Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רואה שום בעיה עם זה - החברות החדשות נכנסו לשוק כשכמעט לכל אחד היה טלפון נייד (אם לא כמה), אז נדיר שמישהו הצטרף אליהם וביקש מספר חדש.

בדקתי עכשיו את מספר ההזמנה של קו שהזמנתי לפני קצת למעלה חודש - המספר היה קצת מעל 120,000. אם ההזמנות ממוספרות ברצף זה נותן איזו אינדיקציה על מספר הכרטיסים שהוזמנו מאז עלית החברה לאויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני עדיין בסלקום וגם לי זה קורה לפעמים בזמן האחרון, אז לא הייתי מאשים אותם כלכך מהר.

יכול להיות באמת שזאת בכלל בעיה של סלקום. הרי גולן משתמשת בינתיים באזורים בהן אין לה אנטנה משלה בכיסוי ובאנטנות של סלקום.

Mazda 2 2013

פורסם

אני גם חוויתי את התופעה הזאת עם הוצאת שיחות (אני בגולן).

מה שכן, האינטרנט קצת מאכזב.

בבית (שזה המקום האחרון שאני צריך אינטרנט סלולרי כי יש WIFI), אני גולש על 5 מגה! (1.5-2 העלאה).

אבל מחוץ לבית האינטרנט די עגלה.

היום לדוגמה גלשתי במהירות של 0.06 מגה! :shock: עוד שניה גם יהיה רעש של חייגן משנות ה90.

דרך אגב, מידי פעם מופיעה האות "E" במקום "3G" ליד חיווי הרשת (באייפון).

מה זה אומר?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

^

זה אומר שהאייפון עבר לרשת דור 2 (שהיא איטית יותר אבל צורכת פחות מהסוללה) כי אין כיסוי של דור 3 איפה שאתה נמצא.

מוזר שזה קורה לך, אני בגולן מאז שהם עלו לאוויר ולא קרה לי.

מאיזה איזור אתה?

פורסם
אני גם חוויתי את התופעה הזאת עם הוצאת שיחות (אני בגולן).

מה שכן, האינטרנט קצת מאכזב.

בבית (שזה המקום האחרון שאני צריך אינטרנט סלולרי כי יש WIFI), אני גולש על 5 מגה! (1.5-2 העלאה).

אבל מחוץ לבית האינטרנט די עגלה.

היום לדוגמה גלשתי במהירות של 0.06 מגה! :shock: עוד שניה גם יהיה רעש של חייגן משנות ה90.

דרך אגב, מידי פעם מופיעה האות "E" במקום "3G" ליד חיווי הרשת (באייפון).

מה זה אומר?

עודד.

שעברת מרשת 3/3.5G לרשת edge - או בעברית מדוברת "דור 2.75".

קורה במצב של קליטה נמוכה שחיבור ה3G לא מספיק יציב.

*הקדימו אותי. זה מה שקורה כשפותחים הרבה טאבים :|

אגב לגבי הבעיה עם החיוג - גם אצלי זה קורה מדי פעם - מאז שהתחברתי לגולן, לאו דווקא בשבוע האחרון. משהו כמו שיחה אחת מ20 דורשת ניתוק וחיוג מחדש.

Aprilia Shiver 750

פורסם

מידי פעם מופיעה האות "E" במקום "3G" ליד חיווי הרשת (באייפון).

מה זה אומר?.

זה אומר שהאייפון עבר לרשת דור 2 (שהיא איטית יותר אבל צורכת פחות מהסוללה) כי אין כיסוי של דור 3 איפה שאתה נמצא.

מוזר שזה קורה לך, אני בגולן מאז שהם עלו לאוויר ולא קרה לי.

אצלי זה בכלל רוב הזמן על H, מה זה אומר?

כאשר אנחנו בבית, אצלי (מוטורולה דפיי+) המכשיר מראה H ואצל אישתי (HTC ONE X) הוא מראה 3G.

בעיה נוספת שיש לי, אולי מישהוא יבין את הבעיה, בדרך הביתה יש נקודה ספציפית שבה לאף מכשיר אין קליטה.

גם הטלפון של אישתי מאבד קליטה אבל מיד לאחר הנקודה הזו חוזר מיד לפעילות תקינה (שנינו בגולן).

אצלי לעומת זאת (כאמור מוטורולה דפיי+) בכל נקודה אחרת כאשר הקליטה נעלמת, ברגע שחוזרת קליטה, המכשיר חוזר מיד לעבודה תקינה אבל באותה נקודה ספציפית הוא מציג בראש המסך מין + אדום ולידו כתוב "אין שרות - שיחות חרום בלבד" ואז הוא יכול להשאר ככה ימים עד שאחפש ידנית רשתות באזור ובינתיים, אם לא שמתי לב שזה קרה (כי לדוגמא המכשיר בתוך הפאוץ) אני מבלי לדעת מסתובב עם מכשיר שבעצם לא מקבל/ מוציא הודעות/שיחות/מידע.

למה המניאק הקטן עושה את זה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה בגולן, אתה צריך לאפשר נדידה בהגדרות המכשיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעיה נוספת שיש לי, אולי מישהוא יבין את הבעיה, בדרך הביתה יש נקודה ספציפית שבה לאף מכשיר אין קליטה.

גם הטלפון של אישתי מאבד קליטה אבל מיד לאחר הנקודה הזו חוזר מיד לפעילות תקינה (שנינו בגולן).

אחלה, מצאת נקודה בעלת הגנה מקרינה. תזכור את הנקודה הזו. כשירדפו אחריך אתיופים עם DEW יש לך לאן לברוח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שום אתיופים. רק אטיופים.

לגבי אבדן קליטה נקודתי - זו בעיה שקיימת בכל רשת סלולרית בעולם. אבל אם המכשיר שלך לא חוזר לפעולה תקינה כאשר אתה שב לאיזור מכוסה צריך לבדוק את המכשיר. גם לי היו מכשירים (נוקיה, רשת אורנג') עם בעיה דומה, בשנים האחרונות (עם BB) אין לי בעיה כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בדרך הביתה יש נקודה ספציפית שבה לאף מכשיר אין קליטה.

זה לא המקום הזה במקרה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חייב לומר שאני איתם כבר 4 חודשים ולא הרגשתי בעיות. אך קרוב משפחה הפנה את תשומת ליבי לכך שמי שבגולן לא מצליח להתקשר אליו (אורנג'). ישבתי לידו ניסיתי לחייג וקיבלתי צלצול של לא זמין.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מח שמם של הוט, מחודש יולי לא גבו כסף, היום התקשרתי אמרו שבאמת זה תקלה וחודש הבא יורידו לי (כנראה הכל במכה אחת)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...