Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לספר רשמים שלו מגולן טלקום ב3 חודשים האחרונים?

מבחינת איכות קו, קליטה, על איזה רשת הם יושבים?

הבנתי בנוסף שגולן טלקום נתנו פקדונות על סך כמה מאות מיליונים ובמקרה והם לא תופסים יותר מ7% נתח שוק משרד התקשורת לא מחזיר את הפקדונות דבר שיגרור פשיטת רגל.

יש למישהו איך לאושש זאת או להפריך במקרה הטוב?

זה חשש נוסף מהצטרפות אליהם בסוף היום... :?

Confidence In Motion

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כלומר אתה מחזק את דבריי..

לפי ניתוח השוק האחרון למר בוקובזה יש עוד הרבה למה להזיע, גולן גייסו רק 100,000 לקוחות עד היום

כשכלל השוק מונה באיזור 2.5 מיליון איש

4% נכון להיום

יש צורך בגיוס עוד 75,000 עד מאי? או מתי הדד-ליין?

Confidence In Motion

פורסם

הדד ליין הוא בכמה נקודות זמן, הראשונה בעוד שנה וחצי, דומני שהאחרונה כעבור 7 שנים.

השוק הוא כ-6 מיליון קוים - כיון שמדובר רק בפרטיים. כדי לקבל את הפקדון הוא יצטרך לצרף למעלה מ-400,000 מנויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא רק קווים, אלא נפחי שיחה ופריסת תשתיות (לא התעמקתי בזה, אבל הנוסחה מורכבת למדי).

תראו, חברת פרטנר שאצלה כבר יש פריסה ארצית של רשת השקיעה בתשתיות ברבעון האחרון (3 חודשים) 125 מליון ש"ח.

אלה מחירי התשתיות ומדובר בהשקעות של מיליארדים, מי שטוען אחרת לא יודע על מה הוא מדבר.

עכשיו בואו ניקח את הקקמייקה הזה, עם 100 א' לקוחות שמשלמים בממוצע 55 ש"ח לחודש (לפי 50% משלמים 10 ש"ח ו- 50% - 99 ש"ח) זה נותן לנו הכנסה חודשית של 55*100,000 = 5.5 מליון ש"ח.

מזה צריך לשלם משכורות (בחברה בכל זאת עובדים כמה אנשים), תשלום לסלקום עבור השימוש ברשת, שכירויות, מע"מ ועוד חמוצים - מישהו באמת חושב שהליצן הזה מסוגל לבנות חברה בתעריפים כאלה??? :shock:

איך שלא תהפכו את זה מדובר בקוריוז בסגנון 'רמי לוי תקשורת'...

פורסם

זהו מבחן צרכני ממעלה ראשונה לציבור הישראלי, האם יהיה הציבור חכם וישכיל לחזק את גולן טלקום, למרות מבצעי השימור של החברות הותיקות?

האם הציבור מבין שלמרות שלגולן טלקום יש "רק" כ - 150,000 מנויים, גולן משפיעה על השוק בכללותו?

האם תהיה מסה קריטית של לקוחות שישמרו את ההישג של גולן? ימים יגידו.. אני את שלי תרמתי למהפיכה.

איך שלא תהפכו את זה מדובר בקוריוז בסגנון 'רמי לוי תקשורת'...

אתה מעדיף לחזור לחשבוניות של פעם, של ה300+ ?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני מחובר זה כחודשיים.

הקליטה לרוב טובה, והאיכות סבבה לחלוטין.

כידוע לי הם יושבים על סלקום.

בוא נגיד ככה - בזמן עמוד ענן, כשלא הצלחתי להוציא שיחות מההוט מובייל שלי, הפלאפון שלי עם סים של גולן, הוציא שיחות בלי למצמץ בכלל, כמו גדול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבנתי בנוסף שגולן טלקום נתנו פקדונות על סך כמה מאות מיליונים ובמקרה והם לא תופסים יותר מ7% נתח שוק משרד התקשורת לא מחזיר את הפקדונות דבר שיגרור פשיטת רגל.

יש למישהו איך לאושש זאת או להפריך במקרה הטוב?

זה חשש נוסף מהצטרפות אליהם בסוף היום... :?

חשש?

מפשיטת רגל של ספק הסלולר?

זה לא בנק שמחזיק את חסכונות חייך.

כולה טלפון. קח את זה בפרופורציה.

אם יפשוט רגל אז תעבור למפעיל אחר. יעלה לך רק עוד 39 שקל על סים חדש...

גילוי נאות: אני מנוי גולן בחבילה הקטנה (9.99) כבר כמה חודשים. עובד בסדר גמור ומתאים לצרכי השימוש שלי.

ולגבי המודל העסקי שלהם - תשאיר להם לדאוג לזה. עובדה שבצרפת הם מריצים חברה כמעט זהה (2 אירו לחודש בחבילה הקטנה, 20 אירו בגדולה. אותן חבילות ממש) כבר כמה שנים בהצלחה רבה.

http://www.free.fr

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני עם גולן כבר 4 חודשים, אין לי שום בעיות קליטה או גלישה.

ואכן צודק מי שכבר אמר, תקופת ההתחיבויות והקשירות למינהן חלפה מן העולם, יפשטו את הרגל? תוך מספר שעות בודד אתה ממשיך עם אותו מספר למפעיל הבא, סביר להניח שאפילו תחסוך כסף בדרך כשתעבור לחבילה עוד יותר זולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני משלם עכשיו 90 שקל לאורנג' על בלתי מוגבל עם 2 ג'יגה ואז האטה

האם שווה לעבור לגולן ? שמעתי על אנשים שלא היה להם קו כמה ימים, ניתוקים וחוסר קליטה במקומות מסויימים, הודעות שלא מגיעות ובעיות גלישה.

הגלישה באורנג' סיוט ואני מת לעוף מהחברה הזאת, יש מה לפחד ?

פורסם

הדבר היחידי שיש לפחד ממנו הוא שלאחר ההתנתקות, אורנג' לא יפסיקו לחייב אותך! :lol:

פורסם

לדעתי חייבים לחזק את גולן טלקום.

תחשבו על כך: הוא זה שגרם להוט ולשלושת החברות הגדולות להוזיל משמעותית את מחירי הסלולר.

אם מסיבה כלשהי גולן לא יצליח ויאלץ לפשוט רגל, המשמעות היא "הורדת איום" בעיני ה3 הוותיקות, ובמידה מסויימת גם בעיני הוט מובייל (שמשום מה נראית לי דווקא כפוטנציאל מצויין לשת"פ עם הוותיקות- עיין ערך קבוצת הוט).

כשזה יקרה- המחירים יעלו למה שהיה בעבר, אם לא יותר (בכדי לפצות על 'תקופת הצנע הסלולרית').

אודה באמת- אני אישית עדיין בפלאפון, אבל זאת מסיבות טכניות (יש לי בלקברי). כשארצה להחליף אותו- אין לי ספק שאבחר בגולן. שאר משפחתי עברה לגולן טלקום.

וסתם כהתעניינות- מעניין אותי לדעת איך הוט פרצה קדימה יפה (650 אלף לקוחות לפחות) ואילו גולן רק עם 100 אלף? קשה לי להאמין שזה בגלל 10 ש"ח בחודש שהרי התדמית שלהם גם ככה לא בשמיים. או שרובם המוחלט הם בכלל במסלול דיברת- שילמת?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הוט היא בעצם מירס לשעבר.

פורסם

המספרים של הוט כוללים כחצי מיליון לקוחות מירס.

אני העברתי את שלושת הבנים שלי לגולן (שניים עם מספרים יפים ואחד בניוד) - ואין שום בעיות.

כמוכן ניידתי קו משני של אשתי להוט ופתחתי שם קו לצורך נסיעה לחו"ל (לפני שגולן פתחו את הנדידה) ואני משתמש בו לשיחות יוצאות - הבוקר קיבלתי חיוב ע"ס 3 ש"ח.

נאלצתי להשאיר שני קוים בפלאפון (של אשתי, בגלל שירות המכשיר ברכב, ושלי באורנג' בגלל הבלאקברי, הוא ינוייד כאשר הבלאקברי יגמר או גולן יתחילו לתמוך בו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הוט היא בעצם מירס לשעבר.

הוט היא בעצם הוט, ועד שהיא לא תקבל זעזוע רציני בדמות בריחה מסיבית של לקוחות (שבינתיים אין להם כל כך לאן לברוח), היא לא תשתנה לטובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...