Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא תודה, הוט היא עוד אחת מהחברות שאני לא מבין איך יש לה זכות קיום בשוק. גרוע מכך הוט מובייל רוכבת על פלאפון, עוד חברה שמפעיל השטן. מי שנמצא בחברות האלה מגיע לו :evil:

לאמא שלי מתאימה חבילה של 10 ש"ח, לי לא ממש. אמרתי שהיא תהיה הפיילוט, אם הקליטה ואיכות הדיבור יהיו טובים אני אשקול בחיוב לעבור גם, אם לא אז אעבור ל 012.

טוב נו, אולי לא דור 1, דור 1.5. נוקיה 1280 עם מסך שחור לבן, תחליט לבד לאיזה דור הוא שייך :wink:

איתמר.

1. אני לא יודע מדוע פיתחת שנאה לשתי החברות, הן לא פחות או יותר טובות מהאחרות. טכנולוגית לפלאפון כנראה הרשת הטוב בארץ, והרשת החדשה של הוט מצטרפת אליה.

2. תמשיך לעבור בין חברות - 40 ש"ח לכל מעבר. אם אתה צרכן "קטן" זה לבד יהיה אחוז נכבד מההוצאה הסלולרית.

3. הנוקיה 1280 הוא מכשיר דור שני, לכן יפעל רק ברשתות מבוססות סלקום או אורנג'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1.

3. הנוקיה 1280 הוא מכשיר דור שני, לכן יפעל רק ברשתות מבוססות סלקום או אורנג'.

אצל הבן שלי נוקיה 1202,בעל תצוגה שחור/לבן עובד מצויין עם גולן.

פורסם

משתמשי גולן רואים שתי רשתות:

האחת נקראת Golan Tel - שהיא הרשת החדשה שגולן פורסים

השניה נקראת Golan T - שהיא הרשת של סלקום

כאשר אתה מחובר לראשונה אז לא מופיע שאתה בנדידה

כאשר אתה מחובר לשניה, יופיע שאתה בנדידה

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הפחידו אותנו מגל פיטורים אדיר בשלושת הדינוזאוריות, אז"ש!

כמה פוטרו מחברות הסלולר מתחילת השנה?

בדיקת "ממון‭:"‬ בפלאפון ובסלקום לא בוצעו פיטורים המוניים מאז רפורמת הסלולר. המובילה במספר המפוטרים היא פרטנר בפער גדול מהמתחרות

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1. אני לא יודע מדוע פיתחת שנאה לשתי החברות, הן לא פחות או יותר טובות מהאחרות. טכנולוגית לפלאפון כנראה הרשת הטוב בארץ, והרשת החדשה של הוט מצטרפת אליה.

2. תמשיך לעבור בין חברות - 40 ש"ח לכל מעבר. אם אתה צרכן "קטן" זה לבד יהיה אחוז נכבד מההוצאה הסלולרית.

או שאתה חי בלה לה לנד או שאתה עובד פלאפון או הוט, אחד מהשניים.

באופן משעשע (או עצוב), גם אם כל חודש אעבור חברה ואשלם 40 ש"ח לכרטיס סים + 99 ש"ח לחבילה ללא הגבלה זה עדיין יצא לי זול יותר ב 100+ שקלים מהחשבון החודשי הממוצע הנוכחי אצל אורנג' :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
או שאתה חי בלה לה לנד או שאתה עובד פלאפון או הוט, אחד מהשניים.

באופן משעשע (או עצוב), גם אם כל חודש אעבור חברה ואשלם 40 ש"ח לכרטיס סים + 99 ש"ח לחבילה ללא הגבלה זה עדיין יצא לי זול יותר ב 100+ שקלים מהחשבון החודשי הממוצע הנוכחי אצל אורנג' :roll:

איתמר.

לא ייאמן איך הבחור ביכלל ממשיך לתת לגיטימציה לשלושת העשקות הכבדות:evil: חדשות לבקרים אתרי האינטרנט והעיתונים מלאים בבכיינות על גל הפיטורים בחברות הסלולר רק ששוכחים לספר לנו שלשלושת העושקים יש רזרבות מזומנים בכמות עצומה!! רוצים להיתייעל ? תורידו בבונוסים ובדבידנטים של הבכירים! תראו את אילן בן דוב:evil: גנב ברישיון ,שדד את כל הקופה של אורנג ועכשיו שהחברה קצת במצוקה הוא מבקש תיספורת,שקל מהכיס או מהכסף שגנב הוא לא מוכן להחזיר,צריך לתת לשלושת העושקות לגסוס ולהרבה זמן.

לקחתי ציטוט של איתמר במקום של sperial שאליו התכוונתי.

פורסם

איתמר - בחר לך חברה ומסלול המתאימים לצרכיך - ואל תתחשב בצבע הלוגו של החברה.

אתה מדבר על עסקים, אל תערב רגשות.

תאמינו לי - יש לי בטן די מלאה על הוט ויותר על פלאפון, העניין הוא שגם האחרים לא יותר טובים, וגם מי שבוחר בספק אחר בסופו של דבר רוכש את שירותיהן (רמי לוי והוט - פלאפון. 012 ויופון - אורנג'. גולן והום - סלקום. אולי החלפתי בין יופון להום).

רק לידיעה - מתוך חמשת הקוים הפעילים שלי באורנג' שניים עברו לגולן ושניים להוט הקו היחיד שנותר באורנג' עושה שימוש בבלאקברי, והחברות החדשות לא תומכות בשירות הנדרש לו. לשיחות הוספתי קו בהוט בתוכנית 10 אג'.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איתמר - בחר לך חברה ומסלול המתאימים לצרכיך - ואל תתחשב בצבע הלוגו של החברה.

אתה מדבר על עסקים, אל תערב רגשות.

תאמינו לי - יש לי בטן די מלאה על הוט ויותר על פלאפון, העניין הוא שגם האחרים לא יותר טובים, וגם מי שבוחר בספק אחר בסופו של דבר רוכש את שירותיהן (רמי לוי והוט - פלאפון. 012 ויופון - אורנג'. גולן והום - סלקום. אולי החלפתי בין יופון להום).

קימת סיבה כלכלית טובה לעזוב את החברות הותיקות ולבחור בגולן ( או אחד מ 3 הוירטואלים: רמי לוי, יו, הום מובייל).

הסיבה היא שאם גולן לא יצליח, חברות העושק (אורנג', פלאפון, סלקום, מירס\הוט) יחזרו למחירים הגבוהים ולרמאויות .

אם וכאשר גולן יהיה מבוסס (אני מקווה) אפשר יהיה לשקול מי הכי מתאים, אבל עד אז- גולן והוירטואליות.

מעבר לכלכלה, חשוב עוד יותר להגן על החלשים, שהם הקרבן האופיני של החברות הותיקות. הזקנים, הילדים, העולים והלא משכילים לא יודעים להתמודד עם הרמאויות האלה. עושקים אותם, ובמעבר לגולן אנו מיטיבים בעקיפין את מצבם.

יהודה

פורסם

יהודה - לפני 13 שנה התמונה היתה דומה עם אורנג' - אמנם התחרות לא היתה על המחיר אלא על השירות - אבל היתה תנועה ערה מאוד של לקוחות לאורנג' עד שעברה את פלאפון מבחינת מספר המנויים. ואז הגיעה ההדרדרות. אנ מניח שמה שאתה כותב נכון לגבי גולן לשנתיים-שלוש הקרובות, אח"כ - נחיה ונראה.

לגבי החלשים - רבין מהם נופלים בפח בכל כך הרבה עניינים עד שנושא הסלולר פחות מטריד אותם. מבחינה זו יש בעיה שחוץ מרמי לוי אף חברה חדשה אינה מציעה מסלול פריפייד, והשירות של רמי לוי בעייתי כיון שהוא אינו מוכר זמן אויר אלא בסופרמרקטים שלו ובעוד כמה חנויות, שאינן במיוחד נקישות לחלשים.

פורסם
יהודה - לפני 13 שנה התמונה היתה דומה עם אורנג' - אמנם התחרות לא היתה על המחיר אלא על השירות - אבל היתה תנועה ערה מאוד של לקוחות לאורנג' עד שעברה את פלאפון מבחינת מספר המנויים. .

לדעתי הכניסה של אורנג',הייתה מהלך מתוכנן של הקרטל הסלולארי

במסיבת ההשקה,נפלט למנכ"ל דאז שהוא:"ייקח לפלאפון וסלקום שליש מהשוק"

לא רבע,לא חצי בדיוק שליש ואכן כך היה,חילקו בינהם את העוגה לשלוש.

פורסם

יהודה - לפני 13 שנה התמונה היתה דומה עם אורנג' - אמנם התחרות לא היתה על המחיר אלא על השירות

לכאורה לא היתה תחרות על המחיר , אבל כן היתה תחרות על קבוצות מסוימות והכי נפוצה היתה תכנית המשפחה. אורנג' חידשו (לזכרוני) עם שיחות חינם בתוך הקבוצה, כך המחיר האפקטיבי לחברי קבוצות כאלה היה יותר אטרקטיבי.

- אבל היתה תנועה ערה מאוד של לקוחות לאורנג' עד שעברה את פלאפון מבחינת מספר המנויים. ואז הגיעה ההדרדרות.

לאחר מספר שנים אכן השתוו לסלקום מבחינת המחירים היקרים, אבל 2 החברות עדיין לא נהגו לרמות. זה קרה רק בשנים האחרונות.

אנ מניח שמה שאתה כותב נכון לגבי גולן לשנתיים-שלוש הקרובות, אח"כ - נחיה ונראה.

קשה לנבא מה יהיה, אבל מכיון שהעבר של גולן כולל חברת תקשורת צרפתית שהמחירים הזולים שלה לא השתנו לאורך 10 שנים , אולי ניתן להיות אופטימי לגביו.

לגבי החלשים - רבין מהם נופלים בפח בכל כך הרבה עניינים עד שנושא הסלולר פחות מטריד אותם. מבחינה זו יש בעיה שחוץ מרמי לוי אף חברה חדשה אינה מציעה מסלול פריפייד, והשירות של רמי לוי בעייתי כיון שהוא אינו מוכר זמן אויר אלא בסופרמרקטים שלו ובעוד כמה חנויות, שאינן במיוחד נקישות לחלשים.

זה מעגל קסמים. החלשים לא תמיד מוטרדים מתשלומים לא נחוצים, וכתוצאה הם נעשים חלשים עוד יותר.

חבל מאוד.

יהודה

פורסם
קימת סיבה כלכלית טובה לעזוב את החברות הותיקות ולבחור בגולן ( או אחד מ 3 הוירטואלים: רמי לוי, יו, הום מובייל).

יהודה

נכון כל עוד אינך צריך לרכוש מכשיר חדש. אם אתה תקוע עם מכשיר דור שני האפשרויות שלך הופכות מוגבלות מאוד, שכן כל מה שמבוסס על פלאפון, ובמיוחד רמי לוי - לא מתאים לך, ואני גם לא יודע מה מצב רשתות ב-GSM הישנות של אורנג' וסלקום, כלומר עד כמה הן מתוחזקות או שמוזנחות לטובת הרשתות החדישות שלהן.

אל תשכח שלמשתמש הקטן רכישת מכשיר דור שלישי שיעלה החל מכ-500 ש"ח תהווה הוצאה שיכולה להשתוות לעלות של שנתיים במחירי השחיטה של תוכניות ישנות מימי ה-Orange To Go ומקבילותיהן בסלקום.

פורסם
גולן.גולן.אז למה הסים שלהם עושה לי ריסטרט כול 10.15 דקות .בסים של פאלפון זה לא קורה,בלי סים זה גם לא קורה,ומצב טיסה זה גם לא קורה.(ניבדקו כול האפשרויות כבר כמה ימים).HTC DESIRE ,הוחלף רום.(בשיחה עים חבר שמבין,אמר שזה קורה בגולן).נו?

אז אחרי 24 שעות עים סים חדש של גולן.אין ריסטרט,גם זה קורה,גם הסים הקטן הזה יכול לעשות בעיות.

פורסם

ניידתי קו אחד (בינתיים) לגולן טלקום.

כל התהליך של ההצטרפות/ניוד עשה רושם טוב. בלי לצאת מהבית, בלי להיות תלוי בשעות הפעילות של הסניפים, בלי לחכות בתור, בלי חירטוטים של אנשי מכירות ובלי 20 סוגי מסלולים שונים. הממשק נח, כל הטפסים הרלוונטיים מרוכזים באתר.

יש לי רק שאלה קטנה - למה מופיע לי R ליד החיווי של הקליטה?

• תוכן חדש...