Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלאקברי בוודאות עובד בגולן מבחינת שיחות טלפון ו-SMS.

שירותי BIS בוודאות לא יעבדו.

לגבי גלישה - אני לא יודע. שמעתי שניתן להתקין דפדפן אופרה ולגלוש ב WIFI אבל אני לא מומחה גדול לעניין BB.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו יכול לספר רשמים שלו מגולן טלקום ב3 חודשים האחרונים?

מבחינת איכות קו, קליטה, על איזה רשת הם יושבים?

הבנתי בנוסף שגולן טלקום נתנו פקדונות על סך כמה מאות מיליונים ובמקרה והם לא תופסים יותר מ7% נתח שוק משרד התקשורת לא מחזיר את הפקדונות דבר שיגרור פשיטת רגל.

יש למישהו איך לאושש זאת או להפריך במקרה הטוב?

זה חשש נוסף מהצטרפות אליהם בסוף היום... :?

אז ככה, אני לקוח שלהם כחודשיים ואלו הרשמים.

קורה לי יותר מידי פעמים שאין לי אינטרנט בכלל או שהוא ממש איטי! (ולא מדובר באיזורים נידחים או עם קשיי קליטה).

לדוגמא, אתמול נסעתי מירושלים לת"א (בהלוך מ443 ובחזור דרך כביש מס'1)

גם בהלוך וגם בחזור, בכמה קטעים ה WAZE נותק מהרשת וראיתי שהאייפון כותב "מחפש". במשך כל הזמן הזה הייתי בלי קליטה סלולרית (לא אינטרנט ולא טלפון).

חשוב לציין שאלו מקומות שזה מעולם לא קרה בהם לפני שעברתי לגולן. (פלאפון ואורנג').

מידי פעם אשתי טוענת שהיא צריכה להתקשר פעמיים/שלוש עד שזה מחייג. (כשזה אשתי, מילא, היא מודעת לזה. אבל כשזה שירות לקוחות או שיחה שאני מצפה לה, זה די מטריד!).

בשורה התחתונה, אני שמח שאני לוקח חלק במהפכה (אידיולוגית), ובינתיים משתדל להיות סבלני ולקוות שזה יפתר במהרה. (ואני מאוד לא סבלני בדרך כלל!)

אני מניח שאם זה לא יפתר בחודשיים הקרובים, אני אחטוף עליהם קריזה ואתחיל לברר על חבילות אצל המתחרים ( אבל בחיים לא בהוט מובייל!)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

העברתי מספר אחד לגולן ו2 מספרים להוט מובייל,

מחכה לסימים שיגיעו בדואר אחרי ההפעלה אני אעדכן - מקווה שלא יהיו בעיות.

הופתעתי שזה לקח לי בדיוק 10 דקות לעזוב את החברות הגדולות ולהתחבר בזול :-D האתר ממש נוח.

פורסם

רק בשבילכם ביצעתי ניסוי של בלקבררי בגולן.

גלישה דרך WIFI עובדת גם עם הדפדפן המקורי של המכשיר.

שירותי BIS או BES כמובן לא יעבדו בסים שאין לו את השרות

תמיד אפשר להגדיר לו שירות דואר אחר.

אבל במקרה שכזה, למה להשתמש במכשיר כזה?

הרי היתרון היחיד שלו זאת החבילה בחו"ל

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
לאף אחד זה לא חוסך מאות שקלים אלא במקרה הכי גרוע עשרות בודדות.

אם כבר לעזור ולתמוך במוביל המהפכה אז לתמנוך ברמי לוי שהתחיל אותה. גולן בינתיים מוכן להפסיד בתקווה להרויח בעתיד אבל כפי שזה נראה זה לא הולך לקרות בזמן הקרוב.

לגבי הרווח של החברות, בדוק אותו ביחס לשווי. רווח כמספר לא אומר כלום אם אתה לא מייחס אותו להון המושקע.

אתה בטוח?!, עשרות שקלים? נסה לכיוון 1000 שקל בחודש!.

הסיפור הוא כזה, 5 מכשירים בתוכנית עיסקית של סלקום. חבילות מנופחות ושלל מרעין בשין שאין בהם צורך והחשבוניות בסוף חודש נעו בין 1800-2000 שקל !!!

לאחר אין ספור מריבות ושינוי תוכניות המחיר ירד "רק" ל-1400-1200 ש"ח- וואו תודה רבה סלקום. לפני 4 חודשים בערך החלטתי לשים לזה סוף ולהעביר את כל המכשירים להוט מובייל. לא הייה פשוט כי סלקום סרבו בהתחלה לפתוח לי את המכשיר ל-SIM FREE כן על אף החוק שיש שהם חייב לעשות זאת. כמובן שכמה שולחנות עפו אז! לבסוף המכשיר הפך ל-SIM FREE 8) . המעבר להוט מובייל הייה יחסית פשוט קל על אף שהייה בתקופת העומס שכל זה קרה. מתוך 5 המכשירים 3 ניודים עברו חלק תוך שעתיים שלוש לשניים הנוספים לקח קצת יותר זמן והייה קצת יותר בלאגן. אבל מאז תענוג. אין בעיות קליטה, הגלישה טסה! והכל עובד בסדר גמור. יש להם גם מרכזי שירות פיזיים למי שממש רוצה. הספקתי גם להיות בחו"ל עם המכשיר וגם שם השיחות היו בסדר גמור והעלות שקל לדקה בלי תוכנית מנופחת כזאת או אחרת כמו בסלקום בזמנו.

אה כן, החשבונית עצמה 5 מכשירים, 2 מתוכם עם 89 ש"ח בחודש ו-3 בתוכנית 10 אג'. המחיר ? 250-300 שקלים !.

כן כן חיסכון של 1000 שקל בחודש לעומת הגנבים מסלקום (או סלכלום)!.

יפשטו רגל או לא יפשטו רגל ? למי אכפת כל עוד אני משלם בזול. מה אכפת לי כמה עולה להם התשתית? מה אני איזה פילנטרופ שצריך לממן אותם.

בקיצור חברים, תעברו לחברות החדשות לא ממש משנה מי העיקר ששלושת החזירות יפגעו קשה על כל מה שעוללו לנו בתור צרכנים כל השנים האלו.

פורסם

כשהייתי בפלאפון החשבוניות שלי היו מגיעות ל120 ש"ח בממוצע. לאחר שנגמרה התחייבות למכשיר ומצאתי הזדמנות לעבור לאורנג' למסלול חיילים עברתי והחשבוניות בצטמצמו ל-30-40 ש"ח. כשהגיעו הוט עם המבצע של ה-10 אגורות עברתי אליהם וכמו שרשמתי החשבונית הכי יקרה שלי הגיעה ל8.5 ש"ח. התוצאה מכל המעברים הללו היא שנותרו לי למעשה 100 שקל יותר בכיס כל חודש.

חובה לעבור ולא רק בשביל החסכון אלא בשביל ללמד את החברות הישנות שאנחנו לא בכיס שלהם. שיתחברו למציאות ויקטנו לגודל האמיתי שלהם.

ממש לא מעניין אותי אם פלאפון אורנג' או סלקום יקרסו, אני עובד מספיק קשה על הכסף שלי.

צרכנות חכמה זה שם המשחק ומי שהוא לא צרכן חכם שלא יתפלא שאחרי זה קשה לו יותר לסגור את החודש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אתה בטוח?!, עשרות שקלים? נסה לכיוון 1000 שקל בחודש!.

הסיפור הוא כזה, 5 מכשירים בתוכנית עיסקית של סלקום. חבילות מנופחות ושלל מרעין בשין שאין בהם צורך והחשבוניות בסוף חודש נעו בין 1800-2000 שקל !!!

לאחר אין ספור מריבות ושינוי תוכניות המחיר ירד "רק" ל-1400-1200 ש"ח- וואו תודה רבה סלקום. לפני 4 חודשים בערך החלטתי לשים לזה סוף ולהעביר את כל המכשירים להוט מובייל. לא הייה פשוט כי סלקום סרבו בהתחלה לפתוח לי את המכשיר ל-SIM FREE כן על אף החוק שיש שהם חייב לעשות זאת. כמובן שכמה שולחנות עפו אז! לבסוף המכשיר הפך ל-SIM FREE 8) . המעבר להוט מובייל הייה יחסית פשוט קל על אף שהייה בתקופת העומס שכל זה קרה. מתוך 5 המכשירים 3 ניודים עברו חלק תוך שעתיים שלוש לשניים הנוספים לקח קצת יותר זמן והייה קצת יותר בלאגן. אבל מאז תענוג. אין בעיות קליטה, הגלישה טסה! והכל עובד בסדר גמור. יש להם גם מרכזי שירות פיזיים למי שממש רוצה. הספקתי גם להיות בחו"ל עם המכשיר וגם שם השיחות היו בסדר גמור והעלות שקל לדקה בלי תוכנית מנופחת כזאת או אחרת כמו בסלקום בזמנו.

אה כן, החשבונית עצמה 5 מכשירים, 2 מתוכם עם 89 ש"ח בחודש ו-3 בתוכנית 10 אג'. המחיר ? 250-300 שקלים !.

כן כן חיסכון של 1000 שקל בחודש לעומת הגנבים מסלקום (או סלכלום)!.

יפשטו רגל או לא יפשטו רגל ? למי אכפת כל עוד אני משלם בזול. מה אכפת לי כמה עולה להם התשתית? מה אני איזה פילנטרופ שצריך לממן אותם.

בקיצור חברים, תעברו לחברות החדשות לא ממש משנה מי העיקר ששלושת החזירות יפגעו קשה על כל מה שעוללו לנו בתור צרכנים כל השנים האלו.

אני גם בסלקום עם 7 מכשירים (5 עסקיים ו 2 פרטיים). משלם 115 ש"ח למכשיר בעסקי פלוס מכשיר אחד שמשלם עוד 30 ש"ח לאינטרנט מהיר 10 GB ועליו יש דואל סים לא למטרות שיחה. המחירים כוללים שירות תיקונים וביטוח למכשירים שאני משתמש בו לא מעט.

הפרטיים משלמים אחד 120 ש"ח והשני 90.

מה היה בעבר לא משנה (גם אז בשנים האחרונות לא עברתי את ה 200 ש"ח למכשיר וחלק מהם מדברים ממש הרבה) אלא מה המצב היום. אין ספק שצריך לעבור למי שנותן את הדיל הכי מתאים במחיר הכי כדאי. כל אחד צריך לעשות את החשבון האישי שלו לפי הצרכים האישיים שלו ולבחור.

ורק הערה קטנה שאני מקווה שתקבל כביקורת בונה. אתה מתאר מצב שרכשת שירותים ודברים שאין לך בהם כל צורך. עסק זה לא בית ובעסק מתכננים הוצאות מהראש. אם תהיה יקר בשקל מהמתחרה בגלל שרצית אייפון 5 מוזהב עם נצנצים לא תקבל עבודות ולכןם בהוצאות השוטפת צריך להיות קמצן ולהתמקח כמה שאפשר (כמובן בגבול כדי שגם הספק שלך עוד יוכל להרויח ולתת שירות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סבבה, גם 115 ש"ח לכל מכשיר זה הרבה מידי!. 115* 5 = 575 ש"ח. עדיין פי 2 ממה שאני משלם היום.

אין לי צורך בכל הקישקושים שלהם ואני לא מבין למה אתה כל כך מצדד בהם. הם חבורה של גנבים שעובדים בשיטת מצליח ונתקלתי בזה איתם המון פעמים ולך תוכיח עכשיו שאין לך אחות.

לא רכשנו שום שירותים מיוחדים, אבל כן התווספו לחשבוניות בעבר כל מיני סעיפים לא ברורים או שירותים שאף אחד לא הזמין. בזמנו כל התוכניות בסיס שהיו לנו גם למכשירים שבקושי מדברים התחילו ב-200 שקל לפני כל מיני חיובים וביטוחים יקרים שאין בהם צורך למכשירים זולים שהיו אז.

לא יעזור איך תהפוך את זה מי שלא מדבר הרבה, 300-400 דקות בחודש והשימוש שלו באינטרנט הוא מינימאלי, התוכנית 10 אג' של הוט מובייל היא מצויינת!.

פורסם

שוב, כל אחד והצרכים שלו וכל אחד ופרופיל השימוש שלו. אצלי כשמכשירים מגיעים ל 2500 דקות שיחות יוצאות וחלקם עוד כמה עשרות דקות לחו"ל אז החבילות ללא הגבלה מתאימות לי. זה לא אומר שלך הם גם יתאימו או שאותו תמהיל יתאים לך.

אני ממש לא בעד הותיקות אבל גם ממש לא נגד. לי לא אכפת מי החברה אלא מה כתוב בהסכם. לי חשוב מה אני משלם ותמורת מה. אני כבר מספיק משופשף כדי לקרוא הכל ולהגן על עצמי בפני עיזים ולראייה לא מכניסים לי עיזים (לא סלולאריים ולא ספקי אינטרנט. אני חושב שאני היחיד שקרא את ההסכם עם הספק שלו והתעקש לעשות אותו בכתב).

נכון שאני משלם 575 במקום 450 אבל יש לי סים נוסף לנטסטיק (חשוב בשבילי ושווה עוד 90 ש"ח) ויש לי ביטוח למכשירים שאני משתמש בו די תדיר. בנוסף יש את הצוות העסקי שזמין ללא המתנה ונותן תשובות ופתרונות כשצריך וכשהולך סים יש לי מאיפה לקחת סים מיידית. לי הדברים האלה שווים את ההפרש ויכול מאוד להיות שלך לא. זה לא עושה מישהו משנינו לא צודק אלא רק אומר שהצרכים שלנו שונים.

אם הדבר היחיד שהיה מעניין זה המחיר אז ברור שעוד לפני שנכנסו החדשות הייתי מדלג בין החברות לשיפור הצעות אבל לא עשיתי את זה כי לא רק הסכום חשוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התוכניות של חברות האפ"ס גם קצת פחות טובות מאלה של הוט וגולן, מאידך שירות הלקוחות יותר טוב

לא מסכים. השירות הכי טוב הוא כשאין צורך בשירות. למשל חברת החשמל- מתי בפעם האחרונה הלכת למרכז שירות שלהם?

בסלולר הטייקונים הרגילו אותנו לפנות אליהם כדי שבהזדמנות יסבכו אותנו עם "שירותים" נוספים ושדרוגים שאף אחד לא צריך. האם לא עדיף כשאין צורך לפנות לשירות ? (והמעט שצריך לשנות \ להוסיף - דרך האינטרנט בבית, בשעות שנוחות לנו).

אפשר להשתמש בו רק כטמבלפון - בלי שרות ה-BIS אי אפשר להשמש בשום שרות שקשור לאינטרנט (כולל דרך WiFi). אולי אני טיפה מגזים וזה נכון רק לרוב השירותים.

תודה

קורה לי יותר מידי פעמים שאין לי אינטרנט בכלל או שהוא ממש איטי! (ולא מדובר באיזורים נידחים או עם קשיי קליטה).

לדוגמא, אתמול נסעתי מירושלים לת"א (בהלוך מ443 ובחזור דרך כביש מס'1)

גם בהלוך וגם בחזור, בכמה קטעים ה WAZE נותק מהרשת וראיתי שהאייפון כותב "מחפש". במשך כל הזמן הזה הייתי בלי קליטה סלולרית (לא אינטרנט ולא טלפון).

הבעיה היא כשהמכשיר עובר מרשת סלקום לרשת גולן או ההיפך. הפתרון בינתיים הוא לבטל במכשיר את בחירת הרשת האוטומטית ולבחור ידנית סלקום בלבד. לאחרים זה עזר.

כשהגיעו הוט עם המבצע של ה-10 אגורות עברתי אליהם וכמו שרשמתי החשבונית הכי יקרה שלי הגיעה ל8.5 ש"ח

עוד לא נולד מי שיצא נקי מ"הוט". בסוף יתברר לך ש"הוט" לא השתנתה, ויופיעו לך כל מיני חיובים.

מסכים עם הכל אבל את המרכיב הרגשי צריך לנטרל. כשקונים שירות אין מקום לרגש אלא לשיקולים כלכליים טהורים.

נכון, ולדעתי שיקול כלכלי נוסף הוא הוודאות שבסוף החברות הותיקות יגרמו לנו לשלם יותר.

יהודה

פורסם
לא מסכים. השירות הכי טוב הוא כשאין צורך בשירות. למשל חברת החשמל- מתי בפעם האחרונה הלכת למרכז שירות שלהם?

בסלולר הטייקונים הרגילו אותנו לפנות אליהם כדי שבהזדמנות יסבכו אותנו עם "שירותים" נוספים ושדרוגים שאף אחד לא צריך. האם לא עדיף כשאין צורך לפנות לשירות ? (והמעט שצריך לשנות \ להוסיף - דרך האינטרנט בבית, בשעות שנוחות לנו).

יהודה

אני חולק עליך.

אתה נזקק לשירות הלקוחות של כל ספק בתדירות זו או אחרת. בחברת החשמל כאשר אתה עובר דירה או משדרג את מערכת החשמל בביתך, או סתם כאשר אתה רוצה לדעת מה התחזית לסיום הפסקת חשמל (נדירה) באזורך. בעיריה צריך לפעמים לברר משהו לגבי חשבון המים, וכנ"ל אצל ספק הגז - גם אם מדובר בארועים בתדירות נמוכה.

גם את שירות הלקוחות של חברות הסלולר איני צריך לעתים קרובות, אבל בהחלט יותר מאשר את זה של שאר הספקים. אני מדבר על סדר גודל של 2-6 פעמים בשנה - ל-7 קוים. כבר לפני די הרבה שנים למדתי לנפנף את כל ההצעות לשירותים מיותרים, אבל היה לי לפחות מקרה אחד שבו חיברו אותי לשירות כזה ללא בקשה וקושי מסויים בביטולו - נזקקתי ל-3-4 פניות לשירות הלקוחות. אורנג' משלמת על כך באבדן של 4.5 קוים (כלומר - 4 קוים שבוטלו\נוידו ועוד אחד שהשימוש בו צומצם מאוד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אבל היה לי לפחות מקרה אחד שבו חיברו אותי לשירות כזה ללא בקשה וקושי מסויים בביטולו - נזקקתי ל-3-4 פניות לשירות הלקוחות. אורנג' משלמת על כך באבדן של 4.5 קוים (כלומר - 4 קוים שבוטלו\נוידו ועוד אחד שהשימוש בו צומצם מאוד).

זה צרכנות נבונה. לא לבכות כל היום על אכלו לי שתו לי ובסוף להשאר אצל זה שממרר לך את החיים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

zesajany.jpg

הבעיה היא כשהמכשיר עובר מרשת סלקום לרשת גולן או ההיפך. הפתרון בינתיים הוא לבטל במכשיר את בחירת הרשת האוטומטית ולבחור ידנית סלקום בלבד. לאחרים זה עזר.

יהודה

לא נותן לי סלקום! :shock:

יש לי:

GOLAN T

IL ORANGE

IL PELEPHONE

והכי מוזר: 42507

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

סים של גולן יזהה גם את רשתגולן וגם את רשת סלקום כ-GOLAN-T. כך סים של הוט יזהה גם את רשת פלאפון וגם את רשת הוט כ- HOT MOBILE.

מבחינת MNC:

425-01 - אורנג'.

425-02 - סלקום.

425-03 - פלאפון.

425-05 - ג'ואל (רש"פ).

425-06 - וטאניה (רש"פ).

425-07 - הוט מובייל (רשת ה-iDEN תזוהה כ-425-77).

425-08 - גולן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעקבות המבצע החדש של 49 ש"ח אני גם נכנסתי לאתר של גולן ב26.11. היום בבוקר חיכתה לי בתיבת דואר מעטפה עם סים.

ב12:30 הפעלתי את החשבון. ב15:39 הכנסתי את הסים פעלתי לפי ההוראות כיצד להפעיל את האינטרנט (גלקסי S3).

הרשמים שלי הם שהקליטה מצויינת! האינטרנט לא תמיד במהירות גבוהה ולעיתים באיזור ה1-2 MB אבל בשביל 49 ש"ח אני לא מתלונן.

לדעתי במחיר הזה אין בכלל היגיון להשאר בחברות הגדולות. ולאחר חצי שנה תמיד אפשר לעבור לחברה זולה אחרת או להשאר עם גולן.

• תוכן חדש...