Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה שכולכם מאוד מתעסקים עם מהירות ההורדה ונפח ההורדה.

בתור אחד שיש לו WI-FI גם בבית וגם בעבודה, מעניין אותי לשמוע, באיזה סיתואציות ובאיזה אפליקציות אתם נתקלים בכלל בבעיות של מהירות גלישה?

אתה,

אבל אני - חלק גדול מהזמן מחוץ לבית,

בא לי לשבת כשיש לי זמן פנוי בצבא ולראות איזה סרטון נחמד ביוטיוב, לקרוא כמה מיילים, לשבת בפייסבוק ולעשות לייקים. :-D

זה קריטי לי בעיקר בשבתות ובלילות כשאני סוגר.

בצבא אין WIFI, בבית יש, אבל רוב היום שלי אני בצבא ולא בבית. (שלא לדבר על זה שאם אני אצא לקק"צ, זה יהיה מאוד מאוד מאוד מאוד קריטי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפוך גוטה - הפוך...

אם גולן הולך לסגור את הבאסטה, אז האינטרס שלי הוא לשריין לעצמי חבילה ללא הגבלה מוזלת, כי ברגע שהמחירים יעלו החבילות האלה ישארו רק ברשות הלקוחות שמנויים עליהן.

כלומר, מי שהימר לא נכון עלול להגיע למצב שהחברה שלו נסגרה וחברות אחרות כבר העלו מחיר והוא צריך לשלם יקר רק כי ניסה לחסוך כמה גרושים.

האם זה יקרה? מי יודע.

האם יש סבירות לתרחיש הזה? לדעתי כן.

אתה זוכר מה ענית לי סיבת ביטול המסלול "לא דיברת לא שילמת"?

זאת גם בדיוק תהיה הסיבה שאחרי שיעלו המחירים, יבוטלו גם כל מסלולי "הכל כלול" ב 99 ש"ח.

אתה יותר תמים משחשבתי אם אתה חושב שהמחירים יחזרו למה שהיה ואתה תמשיך שנים לשלם 99 ש"ח רק כי "יש לך חבילה כזו".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם בבית יש מגבלת נפח. אם הם באמת מאטים או לא אני לא יודע, אבל המגבלה כתובה בחוזה.

אצל נזק בינלאומי יש מגבלה של 65GB אם זכור לי נכון

המגבלה הזו היא על הנייר בלבד.

בפועל גם אם תצרוך 150 ג'יגה בחודש לא יעשו לך כלום.

אם הקו שלך טוחן הורדות 24X7 אז ייתכן שיפעילו נגדך traffic shaping. אבל זה לא קורה בשימוש סביר.

אגב בהסכם של הוט (ספק תשתית!) גם יש מגבלה על הנייר של 50 ג'יגה.

זה לא נאכף והם גם אמרו מספר פעמים בפייסבוק וכו' שבינתיים זה לא נאכף ותצא הודעה אם הם יתחילו לאכוף את זה.

בא לי לשבת כשיש לי זמן פנוי בצבא ולראות איזה סרטון נחמד ביוטיוב, לקרוא כמה מיילים, לשבת בפייסבוק ולעשות לייקים. :-D

זה קריטי לי בעיקר בשבתות ובלילות כשאני סוגר.

לקרוא מיילים ולעשות לייקים אתה יכול כל היום וכל הלילה גם על חבילה של 1GB.

וגם whatsup.

וגם ווייז.

הצרכן הכמעט יחיד ששואב דאטה במהירות מסחררת הוא וידאו (יוטיוב ושות').

אם תתנזר ממנו תוכל להנות מכל יתר האפליקציות כל החודש בלי להתקרב למגבלה.

אם ממש בא לך לראות סרטים אז תוריד אותם בבית ברשת נייחת ותעתיק אותם למכשיר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
(שלא לדבר על זה שאם אני אצא לקק"צ, זה יהיה מאוד מאוד מאוד מאוד קריטי).

אל דאגה, לא יהיה לך זמן לדברים האלה, וממילא המכשור האלקטרוני יהיה נעול בתיק\ארונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה זוכר מה ענית לי סיבת ביטול המסלול "לא דיברת לא שילמת"?

זאת גם בדיוק תהיה הסיבה שאחרי שיעלו המחירים, יבוטלו גם כל מסלולי "הכל כלול" ב 99 ש"ח.

אתה יותר תמים משחשבתי אם אתה חושב שהמחירים יחזרו למה שהיה ואתה תמשיך שנים לשלם 99 ש"ח רק כי "יש לך חבילה כזו".

תמים? אני? אני בטוח שעל המבורגר ובירה תשנה את דעתך...:lol:

לענייננו, כתבתי שהסבירות לשמור על המחיר גבוהה יותר כשיש לך חבילה קיימת, ולראיה - כל מיני מסלולים עתיקים שהחברות תקועות עם המנויים שלהם.

גם הלא דיברת - לא שילמת חסום למצטרפים חדשים, אלה שמנויים על המסלול ממשיכים להנות ממנו.

פורסם

נכון, אבל הם קיבלו את המסלול לשנה קדימה ובעוד שנה יחליטו לאן פניהם מועדות, בנתיים למשך שנה הם לא מדברים ולא משלמים...

פורסם

אני לא חושב שכל כך מהר יבטלו את מסלולי ההכל כלול כי אף אחד לא ירצה להיות הראשון שמבטל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נכון, אבל הם קיבלו את המסלול לשנה קדימה ובעוד שנה יחליטו לאן פניהם מועדות, בנתיים למשך שנה הם לא מדברים ולא משלמים...

השאלה מי יקבע לאן פניהם מועדות. אני מנחש שחברת הסלולר תכוון את פניהם למקום שאין בו מסלול "לא דיברת לא שילמת".

בסוף השנה חברת הסלולר יכולה להגיד שמבחינתה תמה ההתחייבות ואם הלקוח רוצה הוא מוזמן לקחת חבילה אחרת כי הנוכחית שלו בוטלה. במצב כזה ללקוח אין הרבה מה לעשות כי באמת חברת הסלולר שלו סיימה את ההתחייבות שלה.

ואז נגיע למצב שאו שיהיה לנו מסלול של 10 שקלים, או הכל כלול.

אני היום מחזיק בהוט קו רדום ללא שימוש בכלל, בעוד שנה אני יאלץ פשוט לוותר על המספר כי אני לא אשלם סתם 10 ש"ח לחודש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

להערכתי זה יהיה מאוד תלוי בחברה.

גולן פתח במבצע של 49 ש"ח למצטרפים חדשים, 012 ענתה במבצע דומה לכולם (חדשים ומשומשים כדבריהם).

זה מביא אותי למסקנה שגם אם המחירים למסלולים הללו יעלו, תהיינה חברות שכדי לשמר לקוחות ותיקים יעלו מחירים אבל בקטנה.

התוצאה תהיה כבילת הלקוח לחברה לזמן ארוך, שכן מי שמבטל את המנוי לא יוכל לחדש אותו.

אגב, לפני התחרות היה לי מנוי באורנג' של 800+850 + גיגה ב-130 ש"ח, כך שהמחירים הנוכחיים (99 ללא הגבלה) אינם מופרכים.

פורסם

אם זה תלוי בחברות הותיקות...

אז עשירית שניה אחרי שתסתיים שנת ההתחייבות לתעריף, הלקוחות יחוייבו ב 120/130 ש"ח או יותר.

חלק מהלקוחות ישימו לב ויתחילו במסע המתנה למענה ואח"כ לשיחות לא אפקטיביות כולל עצבים עם מוקדנים מאולפים או מסורסים.

חלק מהלקוחות לא ישימו לב...

חלק ישימו לב רק אחרי מספר חודשים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תמים? אני? אני בטוח שעל המבורגר ובירה תשנה את דעתך...:lol:

אם אני זוכר נכון, ההמבורגר והבירה עליי?

אסאד הזה עקשן גדול! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב דורקי, הוויכוח שלנו היה על ההיתכנות של חבילות ה99 וה10 ₪.

במחירי ההיצף הנוכחיים, אני בהחלט רואה תרחיש בו 4 הגדולות חונקות את גולן מתרחש כפי שאתה טוען.

אני מקווה שאם העסק יחמיר, נראה פעולה שלטונית של הרגולטור או הממונה על ההגבלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הפוך גוטה - הפוך...

אם גולן הולך לסגור את הבאסטה, אז האינטרס שלי הוא לשריין לעצמי חבילה ללא הגבלה מוזלת, כי ברגע שהמחירים יעלו החבילות האלה ישארו רק ברשות הלקוחות שמנויים עליהן.

לא ברור מה הביסוס להנחה הזו, למרות הדוגמא שנתת. הנסיון שלי באורנג' שונה. היתה לי חבילה כדאית, מחיריה עלו החל ממספר חודשים לאחר שהפסיקו להציע אותה למצטרפים חדשים . המחירים עלו בזחילה, מעט כל פעם, עד שהתיצבו ברמה שהיתה מעט מתחת לסף הכדאיות לעבור למפעיל סלולרי אחר. כמובן שהוצפתי בהצעות של אורנג' לעבור לחבילה עדיפה לדעתם , אבל לא לדעתי.

כלומר, בתסריט שלך (מה יקרה אם גולן יסגור) היתרון למשתמש קים ישאר רק לכמה חודשים, לנסיוני.

יופון נותן רק 4 חודשים

012 חצי שנה , בחישוב מהיר זה יותר זול .

לא מעניינת אותי אף חברה יותר , איפה שיותר זול אני יעבור .

יש גם הוט , אבל אני ממש לא מעוניין להיות קשור אליהם בשום צורה .

מאותה הסיבה שאתה לא רוצה הוט, אתה גם לא תרצה את 012 , אם וכאשר גולן יסגור. 012=אורנג', ואנו מכירים כבר את התרגילים המלוכלכים שלהם.

גם הלא דיברת - לא שילמת חסום למצטרפים חדשים, אלה שמנויים על המסלול ממשיכים להנות ממנו.

מהנסיון עם הוט, בשלב מסוים הם יעזיבו את אלה שבקושי מוציאים שיחות. נחש לא משנה את טבעו.

אגב דורקי, הוויכוח שלנו היה על ההיתכנות של חבילות ה99 וה10 ₪.

במחירי ההיצף הנוכחיים, אני בהחלט רואה תרחיש בו 4 הגדולות חונקות את גולן מתרחש כפי שאתה טוען.

אני מקווה שאם העסק יחמיר, נראה פעולה שלטונית של הרגולטור או הממונה על ההגבלים.

זו אכן בעיה קשה, אבל הממשלה לא אוכפת שום דבר . בתקופת כחלון , אגף הפיקוח של משרד התקשורת הפסיק לגמרי לתפקד. כשמתלוננים, הם מעבירים את התלונה לתגובה , ומכיון שאין תגובה, אין יותר טיפול בתלונה.

הפתרון הוא שכולנו נתאמץ להוסיף מנויים לגולן, כך שיהיה כדאי לו להישאר, אחרת המחירים יזנקו בפראות.

יהודה

פורסם

1. כיום אין התחייבות - וזה דו כיווני. אתה רשאי להתנתק כאוות נפשך והחברה רשאית לשנות מחירים. כמובן שהתגובה לעלית מחיר צריכה להיות ניוד\ניתוק.

2. בניגוד לגולן, המבצע של 012 פתוח גם ללקוחות ותיקים. פעולה קטנה באינטרנט והמחיר יורד ב-54 ש"ח לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...