Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה כאן, למי שבמקרה יודע:

בהוט, כשאני עובר את ה3GB (וזה קורה, כי אני גולש הרבה, בעיקר כשאני סוגר שבתות בבסיס וכו'),

האינטרנט נהיה איטי ובלתי נסבל.

אשכרה הגעתי למצב שאני גולש ב50Kbps, למרות שאנחנו זוכרים שהוט התחייבו על מהירות של 700Kbps (מהירות סבירה למדי).

מישהו יודע עד כמה האינטרנט נהיה איטי בגולן טלקום אחריי 3GB?

בגולן הוא נחתך בצורה דומה. אם אתה רוצה מעל 3 גיגה תצטרך לחזור לחברות הישנות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באיזה רשת סלולארית האינטרנט הכי מהיר?

אני עכשו בסלקום והמהירות המקסימלית בין 2 ל3 מגה.

כאשר הקליטה נמוכה זה יורד גם מתחת למגה.

תראה,

בגולן הגעתי למהירויות יפות (4 מגה). אח"כ סלקום עם 3.5 מגה+-. אורנג' לא שווים כלום בקטע הזה (מקסימום 0.75 מגה). אומרים שפלאפון הכי מהירים, אבל הבעיה איתם שהם לא יכולים להבטיח לך שתהיה על הרשת המהירה כל הזמן. ברגע שאתה מגיע למכסה מסויימת הם מעבירים אותך לרשת "הרגילה" שלהם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בגולן הוא נחתך בצורה דומה. אם אתה רוצה מעל 3 גיגה תצטרך לחזור לחברות הישנות

גם הן לא הציעו לי פתרון מי יודע מה.

בפלאפון האינטרנט האט את עצמו ל200Kbps אחריי שעברתי 2GB.

אז כן, המהירות הרבה יותר טובה ועם המהירות הזאת היה אפשר להסתדר, כשסגרתי בבסיס הייתי יכול לראות סדרות וכו', אבל זה עדיין די מבאס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חבל מאוד. אם כבר עוזבים את גולן, האם לא עדיף למפעילים וירטואלים (רמי לוי, יו פון, הום סלולר) ?

הנסיון עם הוט רע מאוד. הוט זה נחש, שלא יכול להתאפק ומכיש.

012 זה אורנג'. האם לא ברור ש012 בשלב מסוים יאכילו קש את המנויים כמו אורנג' ?

נכון מאוד

יהודה

מבחינתי גולן הכזב . ואני שוב חוזר אם היה נותן גם לותיקים 49 שח , הייתה נשאר .

לא מעניין אותם? אז גם הוא לא מעניין לי את התחת , עובר ולא הכפת לי . כאשר יעזבו אותו כמה אלפים הוא יעשה

9.90 לכולם .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
אני עברתי לחברה הנ"ל ולא מרגיש שום שינוי, חוץ מבארנק כמובן :).

אין לך מה לדאוג, חסוך את ה-15 ש"ח של המשלוח, תקנה את הסים בילו ותהנה.

למה לא בחרת ביו פון ? 39 שח הכל כלול

למה 012?

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
תראה,

בגולן הגעתי למהירויות יפות (4 מגה). אח"כ סלקום עם 3.5 מגה+-. אורנג' לא שווים כלום בקטע הזה (מקסימום 0.75 מגה). אומרים שפלאפון הכי מהירים, אבל הבעיה איתם שהם לא יכולים להבטיח לך שתהיה על הרשת המהירה כל הזמן. ברגע שאתה מגיע למכסה מסויימת הם מעבירים אותך לרשת "הרגילה" שלהם.

בינתיים אורנג' השתפרו. אם עד לפני מספר שבועות קיבלתי אצלם בסביבות 1-2 מגה היום זה בסביבות 5 מגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם הן לא הציעו לי פתרון מי יודע מה.

בפלאפון האינטרנט האט את עצמו ל200Kbps אחריי שעברתי 2GB.

אז כן, המהירות הרבה יותר טובה ועם המהירות הזאת היה אפשר להסתדר, כשסגרתי בבסיס הייתי יכול לראות סדרות וכו', אבל זה עדיין די מבאס.

תשמע, אם אתה רוצה חבילות כבדות, אתה תצטרך לשלם יותר. אין דרך מסביב.

לי יש חבילה ללא הגבלה (אבל ממש) ואני משלם עליה אקסטרא. קח בחשבון שזה מקפיץ את החשבון החודשי פי 2.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
למה לא בחרת ביו פון ? 39 שח הכל כלול

למה 012?

יופון לא החברה הכי מומלצת למי שגולש המון, יש תשלום נוסף בחריגה מעבר לחבילת הגלישה. לי זה לא מפריע, שכן 95% מהיום אני במקומות עם WIFI, אז עברתי אליהם מגולן לאחר בעיות קליטה קשות של תשתית סלקום באיזור שבו אני גר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שאלה לגבי 012 .

קניתי סים ונרשמתי באתר , האם אני אמור לחכות להשלמת הניוד ואז לבצע הפעלת הסים ?

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לא. בצע את ההפעלה כעת ותקבל קו פעיל (עם מספר זמני). אני נמצא כעת במצב זה וממתין לניוד שקצת מתאחר, עוד מעט אפנה לשירות הלקוחות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה העניין שאני לא מצליח להפעיל אותו .

חשבתי שזה בגלל שלא הסתיים הניוד

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תראה שיש התאמה בין הנתונים שהזנת בהרשמה לנתונים שאתה מזין בעת הפעלת הסים , ושהקוד שהזנת שכתוב על הסים עצמו נכון. (הקוד זהה לקוד שכתוב על המדבקה שנמצאת על הניילון שעוטף את הסים)

https://www.012mobile.co.il/he-il/SimActivated/

בגדול לא אמור להיות קשר בין הפעלת הסים דרך האתר , לעניין ההמתנה להפעלת השירות.

אתה יכול להפעיל את הסים לפני שהניוד הסתיים, ואתה יכול להפעיל אותו אחרי הניוד.

מה שחשוב לשים לב זה שתעשה את ההפעלה כמה שיותר מהר כדי שלא יקרה מצב שבו תהליך הניוד הושלם, וקיבלת הודעת סמס מהספקית הקודמת שלך שהסים הישן שלך לא פעיל...ואז אתה תקוע בלי טלפון בכלל.

אם אתה לא מסתדר אז תעלה מול הצ'אט בשעות הפעילות.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

טוב , בצ'אט נאמר לי שאני אמור לחכות לניוד היום בערב, אבל בלי שום קשר הצלחתי לרשום את הסים .

מבטיח לעדכן .

אבל , שים לך גולן טלקום מה רשום באתר 012 !!!

" לקוחות קיימים ב 012mobile , באפשרותכם לבצע מעבר לתכנית זו בעמוד החשבון שלי.

עם סיום תהליך עדכון התוכנית, ישלח לתיבת המייל שלכם טופס סיכום פרטי עסקה בו מצוין: 54 ש"ח הנחה, משמע, תשלום חודשי של 44 ₪, למשך 6 חודשים. "

לזה אני מחכה !!!

כמו כן חבילת 9.90 יותר זולה

דקה בגולן 0.18

דקה ב012 =0.09

גולן טלקום , אתם לא בכיוון .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אם רשמתץ את הסים אינך צריך להפעיל אותו. הכנס אותו למכשיר וחייג למכשיר אחר - וכך תדע מה מספרך הזמני.

• תוכן חדש...