארטפונים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוד לזכות גולן - קיבלתי את החשבונית ה"מתוקנת" שדווקא היתה 8 ש"ח יותר מהמבוטלת. החשבונית כוללת פירוט שיחות מלא, אם כי כנראה שאת חיבורי האינטרנט מקבצים לשורה אחת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו יודע מה המהירות גלישה בהוט, בגולן ובפלאפון בתוכנית Unlimited קיץ?

וגם מעניין לאיזה מהירות המהירות נופלת אחרי שעוברים את המגבלה של 3 ג'יגה (בפלאפון 1ג'יגה)?

תודה

פורסם

בהוט בסביבות 6-7 מס"ש (כולל על תשתית פלאפון).

בגולן 2-4 מס"ש (על תשתית סלקום).

בפלאפון - לפי החבילה שרכשת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בהוט בסביבות 6-7 מס"ש (כולל על תשתית פלאפון).

בגולן 2-4 מס"ש (על תשתית סלקום).

בפלאפון - לפי החבילה שרכשת.

אני חיפשתי באתר שלהם ולא מופיע באף מקום מה המהירות בתוכנית "קיץ Unlimited "

פורסם
אני חיפשתי באתר שלהם ולא מופיע באף מקום מה המהירות בתוכנית "קיץ Unlimited "

קו הסמארטפון היחיד שהיה לי בפלאפון נותק לטובת קו חדש (עם מספר מדהים) בגולן, כך שאיני בקי בתנאים החדשים.

פורסם
קו הסמארטפון

הנפצה מטומטמת של החברות הגדולות.

במה קו סמארטפון בדיוק שונה מקו לטלפון טיפש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התנאים של פלאפון:

ללקוחות פרטיים, בהצטרפות לתכנית " Unlimited קיץ" בכפוף לתנאי התכנית. התכנית בתשלום חודשי של 99 ₪ בשנה הראשונה. (תשלום חודשי של 119 ₪ והחזר אוטומטי של 20 ₪ בחודש למשך השנה הראשונה). במסגרת חבילת הגלישה בתכנית 1GB כלול לחודש ולאחר מכן קצב הורדת נתונים מקסימלי של 200Kbps. ניתן להרחיב לגלישה ללא הגבלת נפח ב-19.90 לחודש בלבד. פלאפון נותנת לך במתנה מהירות כפולה בחבילת הגלישה לחצי שנה ללא התחייבות (עד 8Mbps). בסיום ששת החודשים הראשונים יחול חיוב בסך 10 ₪ לחודש עבור המהירות הכפולה אלא אם כן יבקש הלקוח לבטלה.

במסגרת התוכנית דקות ללא הגבלה ו- SMS חופשי, בשימוש אישי, סביר והוגן כהגדרתו בתכנית, בחיוג/משלוח אל מנויי מפעילי תקשורת ישראלים, בישראל, לא כולל שירותים כוכביות וכו'. הדקות וה-sms בתכנית הינם ללא הגבלה בשימוש אישי, סביר והוגן כפי שמוגדר בתוכנית. בחיוג/משלוח אל מנויי מפעילי תקשורת ישראלים, בישראל, לא כולל שירותים כוכביות וכו'. (15,000 SMS ו - 2000 שיחות בחודש). קצב הורדת נתונים לפי תנאי התוכנית, כפוף לתמיכת המכשיר, אזורי הכיסוי וגורמים נוספים. חלק מהשירותים המצוינים בצגי המכשירים מותנים בתמיכת הרשת ו/או בהצטרפות לשירות ו/או בתשלום.

פורסם

בגולן אם זכור לי נכון הגעתי גם ל-8 מגה הורדה. אני מניח שזה היה על אנטנה שלהם ולא של סלקום.

כרגע זה לא נכון לבצע בדיקות מהירות לספקיות החדשות מהסיבה הפשוטה שאתה לא תמיד נמצא על הרשת של הספקית שלך ולכן לא תמיד תקבל את המהירות שהיא נותנת.

למשל בגולן (שרוכבים על סלקום), אם תהיה על אנטנה קרובה אליך של גולן, תקבל מהירות של 8 מגה בערך, אם תהיה באותו המצב אבל על אנטנה של סלקום (בתור לקוח של גולן), אתה תקבל את המהירות של סלקום.

אותו הדבר גם לגבי הוט מובייל\פלאפון.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...