Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ישנה אפשרות להוזיל את עלות הסלולרי אצלנו?

כרגע במסלול "ללא הגבלה" - Hot Mobile - 89₪

ממוצע הדקות בערך 600 דקות בחודש. גלישה 1-1.5GB

אם אפשרי לחסוך, אשמח לדעת איך.

לאן הכי מומלץ לי לעבור?

יכול להיות גם שלא משתלם כלכלית לעבור בין חברה (עלות כרטיס הסים, המתנה עד שיגיע לבית) אני לא כל כך מבין בזה.

אם מישהו יוכל לעזור - תודה רבה!

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כרגע מבצעים סביב 40-50 ש"ח בכל החברות. נסה את 012 (שזה אורנג') ב-44 ש"ח לחצי שנה (אח"כ 98 ש"ח) לחבליה ללא הגבלת שיחות והודעות וגלישה 3 ג"ב - ואורנג' שיפרו מאוד את הרשת. אופציה אחרת היא גולן (49 שש"ח שהופכם בהמשך ל-99 ש"ח), ובעצם כדאי לעבור על אתי כל הספקים כדי לבחור בזול ביותר. עלות כרטיס הסים ברוב החברות סביב 50 ש"ח אבל יש זולות יותר (40 ש"ח) וב-012 רכישת סים בחנויות Yellow (והפעלה דרך אתר האינטרנט) מורידה את מחירו ל-33 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial - ראשית, תודה רבה על הרצון לעזור.

ממה שכתבת, אני רואה שחברת 012 עדיפה. גם מבחינת רכישת סים. יש Yellow כמעט בכל מקום.

בגולן יש צורך להזמין מהאתר, ולהמתין לסים שיגיע בדואר.

44 שקל לחודש, במקום 89 זה בהחלט חסכון.

שאלה אחרונה בבקשה - האם אין אותיות קטנות שונות ומשונות? כמובן שבכל חברה יש.

כוונתי היא, האם אין משהו מוזר? אפשר להצטרף אליהם בלב שקט?

את הקניה אני מבין שאני מבצע בחנויות Yellow, ומפעיל את הסים דרך האינטרנט.

עריכה: שאלה נוספת, חשובה שנזכרתי בה - האם לאחר חצי שנה, אין להם סעיפים שמקשים על הלקוח לעזוב?

פורסם

אין יותר התחייבות באף חברה. אני ביצעתי שורה ארוכה של ניודים בשנה וחצי האחרונות. למשל - הקו בשל בני הבכור היה במקור באורנג'. נוייד לסלקום, חזרה לאורנג', להוט (יצא לחו"ל לפני שגולן הפעילו את הנדידה), לגולן וכעת בהליכי ניוד ל-012 שאמור להתבצע מחר. 012 הוא בעצם אורנג' בצבע צהוב-שחור. הקו של הבן השני נוייד מאורנג' לפלאפון, חזרה לאורנג' ואז נותק וקיבל מספר חדש בגולן (מספר יפה במיוחד) שנמצא כעת גם הוא בהליכי ניוד ל-012. לאשתי ניידתי קו מאורנג' להוט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ללא ספק - הסימום עלו כמה מאות ש"ח. מצד שני - העלות נחסכה בחודש אחד של ניוד לכל כרטיס.

למשל - בניוד מגולן ל-012 נחסכים 55 ש"ח בחודש, כאשר עלות הסים היא 33 ש"ח.

פורסם

בינתיים 012

מאכזבים , לא הושלם גם אצלי הניוד , הסים של גולן ממשיך לעבוד .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לי יש חבילה ללא הגבלה (אבל ממש) ואני משלם עליה אקסטרא.

איזו חבילה? באיזו חברה?

קח בחשבון שזה מקפיץ את החשבון החודשי פי 2.

לא מפחיד אותי. שאלתי כמה חברות ואמרו לי שגלישה ללא הגבלה באמת - אין, גם לא בתוספת תשלום.

דני

פורסם

עדכון קטן ,

הניוד הצליח , הטלפון עבוד .

אתמול סביב השעה 14:00 נרשמתי באתר

הניוד הושלם היום ב 12:20 .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
איזו חבילה? באיזו חברה?

לא מפחיד אותי. שאלתי כמה חברות ואמרו לי שגלישה ללא הגבלה באמת - אין, גם לא בתוספת תשלום.

דני

לי בסלקום יש חבילה של 5MB מהירות ללא הגבלת נפח. אני משלם עליה שישים ומשהו ש"ח לחודש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בינתיים 012

מאכזבים , לא הושלם גם אצלי הניוד , הסים של גולן ממשיך לעבוד .

אצלי קו אחד נויד בלי קושי, השני עדיין ממתין

ושירות הלקוחות - מתחרה בזה של הוט

פורסם

עדכון מהפייסבוק של גולן:

מהשבוע ניתן להרשם ולקנות סים של גולן ברשת באג ובסט מובייל.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
איזו חבילה? באיזו חברה?

דני

אז זהו, שיש :)

אני בזמנו (יש םה גם אשכול איפשהו) בדקתי בכל חברה וחברה אם זזה קיים. בסלקום - זה קיים.

קח בחשבון, שאתה צריך לשלם 120 שקל על חבילה בסיסית "בלי הגבלה" ואז להוסיף "אינטרנט ללא הגבלה" שזו חבילה שעולה, על הנייר, 200(!) שקל. א-ב-ל, לפני השורה התחתונה יש כל מיני הנחות ככה שיוצא שהיום אני משלם על הכל 170 ש"ח (אאל"ט). עוד שנה (בערך) תיגמר הנחה של לקוח חדש ואז המחיר יקפוץ ל-220 שקל בערך.

וכן, החבילה ללא הגבלה. אני גולש (רק גולש!) ביום חלש 2~ גיגה בערך, כלומר 60 גיגה בחודש (זה הרבה יותר מכך, כי יש ימים שאני משתמש בהרבה יותר) ואין שום שינוי במהירות (3 מגה+-. כשיש סערה בחוץ המהירות יורדת {אבל זה מובן})

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...