Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל מי שמתלונן על בעיות קליטה ברשת הוט מובייל שפשוט יכנס להגדרות המכשיר ויבחר ברשת פלאפון.

ואז תהיה לכם את אותה הקליטה כמו ללקוחות חברת פלאפון

פורסם
להערכתי רוב המנויים אם לא כולם, קיבלו הערב הודעה שאומרת שבקרוב ישלחו אליהם 2 הודעות SMS עם הגדרות ה MMS והרשת ועליך לפתוח אותן ולשמור אותן (גם אני קיבלתי הערב הודעה כזו, וגם אחי בטלפונים שלו קיבל הודעה כזו).

איציק

קיבלתי הודעות קונפיגורציה מגולן וכשניסיתי לחפש איך שומרים אותן, הן נעלמו.. מה עושים?

פורסם
לכל מי שמתלונן על בעיות קליטה ברשת הוט מובייל שפשוט יכנס להגדרות המכשיר ויבחר ברשת פלאפון.

ואז תהיה לכם את אותה הקליטה כמו ללקוחות חברת פלאפון

זה רלוונטי רק למכשיר שתומך גם ב-850 וגם ב-2100!

חוץ מהמכשירים של סוני-אריקסון, כמעט ואין פלאפונים זולים שתומכים בכל התדרים,

מלבד מכשירים בודדים פה ושם. הרוב המוחלט תומך רק ב-900 וב-2100,

ומשמעות הדבר היא שבהוט הטלפון יכול להתחבר רק לרשת של 2100,

שכידוע איננה פרושה לגמרי, בטח לא כמו ה-900, שהכיסוי שלה מעולה.

אל תגידו שלא אמרתי, זאת תלונה שתצוץ שוב ושוב פה בפורום ובביצת האינטרנט הישראלי

עם ישראלים מצויים שעברו להוט בלי לבדוק אם המכשיר שלהם תומך ב-850 HSDPA.

הנ"ל איננו תקף לגבי פלאפונים מהסדרות היקרות יותר כגון גלקסי, אייפון ושות',

שתומכים בכל התדרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Hans יש בורות מוחלטת בנושא, גם בחברות הסלולר עצמן . מעטים הנציגים, אם בכלל שיודעים באיזה רשת HSDPA תומכרת החברה שבה הם עובדים. גם ברשת המידע דיי דליל, אם תנסה להריץ גוגל באיזה תדר תומכת סלקום, תמצא אולי בגרסה האנגלית של ויקיפדיה, איזו הודעה לעיתונות שהם פרסו את ה850 HSDPA .

בכל מקרה , היתי עד לפני שבוע בסלקום עם מכשיר שתומך ב900 ו2100 , הקליטה היתה סבירה מבחינת אינטרנט , אך בתוך מבנים (שם תדר 850 נכנס לפעולה) היתי יורד לרשת EDGE בחלק מהמקרים. כמו כן במקטעים בין חיפה לבניימינה ברכבת רק רשת EDGE פעלה.

במהלך השבוע האחרון עברתי ל012MOBILE (ההתניידות לקחה שעתיים על השעון, לא טרחתי אפילו ליידע או להתעניין בסלקום לגבי חבילות ומחירים שהם יכולים להציע), בגלל שהם יושבים על ORANGE ותומכים גם ב900 HSDPA , מרגישים קליטת אינטרנט טובה יותר באזורים שהיו לפני כן בעייתיים, מבנים בעיקר. ברכבת עדיין יש מקטעים שהרשת עוברת לתדר G שהוא אף גרוע יותר מEDGE של סלקום. אבל אי אפשר לקבל גם את העוגה והקצפת בתחום הזה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
Hans יש בורות מוחלטת בנושא, גם בחברות הסלולר עצמן

צודק ב-100 אחוז, האשמה איננה נופלת רק על הלקוחות פה.

אגב, כמעט בכל האתרים של חנויות המוכרות מכשירים סלולריים

מצוינים כל מיני תדרים שאין קשר בינם לבין המציאות - סתם מתוך עצלנות

של העתקה ממקורות לא נכונים. לחלופין, כשיש מכשיר כלשהו הקיים ב-2 גרסאות,

רושמים את כל התדרים של כל הגרסאות השונות.

בקיצור, הבלגן רק מתחיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי החנויות, בהחלט נכון , צריך להזהר כמו מאש. מומלץ לבדוק לפני כן האם קיים למכשיר דגם אמריקאי ודגם אירופאי באתר הזה

http://www.gsmarena.com/

לאחר מכן יש צורך לברר מול החנות מה הם מוכרים, ואם יש ספק (אין ספק), מגיעים לחנות ובודקים מתחת לסוללה או על הקופסא עצמה את הדגם (בד"כ עם הA בסיום זה אמריקאי, ה-i אירופאי)

לרוב בגלל בורות זו שומעים גם באינטרנט וגם מפה לאוזן על אנשים שמתלוננים על קליטה ומאשימים את חברת הסלולר , או לחילופין חושבים שהמכשיר שלהם "דפוק". הכי אני אוהב את אלה "אמרתי לך לקנות אייפון :lol: " (אפל תומכים בכל התדרים...)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

הבעיה של הוט זה בעיות בקליטה (כן גם לאייפון), ושירות לקוחות שמחכים לו מעל שעה.

איזה לקוח יסכים לחכות שעה בטלפון בשביל להחליף תוכנית או לברר עניין קטן? איזה לקוח יסכים להיות לא זמין חצי מהיום גם כיום?

כל זה מווביל לנטישה ואנשים הבינו שאולי שווה להם לשלם עוד 10 שקלים לחודש בגולן או בחברות אחרות ולקבל שירות עדיף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפני חודש רציתי לשנות תוכנית אצל הוט מובייל, חיכיתי מעל שעה בטלפון, פלוס פניתי למשרד התקשורת בעניין.

עכשיו אנ ירוצה שוב להחליף תוכנית, ושוב אני מחכה הרבה זמן, כאילו מה, חודש לא הספיק להגדיל את המוקד שלכם???

אגב, בקשר לאייפון, גם שינוי הרשת לזאת של פלאפון עדיין עושה בעיות של קבלת שיחות והודעות.

הנציגה בהלם שאני רוצה לשנות תוכנית מ-89 שקלים לחודש לתוכנית של 10 אגורות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני גם נמנה על לקוחות גולן, וחוץ מהעובדה שהכל עובד והשירות לקוחות זמין - התופין של שיחות חינם לחו"ל נהדר בשבילי.

בתור מישהו עם משפחה באנגליה וחברים שמפוזרים בצפון אמריקה ואירופה זה יתרון גדול.

אני נשמע כמו טוקבקיסט בתשלום אבל אין ספק שהאיש הפך את שוק הסלולר על פיהו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
להערכתי רוב המנויים אם לא כולם, קיבלו הערב הודעה שאומרת שבקרוב ישלחו אליהם 2 הודעות SMS עם הגדרות ה MMS והרשת ועליך לפתוח אותן ולשמור אותן (גם אני קיבלתי הערב הודעה כזו, וגם אחי בטלפונים שלו קיבל הודעה כזו).

איציק

קיבלתי הודעה כזאת לפני יומיים,אך לא קיבלתי את 2 ההודעות המובטחות.

האינטרנט אצלי עובד מצויין אך ללא MMS.

יש כבר פתרון לנושא זה?

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
אני גם נמנה על לקוחות גולן, וחוץ מהעובדה שהכל עובד והשירות לקוחות זמין - התופין של שיחות חינם לחו"ל נהדר בשבילי.

בתור מישהו עם משפחה באנגליה וחברים שמפוזרים בצפון אמריקה ואירופה זה יתרון גדול.

אני נשמע כמו טוקבקיסט בתשלום אבל אין ספק שהאיש הפך את שוק הסלולר על פיהו.

לא בדקתי את הנושא ולכן שואל, האם ההתקשרות לחול היא למספרים נייחים או גם לניידים?

במידה ולניידים, אם אתה מתקשר למספר נייד ישראלי שנמצא בחול, האם בעל הנייד יספוג את העלות היחסית של שיחה נכנסת ?

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

כל היעדים רק לנייחים ובארה"ב וקנדה גם לניידים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השיחה לחו"ל היא ליעדים נייחים ב-31 מדינות וכן ליעדים ניידים בארה"ב וקנדה.

אין קשר לשיחות לנייד ישראלי עם מספר ישראלי שנודד לחו"ל.

• תוכן חדש...