Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה של הוט זה בעיות בקליטה (כן גם לאייפון), ושירות לקוחות שמחכים לו מעל שעה.

איזה לקוח יסכים לחכות שעה בטלפון בשביל להחליף תוכנית או לברר עניין קטן? איזה לקוח יסכים להיות לא זמין חצי מהיום גם כיום?

כל זה מווביל לנטישה ואנשים הבינו שאולי שווה להם לשלם עוד 10 שקלים לחודש בגולן או בחברות אחרות ולקבל שירות עדיף.

אפשר גם לשלם שקל פחות ולעבור לרמי לוי.

במידה ומרבים להתקשר לחו"ל אז אין ספק שגולן היא הרשת המומלצת.

TheOne23

כתבתי כמה דפים אחורה על טיב הקליטה של הוט בחיפה.

פורסם
איך איכות הקליטה של הוט וגולן מובייל באיזור חיפה והקריות? מישהו נתקל בבעיות כלשהן?

עם גולן אין לי שום בעיות קליטה וגם השירות אחלה.

לגבי הוט, לא יודע.

פורסם
Cellular Band: 850/900/1800/1900MHZ

מתאים לגולן\סלקום\אורנג'?

קרוב לודאי שאלה תדרי GSM - יתאימו לסלקום, אורנג', כרגע גם גולן - לשיחות והודעות בלבד, תקשורת הנתונים תהיה איטית להחריד. לכל מה שמבוסס פלאפון (כלומר פלאפון, רמי לוי והוט) אתה זקוק למכשיר עם תמיכת דור שלישי (תקרא 3G או UMTS או HSDPA או HSPA) בתדר 2100 ורצוי מאוד גם 850. לכל שאר הרשתות אפשר לותר על הדור השלישי ב-850 מה"צ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זהו שלא מפורט שם GSM או לא, רק נתנו תדרים וזהו. זה SGS 1 אם זכור לי נכון אמריקאי (200 דולר).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם זה מסדרת SGS צריכה להיות שורה שניה של תדרי דור שלישי. מה שציטטת הוא רק תדרי ה-GSM, ורשימה זו היא של quad band סטנדרטי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קיבלתי הודעה כזאת לפני יומיים,אך לא קיבלתי את 2 ההודעות המובטחות.

האינטרנט אצלי עובד מצויין אך ללא MMS.

יש כבר פתרון לנושא זה?

לפי הבירור מול גולן , הודעות MMS כרגע קיימות רק בין יעדי גולן בלבד

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

שלחתי היום MMS למישהו בפלאפון וזה עבר ללא בעיה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הם לא תומכים בקוים כאלה, כנראה שתאלץ להמיר אותו לקו רגיל בחברה הנוכחית ואז לבצע לו ניוד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לאחר תקופה ארוכה על הגדר , נראה לי הגיע הזמן להצטרף

יש המלצה על חברה ?

הבנתי כבר שלא להתקרב להוט ולכן אני מתלבט בין רמי לוי , גולן , 012 מובייל

כולן חכמות כולן יפות אבל רק אחת זוכה

מדובר כמובן על החבילות ללא הגבלה , כרגע אני עם אייפון 3GS

תודה מראש!

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

יש לי שני קוים בגולן ושלושה בהוט. החבר'ה עם הגולן מרוצים, בהוט שניים מרוצים ואחד לא (תלונות על ניתוקים ואבדן קליטה).

היום הייתי בוחר בגולן - מתבססת על רשת סלקום שכנראה עברה שדרוג ונותנת כיסוי טוב ומהירויות גלישה נאות.

רמי לוי מבוסס על רשת פלאפון - גם היא מצוינת, אבל לא ברור לי איך נגמרה פרשת הגבלת מהירות הגלישה.

012 היא אורנג' בתחפושת, בנסיונות הגלישה האחרונים שלי אורנג' איטית להחריד. השארתי באורנג' קו אחד בגלל ה-BB (גולן והוט לא תומכים), שאר הקוים שלי באורנג' נוידו או בוטלו.

• תוכן חדש...