Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שגם גולן לא חכמים במיוחד.

הייתי בתוכנית אצלם של 10 שח לחודש

אבל קניתי גלקסי 2 ולכן רציתי לעבור לחופשי חודשי

הם בשלהם לא רצו להעביר אותי לחבילה במבצע אלא רק במחיר מלא של 99שח ולכן עזבתי להוט.

התעקשות מטומטמת, הפסד שלהם...

404

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק. זו באמת חוצפה ונבזות לתת לך רק את מה ששילמת עליו.

אוי נו אל תסלף את דבריי.

הכוונה שלי היא שמעצבן שהתחילו לאכוף את זה כשעד עכשיו לא אכפו

וגם אני לא מבין למה להוריד ל7 KB\S , אי אפשר לתנהל ככה בקושי לגלוש אפשר הטלפון חצי מושבת.

זה מה שטוב במהפכת הסלולר של כחלון , אני יכול כבר עכשיו לעבור לחברה אחרת.

צריך באמת לעשות בירור עם חברה אחרת (רק לא HOT)

drivemaster

הגבילו אותי בדיוק אחרי 3 ג'יגה

אולי 3.1 , בדקתי באפליקציה כמה דיברתי ואני עומד היום על 3.2 ג'יגה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עדכון לאחר מספר חודשים עם גולן:

עזבתי.

שיהיה ברור, אני תומך גדול בגולן, תומך גדול בשיטת DIY דרך האתר, בהכול. אבל התשתית שהם רוכבים עליה.... פשוט מזעזע.

אני גר במושב בצפון, לא איזור נידח במיוחד, דווקא יש פה המון תעבורה לאורך הכביש הראשי ונהריה במרחק יריקה. אבל פשוט אין קליטה בגרוש. מה שאומר שמפספסים מלא שיחות, אי אפשר להתקשר לשער של המושב לפתוח אותו כי כמובן אין קליטה... נשברתי.

עם החלפת האייפון ב NOTE 2 גם החלפתי אותם ב Youphone שרוכבים על תשתית אורנג', שלהם יש קליטה מצויינת פה.

למקרה שזה נראה לכם מקרה מקומי לי במושב שלי, גם באוניברסיטת חיפה, באותו מקום, אותו זמן בערך עשיתי בדיקה מעניינת. ספידטסט עם גולן, מקבל בקושי 116 קילובייט בהורדה, וגם זה אחרי כמה נסיונות, עם יופון זה היה 800 קילובייט לשניה (kB/s). ככה שעדיין, תשתית סלקום בתחתית של התחתית. הפכו למירס החדש מבחינתי.

למען הגינות נוספת: נדידה היה פעיל. למען הגינות נוספת מלאה: התופעה חזרה על עצמה גם באייפון 4 וגם בSGN2. ההבדל הוא שבאייפון רק יכלתי לחשוד ולהרגיש, ב SGN2 ניתן לראות את מצב הSIGNAL, והוא היה כל הזמן צהוב עד לא קיים. על תשתית אורנג' הוא ירוק כל היום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אוי נו אל תסלף את דבריי.

הכוונה שלי היא שמעצבן שהתחילו לאכוף את זה כשעד עכשיו לא אכפו

וגם אני לא מבין למה להוריד ל7 KB\S , אי אפשר לתנהל ככה בקושי לגלוש אפשר הטלפון חצי מושבת.

זה מה שטוב במהפכת הסלולר של כחלון , אני יכול כבר עכשיו לעבור לחברה אחרת.

צריך באמת לעשות בירור עם חברה אחרת (רק לא HOT)

drivemaster

הגבילו אותי בדיוק אחרי 3 ג'יגה

אולי 3.1 , בדקתי באפליקציה כמה דיברתי ואני עומד היום על 3.2 ג'יגה

הם חותכים אותך ״על הקשקש״ ברגע שאתה עובר. בהתחלה הייתה אכיפה, אבל לא היה רצח של הקו (מה גם שבדף שלהם הם אמרו ממש תגלוש כמה שבא לך). אז שיחפשו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

צייד, ניסית לקבע נדידה על סלקום (בחירה ידנית)? אני גר במרחק יריקה מהאוניברסיטה ולפי מה שהבנתי מבני הגלישה בגולן היא במהירות 5-6 מס"ש (על מכשיר שמוגבל ל-7.2 מס"ש). וזאת כאשר הגלישה באורנג' (כלומר אותה תשתית כמו 012) היא 1.5 מס"ש ביום טוב, בדרך כלל שליש מזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קבוצת אוהדי כדורגל יושבים על הטריבונה וצופים במשחק כדורגל, הקבוצה שלהם ממש לא פוגעת.

לפתע האוהדים מחליטים שהגיע הזמן לעשות חילופי שחקנים, הם מעודדים את המאמן לעשות את זה ולבסוף החילופים המבוקשים מתבצעים.

המחליפים עולים למגרש וכמעט תמיד מתברר שהם עגלות עוד יותר גדולות משחקני ההרכב.

מסקנות:

1. כשהקבוצה לא פוגעת, אז השחקנים הטובים ביותר הם שחקני הספסל, הם עדיין לא עשו טעויות.

2. רגע העלייה למגרש הוא רגע השיא לשחקן כזה, מכאן והלאה תבוא רק ירידה.

וכמובן שאין קשר בין ענייני הכדורגל שכתבתי עליהם לבין ענייני הסלולר... :twisted:

פורסם

טוב, אתה קובע את העובדות אז ברור שגם המסקנות יהיו לשיטתך.

אני דווקא רואה ששחקני הספסל כ"כ טובים, שלא רק שהם מבקיעים מלא גולים, הם גם גורמים לקבוצה שמולם כ"כ הרבה בלבול שהם התחילו להבקיע גולים עצמיים.

ונסיים בסיפור עם מושר הסכל:

אפרוח אחד הלך לאיבוד בערבות הקרח של סיביר, הלך, הלך עד שקפא למוות ומת.

עברה בסביבה פרה, חירבנה על האפרוח הקפוא, החום של הצואה הפשיר אותו ופתאום הוא קל לתחיה!

אבל האפרוח טובע בחרא העמוק, התחיל לצפצף ולקרוא לעזרה.

ציפ...ציפ...ציפ...

עבר בסביבה זאב, שמע את הציפצופים של האפרוח, התקרב, התקרב, מצא את האפרוח שלך אותו מהחרא ומיד אכל אותו.

מוסר השכל:

לא כל מי שמחרבן עליך רוצה את רעתך,

לא כל מי שמוציא אותך מהחרא רוצה את טובתך,

והכי חשוב, אפילו אם אתה בחרא, אם חם לך ונעים לך, סתום את הפה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מקובל לבטל מסלולים קיימים. באורנג' יש לי שני קוים (שותקים) עם תוכניות מ-2002 שחוץ מעלית מחירים סמלית לא השתנו מאז.

היה פעם נסיון של פלאפון להעביר בכוח מנויים ממסלולים ללא דמ"ש למסלולים אם דמ"ש - הנסיון נעצר מהר מאוד והמנויים הוחזרו למסלול המקורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קבוצת אוהדי כדורגל יושבים על הטריבונה וצופים במשחק כדורגל, הקבוצה שלהם ממש לא פוגעת.

לפתע האוהדים מחליטים שהגיע הזמן לעשות חילופי שחקנים, הם מעודדים את המאמן לעשות את זה ולבסוף החילופים המבוקשים מתבצעים.

המחליפים עולים למגרש וכמעט תמיד מתברר שהם עגלות עוד יותר גדולות משחקני ההרכב.

מסקנות:

1. כשהקבוצה לא פוגעת, אז השחקנים הטובים ביותר הם שחקני הספסל, הם עדיין לא עשו טעויות.

2. רגע העלייה למגרש הוא רגע השיא לשחקן כזה, מכאן והלאה תבוא רק ירידה.

וכמובן שאין קשר בין ענייני הכדורגל שכתבתי עליהם לבין ענייני הסלולר... :twisted:

כרגע, לא מסכים.

העובדה היא שיש מספיק אנשים שכן נהנים מגולן טלקום באיזורים אחרים בארץ, אצלי פשוט לא הסתדר בשום צורה לקבל אות נורמאלי. וכן ספירלי ניסיתי הכול לצערי :/ חזרתי סוג של למקור.. ידעתי שאורנג' עובד אצלי טוב אז הלכתי למי שהתיישב על התשתית שלהם, יופון. כרגע מרוצה מאוד, הניוד הלך מהר והקליטה והגלישה מעולים. כמו תמיד, אעדכן אם אמצא תקלות אבל כרגע, מבסוט מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני דווקא רואה ששחקני הספסל כ"כ טובים, שלא רק שהם מבקיעים מלא גולים, הם גם גורמים לקבוצה שמולם כ"כ הרבה בלבול שהם התחילו להבקיע גולים עצמיים.

הבעיה עם שחקן הספסל הזה, שהוא כל כך להוט להבקיע עד שכשהוא רואה שער הוא בועט, אפילו אם זה השער שלו.

בוא ננתח בצורה רציונלית את המגמות שמסתמנות בשרשור:

1. ישנם כאלה שיש להם בעיות קליטה - דווקא כאן הנטיה שלי להתייחס אל התלונה בסלחנות כי זו רשת חדשה ומי שהתחבר אליה היה צריך להיות מוכן לכך.

2. ישנה תלונה על כך שלקוחות וותיקים של גולן חסומים למסלולים החדשים - לדעתי זו התנהגות מקוממת מצד החברה.

3. תלונה נוספת דנה באופן שבו מאיטים את הגלישה - גם כאן ניראה שגולן מתנהגת באופן בוטה ובניגוד לתדמית שהיא מנסה ליצור.

אבל ברשותך, בוא וננתח באופן קונספירטיבי את המהלך החדש של הוט - קו טלפון סלולרי + אינטרנט ב - 9.90 לחודש.

תראה איפה זה שם את גולן, בלי יכולת לפתח יוזמה כי מה הוא יעשה עכשיו? ייתן נייד במחירי העוף של רמי לוי?

ונניח שהוא יעשה את זה, זכור את הנתון מהשרשור השני שקו טלפון כזה עולה 80 ש"ח לחודש, מה יהיה אם הוט וסלקום יורו לכל העובדים שלהם לנייד לגולן ולחנוק את הקו בשימוש, בתום תקופת הגרייס הקווים האלה ינויידו בחזרה - רוצה לעשות חשבון איזה נזק יגרם לגולן?

ככה זה שחברה מתנהלת כמו שוק, בלי מטה ובלי דיונים מסודרים, אדם אחד מבריק ככול שיהיה לא מסוגל לנתח את כל ההבטים של המעשים שלו.

אגב, זה מזכיר לי את המקרה שבו המשביר לצרכן מכר בשמים במחירים שוברי שוק, באו עובדי סופרפארם מצויידים בתווים וחיסלו את המלאי שעבר אחרי כבוד למדפי הסופרפארם.

כרגע, לא מסכים.

סעיף 1 לעיל, בתגובה לבגירה.

פורסם

שכחת לנתח את זה שהוט ביטלה את המסלולים שמאפשרים "לא דיברת-לא שילמת".:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בסדר, בסוף כל אחד יעשה את השיקולים שלו. בשורה האחרונה, אי אפשר להתכחש לעובדה שגולן קיצצו להמון אנשים את החשבונית, שהורכבה בעיקר מדברים שהם לא צריכים / לא משתמשים (wtf פורטל תוכן?). הסיבה הזו, לבדה, היא אחלה סיבה לפתיחה של שוק - אלימה ככל שתהיה.

החסרון היחיד הוא, שמי שיש לו צרכים קצת שונים, לא הרוויח מהמהפכה כלום. נו, שווין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה לא, גם מי שצריך דואל סים בשביל האוטו, עדיין נשאר בחברות הגדולות אבל הרוויח קיצוץ במחיר התוכנית שלו. מעולם לא היה אצלם ללא הגבלה בפחות מ-200 שקלים, היום זה כבר סביבות 120 ש"ח.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...