Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתה עובר וודא כי הטלפון שלך פתוח לנדידה. יתכן שאתה יוצא מטווח הכיסוי של הרשת העצמאית של גולן, ואינך עובר לנדידה הדרושה על רשת סלקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ללא הגבלה? חריגות גלישה יקרות בסלולרי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4331731,00.html

כרגע רק גולן והוט לא גובות תשלום אלא רק האטת גלישה אחרי חריגה מהנפח הנקוב.

במקרה כזה אין איזו עילה לתביעה? זו לא הטעיה צרכנית?

E.L,

אני גר בפ"ת ואצלי הנייד כל הזמן על R. משמע הוא כל הזמן ברשת סלקום. הוא עובד נהדר ללא שיבושים בקליטה.

אגב גם בחיפה אין בעיה כלל. בצפון המקום היחיד שהייתה לי בו בעיה זה בכביש 77 בצמוד לכביש 75. ברגע שעוברים שמה את ההר הקליטה חוזרת להיות נורמלית.

פורסם

מה שמכעיס זה לא ההאטה , זה הניתוק המוחלט , מילא האטתם אותי , אבל מה אני אמור לעשות עם 7K? אני בקושי יכול לשלוח הודעות בווטסאפ שלא לדבר על גלישה חס וחלילה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כל החברות מציינות בתנאי התוכנית "שימוש הוגן" בשיחות ו-SMS (עם הפניה לאותיות הקטנות להגדרת"שימוש הוגן") , ומציינות את נפח הגלישה הכלול בחבילה. קרוב לודאי שמה שקורה לאחר החריגה מצויין בבירור בחוזה. לא נראה לי שיש עילה לתביעות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הסיבה היא שעל אותה חשבונית יכולים להיות גם מנויים יותר כבדים, בבחינת "שלח לחמך".

יש לא מעט היגיון בטענה שלך.

אבל, אני מאמין שזו הייתה הסיבה להשקת המסלול הזה, היום כשהמסלול הזה משווק חצי שנה ויותר, להוט כבר יש נתוני אמת.

אפשר לצפות שחברה עם עבודת מטה מסודרת תדע להעריך את הכדאיות הכלכלית של המסלול (יש להם את נתוני הלקוחות שמשלמים בחשבונית אחת וניתן לדעת אם המנויים האלה הם חלק מקבוצה רווחית או שהם בודדים שאינם מניבים כל רווח).

לדעתי אופציה ב' היא הנכונה יותר.

זכותם לצאת במבצע שמיועד רק ללקוחות חדשים

מה רע בכך?

כתוב במפורש באתר של גולן כי "מעל 3G מהירות יורדת". מה רע הכך?

יהודה

זכותם? - ממש כן.

רע? - רע אבל במסגרת ההסכם.

חכם? - ממש, אבל ממש לא (שים לב למירמור של הלקוחות הוותיקים).

פורסם

עם כל הכבוד, יש לקוחות חוצפנים, אני לא מבין מה אנשים מתפלאים?? הרי אמרו מראש שלאחר 3GB יש האטה!

מה ציפו? לדפוק את המערכת לכל החיים? שיגידו תודה שנתנו להם גרייס עד עכשיו

הישראלי המכוער.

פורסם

ישר לזרוק "הישראלי המכוער" , חוצפנים? אני יודע שאמרו מראש , אף פעם לא יציינו לך את מהירות ההאטה , בכל מקרה , הרבה מהלקוחות של גולן עברו כדי לגלוש ללא הגבלה "כביכול" , אין לי בעיה עם זה שיש האטה , אבל מאיטים אותך כל כך , שתבין ,אני כבר כשבועיים (החשבונית מתאפסת ב26) , ו"רק" עוד 3 ימים אהיה בלי אינטרנט ברכב , לנווט אני לא יכול , לשמוע רדיו לא , מזל שיש לי אינטרנט בבית ובמכללה , בעבודה אין לי אינטרנט , נראה לך שאני אשאר בחברה שכל 10 לחודש תשאיר אותי בלי אינטרנט בטלפון? אחזור לאורנג' ואקח 5 ג'יגה גלישה עם קליטה טובה יותר.

זה הכל , חוצפנים? למה מי הם , אני חייב מישהו למשהו? שוק חופשי לא טוב לי כמו עכשיו אקום ואלך , אני צריך להיות מנומס ולשמור אמונים למישהו?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
עם כל הכבוד, יש לקוחות חוצפנים, אני לא מבין מה אנשים מתפלאים?? הרי אמרו מראש שלאחר 3GB יש האטה!

מה ציפו? לדפוק את המערכת לכל החיים? שיגידו תודה שנתנו להם גרייס עד עכשיו

הישראלי המכוער.

אתה בעצמך חוצפן. ה3 ג׳יגה הגבלה זה משהו שהם הוסיפו. לפני היה פשוט ״ללא הגבלה״.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא. היה כתוב בלי הגבלה ומתחת (בשימוש הוגן). לו הייתי יודע שנגיע למצב הזה גם הייתי טורח לצלם את דף הפייסבוק שבו שאלתי באותה עת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
גולן מתחילים לעלות לי על העצבים.

בהתחלה הכל היה בסדר,אבל כבר שבועיים,בכל פעם שאני יוצא מת"א האייפון מתריע על איבוד הרשת. מציק.

שוקל לעבור ל YOUPHONEA.

באיזה מכשיר מדובר? אם מדובר באייפון כנס להגדרות -> טלפון/סלולרי -> Sim Application/יישומי סים -> Roaming Services -> Select Mode -> Manual -> National

כבה את המכשיר והדלק.

במידה ומדובר במכשיר אחר כנס ליישומים -> Sim Menu/Toolkit/Services -> ושוב אותו תהליך כמו למעלה.

כבה את המכשיר והדלק.

פורסם
באיזה מכשיר מדובר? אם מדובר באייפון כנס להגדרות -> טלפון/סלולרי -> Sim Application/יישומי סים -> Roaming Services -> Select Mode -> Manual -> National

כבה את המכשיר והדלק.

במידה ומדובר במכשיר אחר כנס ליישומים -> Sim Menu/Toolkit/Services -> ושוב אותו תהליך כמו למעלה.

כבה את המכשיר והדלק.

היי,

כבר ניסיתי את זה וזה לא ממש עזר.

תודה בכל אופן...

פורסם

בקרוב פלאפון ורמי לוי מצטרפים לקרב.

מתי יתחילו לשלם לנו תמורת השימוש בסלולר?

פורסם
לא. היה כתוב בלי הגבלה ומתחת (בשימוש הוגן). לו הייתי יודע שנגיע למצב הזה גם הייתי טורח לצלם את דף הפייסבוק שבו שאלתי באותה עת.

לא נכון.

תמיד היה כתוב בהערות למסלול שאחרי 3GB תהיה האטה.

פשוט עד השבועות האחרונים הם לא ממש אכפו את זה.

ועדיף האטה על פני תשלום של מאות שקלים.

ועוד משהו - 3GB בחודש זה הרבה.

מי שצריך יותר מזה שיהיה לו לבריאות, ברמי לוי ניתן לקבל 10GB לפחות בחלק מהמסלולים.

אבל לדעתי עדיף לבדוק איזו אפליקציה אוכלת כל כך הרבה דאטה.

אם לא רואים יוטיוב כל היום, מורידים עדכוני תוכנות וכו' רק ב-WIFI, ולא שומעים רדיו בסטרימינג כל הזמן אז אין סיבה לעבור גם 1GB.

ניווט+וואצ'אפ+פייסבוק+גלישה+מייל צורכים די מעט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...