Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עברתי להוט מובייל, ומאז החברים שלי מתלונן, שבהרבה זמן אני לא זמין ומגיעים ישר לתא קולי שלי, האם יש משהו לעשות לזה?

המכשיר שלי הוא נוקיה C2

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאמי - בדוק רגע מתחת לסוללה מה ה-RM של המכשיר שלך.

צריך להיות רשום RM-nnn (שלוש ספרות).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שאלת השאלות-מי החברה הראשונה שתעשה כבר סים כפול לרכב ולנייד על האותו מספר ותגזור המון לקוחות חדשים??

למה?

דיבורית BT שמכבדת את עצמה עולה היום כ-200 שקל, ו-BT יש היום בכל טלפון.

היתרון היחיד בטלפון מובנה זה שנשארת ממנו חתיכת ברזל תקועה בדשבורד, שאפשר להתקין עליה עריסה לטלפון נייד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ה-C2 מסוגל לתפקד רק בתדר אחד של דור שלישי (2100)

ואתה מסתובב כנראה במקום שבו הכיסוי לא טוב לתדר הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבעיה מוכרת גם במכשירים תומכי 850/2100. התחושה היא שהבעיה היא בעיקר בגבול בין כיסוי HOT לנדידה ברשת פלאפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואני כבר שלושה ימים מנותק מהאינטרנט של גולן.הטלפון HTC DESIRE ,לא מוצא רשת ,את ההגדרות עשיתי עים נציג של גולן,שיחות עובדות,אתמול פתאום גם שיחות לא היו ,היום זה חזר,הנציג אמר לי שהבעיה אצלם ויתוקן תוך יומיים.טוב ,אני מחכה.ניסיתי לשים סים אחר (של פאלפון)ועבד הכול.

פורסם

הוט מובייל פשוט גרועים!

העברנו את אחד המנויים בבית לפני חודש לחברה הזאת ומאז אי אפשר להשיג אותו, רוב הזמן הטלפון לא זמין ומגיעים לתא קולי. הוט מובייל החוצפנים האלו אמרו לנו להגיע להחליף סים :x. גם רשת גרוע וגם צריך לבזבז זמן עכשיו, לאחר לעבודה כדי לקחת מהם סים.

שירות רק כמו שהוט יודעים לתת.

אני מצד שני ברמי לוי ומרוצה עד הגג.

פורסם

אני מציע לכול מי שרוצה לעבור להוט שיחשוב טוב לפני שהוא עובר.

זה מה שכתבתי בשרשור שלי:

הסיפור שלי עם הוט מאוד הסתבך, מיום ראשון ב12 הם ניסו להעביר אותי אליהם מסלקום להוט, אני דיברתי איתם שלוש פעמים וכול פעם הם אמרו לי שהם מקבלים שגיאה אצלהם במחשב והם לא יודעים מה לעשות.

ואז פתאום התקשרו אלי מסלקום והציעו חבילה שכמעט משתווה להצעה של הוט (שיחות וסמסים בלי הגבלה, 2 גיגה גלישה במהירות 7מגה ו200 דקות בשיחות לח"ול, הכול ב99) אני כמובן הסכמתי.

מאוד שמחתי שיותר אני לא אצתרך לדבר עם הוט (היחס שלהם ללקוח הוא חוסר אכפתי על גבול החוצפה).

אבל להפתעתי אני קיבלתי פתאום הודעה מהוט (אחרי שדברתי איתם עוד שלוש פעמים בקשר לביטול עסקה וקבלת החזר על הסים) שהם מתחילים את תהליך הניוד להוט, ועכשו אני בהוט.

התקשרתי אליהם עוד כמה פעמים (לפני הניוד ואחרי הניוד) כדי שיעצרו את הניוד ולא יעבירו אותי אליהם אבל הם עוד פעם אמרו שהם לא יודעים מה לעשות והמחשב מראה שגיאה.

עד עכשו הייתי בניוד חלקי לסלקום (אני יכול להוציא שיחות אבל לא לקבל) .

וממש ברגע זה החזירו אותי לסלקום.

אני גם רוצה להוסיף שביום וחצי שהיתי עם המספר הזמני של הוט הקליטה הייתה מאוד גרועה עם מכשיר מסלקום (היו הרבה מקומות שהיה כתוב שיחות חירום בלבד), ועם מכשיר מפלאפון הקליטה היתה די בסדר (לא ראיתי על הצג שיחות חירום בלבד).

פורסם
הוט מובייל פשוט גרועים!

העברנו את אחד המנויים בבית לפני חודש לחברה הזאת ומאז אי אפשר להשיג אותו, רוב הזמן הטלפון לא זמין ומגיעים לתא קולי. הוט מובייל החוצפנים האלו אמרו לנו להגיע להחליף סים :x. גם רשת גרוע וגם צריך לבזבז זמן עכשיו, לאחר לעבודה כדי לקחת מהם סים.

שירות רק כמו שהוט יודעים לתת.

אני מצד שני ברמי לוי ומרוצה עד הגג.

עדכון:

הגענו היום למרכז שרות של הוט מובייל שטענו שאין מה לעשות וייתכן מצב של איבוד קליטה. אני מבין שאם הבעייה הייתה מתרחשת במקום מרוחק או מבודד אבל מדובר על אזור מרכז הכרמל בחיפה!

אחרי שהנציגה שללה בכל תוקיף ולא כולכך רצתה להמשיך לדבר איתנו החלטנו לנייד גם את הקו הזה גם כן לרמי לוי.

רק חבל על הזמן, הכסף והעוגמת נפש שנגרמה מהחברה הזאת.

אנחנו מתכוונים להגיש תלונה למשרד התקשורת, לא ייתכן שהוט מובייל יבטיחו X ולבסוף מקבלים X-1000 :evil:.

מסקנה שלנו היא, כמו שהסדרנו 10 שנים ללא הוט בצפייה בטלוויזיה כך נסתדר בלעדיהם גם בתחום הסלולאר.

פורסם

ככה.

מאז שעברתי לגולן טלקום, התחילו לי בעיות קליטה של GPS. לוקח למכשיר כמה דקות להינעל על לוויין. נוסה על מכשירים SGS1 (כמה רומים) ו-SGS2 (רום 4.0.3 סטוק של אורנג'), ועדיין, עוברות כמה דקות עד שמצליחים לקלוט.

לפני כן, ברשת רמי לוי לא הייתה לא הבעיה הזאת, וגם כשהכנסתי סים של הוט מובייל לSGS1 והפעלתי וייז, הוא זיהה את המיקום תוך כמה שניות.

אני מאמין שזה איכשהו קשור ליכולות ה-AGPS של הרשת (ה-AGPS נעזר ברשת סלולארית כדי לקלוט).

מה יכולה להיות הבעיה, ואיך לפתור אותה (אני בספק שבשירות הלקוחות של גולן יעזרו לי, אז לא טרחתי להתקשר אפילו)?

אפליקציות כמו GPS FIX ודומיו לא עוזרות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גולן פירסמו בפייסבוק את טופס התלונות/בעיות שניתן לפנות אליהם.

שלחתי להם וחזרו אליי תוך יום עם פיתרון לשביעות רצוני.

פורסם

ממזר שמן, אם תמצא פתרון תגיד לי. גם לי יש בעיית GPS (גם כן בגולן) אבל אצלי GPS FIX כן עוזר לפתור את הבעיה.

עריכה, קיבלתי עכשיו SMS שהם מטפלים באינטרנט ובהודעות הMMS מקווה שיפתור את הבעיה.

פורסם

עריכה, קיבלתי עכשיו SMS שהם מטפלים באינטרנט ובהודעות הMMS מקווה שיפתור את הבעיה.

להערכתי רוב המנויים אם לא כולם, קיבלו הערב הודעה שאומרת שבקרוב ישלחו אליהם 2 הודעות SMS עם הגדרות ה MMS והרשת ועליך לפתוח אותן ולשמור אותן (גם אני קיבלתי הערב הודעה כזו, וגם אחי בטלפונים שלו קיבל הודעה כזו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...