Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגירה, במיוחד בעבורך דעה של אינטרסנט נוסף.

...ברגע שקראתי משפט "שירות שהולך ויורד..." ניתקתי מגע.

מנסים לאיים עלינו בפיטורים המוניים והדרדרות שירות. פיקציה דו-ראשית שנועדה להמשיך ולשרת את המאוויים האמיתיים.

מי שמנהל צבא ענק עם משנים, סמנכ"לים מנהלי אגפים, חטיבות ועוד קצינים וסמלים - הוא כנראה גנרל גדול ולכן "מגיע לו".

השירות של הותיקות הוא פשוט ח*א אחד גדול. כל מפגש איתו מגלה לך שמהותו תיחמון נוסף שלך או נקיטת שיטה של ייאוש הלקוח ממלחמה על הוגנות.

כשהשיטה היא הוגנות ושקיפות לא צריך כל כך הרבה מוקדנים. (שלא לדבר על הבעיה המוסרית שבהכשרת הצעירים, החברות מלמדות לרמות לקוחות.)

לכן, עלויות התפעול של חברה מודרנית אמורות להיות נמוכות דרמאטית ממה שקיים היום. פשוט, כמו המודל של גולן...

אז שלא יעבדו עליכם.

הלוואי וימצא החמצן הנדרש כדי שתיווצר המסה הקריטית להשרדות גולן.

גולן אומר ש 99 זה רווחי - אני מאמין לו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דורקי, אני מסכים איתך שהתחרות הופכת ללא בריאה, וזה בדיוק - אבל בדיוק מה שקרה כשיזם פרטי פתח סופרמרקט במצפה רמון.

הסניף היחידי שהיה שם (של אחת הרשתות הגדולות) הוריד את המחירים למחירי הפסד והביא לסגירתו של הסופרמרקט היחידי שהתחרה בו. כשזה נסגר, הסופר הוותיק של הרשת העלה שוב מחירים, ומצפה רמון חזרה להיות העיר עם עלות המוצרים הגבוהה ביותר בישראל.

כדי שזה לא יקרה בשוק הסלולר, צריך שלגולן יהיה גב פיננסי מאוד איתן, או שהמדינה תתערב, או שהצרכנים יפנימו שברגע שגולן יסתלק שלושת הגדולות יעלו מחירים בחזרה למה שהיה לפני שהוא נכנס.

בכל מקרה סלולר ב-99 ש"ח זה ריאלי ואפילו ריווחי.

אני יותר ממסכים איתך, תחרות בריאה זה נהדר - תחרות כמו שישנה כרגע זה יחזור אלינו כמו בומרנג.

לגבי ה- 99 ש"ח, בשרשור מקביל ניסיתי לאמוד את ההכנסה הנדרשת כדי להחזיק חברה של מיליון לקוחות, קיבלתי ARPU של 70 (130 ללא הגבלה ו-10 ש"ח לרזה), לפיכך המספר שאתה נוקב בו אולי עם משיכה קטנה כלפי מעלה נשמע לי יותר מהגיוני.

קראתי בעיון, לא ראיתי נתונים, לא ראיתי הסבר למה 99 ש"ח זה לא רווחי, לא ראיתי כלום שמבוסס על איזה עובדה או נתון מספרי מעבר לניתוח אישי של השוק עפ"י הסתכלות מהצד.

איך לכתבה הזו אתה מתייחס לאחר קריאת הנתון הבא?

איפה ראית שאי פעם טענתי ש-99 ש"ח לחודש הם לא רווחיים?

הרי בשרשור הכלכלה שפתחת דווקא ראית שהמספר הזה - פלוס מינוס - בהחלט על דעתי (שאיננה משנה דבר כיוון שאינני טייקון, אין לי השפעה על חברות הסלולר וגם לא מהלכים במשהת"ק...).

העניין הזה שמחירי התחרות הנוכחיים מורידים אותנו אל מתחת לסף הזה שאתה קבעת, אתה באמת חושב שחברה כמו גולן תשרוד לאורך זמן בתעריפים הנוכחיים?

להזכירך, אמדן שצירף יהודה הראה שעלות לקוח של 600 ד'+300 סמס+ גלישה - לחברה הוא 80 ש"ח + מע"מ.

פורסם

עדיין ממתין לגולן שיפתרו לי את בעיית הנדידה.... :roll:

מישהו מחובר ל MOBILE 012 ?

איך הם?

יש בעיות מיוחדות? שירות לקוחות?

פורסם

יהודה - קצת תזכורות לגבי ארה"ב - מה אומר לך השם ניקסון? נכון שחלפו מאז 40 שנה, אבל היו עוד לא מעט סקנדלים עם נשיאים, אפילו ביל קלינטון האהוב יצא בעור שיניו מפרשת מוניקה לוינסקי.

הנשיא ניקסון הודח מכיון שניסה להסתיר את מעורבותי בפרשת ווטרגייט.

הנשיא קלינטון הגיע לכמעט הדחה מכיון ששיקר כדי להסתיר את הקשר למוניקה לוינסקי.

זה רע אבל לא שחיתות.

שוב, ברור שיש גם שם שחיתות, אבל לא כמו אצלנו בכנסת ובממשלה.

הנה דוגמא של שחיתות בשלטון האמריקאי- חבר הקונגרס פורש.

ולגבי ארועים יולתר חדשים - ראה מה קורה במערכת הבנקאות, כאשר ממנים את הנקאים המושחתים כאחראים על חילוץ בנקים, על פעולת לובי הנפט, על לובי הנשק, על חברות הכימיה והתרופות ועוד רבים ורעים. אין לי כרגע זמן לחפש את המקורות (יוצא לעבודה) אבל מדובר בשחיתויות שכל העולם סובל מהן.

הזכרת אירועים מאוד שלילים, אבל שוב זו לא שחיתות.

אגב, למה התכוונת ב"כאשר ממנים את הנקאים המושחתים כאחראים על חילוץ בנקים".?

^

אז זהו - עד כניסת גולן השוק לא היה תחרותי.

הDNA של הותיקות היה מושרש בתיחכום יתר מול הלקוחות

חלק גדול מרמאויות שלהם נגרם מחוסר אכיפה של חוקים ותקנות קימים, למשל כשמשקרים וטוענים שהמנוי ביקש שירות נוסף.

הבעיה היא שהממשלה לא אוכפת, מפני שלא איכפת לשרים, במקרה הזה כחלון שר התקשורת. רק שינוי שיטת הבחירות יפתור את הבעיה הזו.

יהודה

פורסם
עדיין ממתין לגולן שיפתרו לי את בעיית הנדידה.... :roll:

מישהו מחובר ל MOBILE 012 ?

איך הם?

יש בעיות מיוחדות? שירות לקוחות?

ממליץ, חצי שנה איתם אין בעיות מיוחדות, שירות לקוחות מצויין בצ'אט. כל פעם שהיתי צריך מהם משהו טיפלו מצויין בבקשות.

אחרי שהתחילו עם המבצעים העברתי לשם את כל המשפחה והחברים.

אינטרנט מהיר יותר מסלקום, קצת יותר איטי מפלאפון.

כלקוח קיים היתי משלם 89, שהתחיל המבצע "שנמכתי" ל44 שח ושילשתי את נפח הגלישה ל3GB (לפני המהפכה אם היתי רושם משפט כזה היו חושבים שנפלתי מהירח).

בכל מקרה המבצע של הוט ב9.90 הזוי לחלוטין ושווה בדיקה, אחותי היתה אצלם כמה חודשים ובסה"כ הרשת מתפקדת טוב.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

יהודה,

בארה"ב לוביסטים פועלים בגלוי ובאופן חופשי לגמרי, וחבר הקונגרס (או הסנאט) למעשה תלוי בהם לגמרי בשביל להיבחר.

תבדוק מי היו אלה שכתבו את הצעות החוק שהעלו חברי הקונגרס.

ככה למעשה נוצר קשר הדוק של הון - שלטון, קשר שבארץ הוא הרבה יותר קשה ליישום, ולמעשה חברי הקונגרס מחוייבים לתורמים שלהם וללוביסטים שלהם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
הנשיא ניקסון הודח מכיון שניסה להסתיר את מעורבותי בפרשת ווטרגייט.

מהרגע הראשון ידעתי שמשהוא בך חשוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים

לעניינינו-ניידתי 5 קווי טלפון לגולן.

ב4 מכשירים זה עבד על הפרצוף על שהסבירו לי בשרות הלקוחות של גולן לשנות בSIM SERVICES הגדרות ולבחור מפעיל ידני-מאז הטלפון עובד כאילו זה הבזק בבית.

נסו ותהנו :-D

*הדבר היחידי שמעיק הוא שעדיין אין פתרון לסים כפול למכשיר ברכב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

טוב,הדרך החוצה מגולן נראית קרובה מתמיד.

שרות לקוחות שמנסה להיות מקצועי אבל כבר חודש שלם כושל במתן פתרון.

היעד הבא המסתמן: 012 מובייל.

פורסם

יש לי 3 קווים בגולן ,

אני הולך ככל הנראה להעביר קו 1 להוט לבדוק מה זה 9.90 הכל כלול .

גולן לדעתי טעה כאשר נתן 49 שח רק לחדשים . זה הזכיר לי את שלושת הגנבות מהעבר .

נמאס מהורדת מחירים סלקטיבית . או שמהפכה , או שמי שזול אליו עוברים .

אני הפסקתי עם הסנטימנטים , איפה שהכי זול לשם אני הולך . גם אם זה 10 שח

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

^

אצלי המהפכה היא במישור אחר - לא רק במחיר.

שקיפות וחוסר התחכמות. בעניין הזה רק גולן רלוונטים.

הוט, עם כל הכבוד, בתחום הכבלים לא שונה משלושת הגזלניות...

נכון לעכשיו, גם ב 0 לא עובר אליהם.

פורסם
^

אצלי המהפכה היא במישור אחר - לא רק במחיר.

שקיפות וחוסר התחכמות. בעניין הזה רק גולן רלוונטים.

הוט, עם כל הכבוד, בתחום הכבלים לא שונה משלושת הגזלניות...

נכון לעכשיו, גם ב 0 לא עובר אליהם.

הכבלים זה לא סלולר , היום אתה לא מקבל כמעט כל שירות ללא המתנה ארוכה מאוד מאף חברה .

אני לא סובל את הוט ולאחר 4 חודשים אני יעבור לחברה אחרת , אולי אפילו גולן ( אם הוא יהיה זול ).

לא ברור לי למה אנשים שהתחברו ולאחר כחודש יצא מבצע ב 49 ש"ח לא יכולים להנות ממנו . הרי אפשר לעבור למישהו אחר ולחזור חזרה לאחר כחודש . אז למה לא לתת את זה מראש ?לא דופקים את מי שמחזק אותך .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מהנסיון שלי הכבלים-הוט מתנהגים עמ דימיון רב לסלולר הותיק.

שירות גרוע ומתחכם. חיובים תמוהים וקושי אדיר לקבל שירות הוגן.

אין שום תחושה של תחרות או ניסיון לתת חבילות הוגנות.

מבחינתי טמאים.

מתפלל לרגע שיתנו את הדין - כמו 3 המפלצות הסלולריות.

פורסם
טוב,הדרך החוצה מגולן נראית קרובה מתמיד.

שרות לקוחות שמנסה להיות מקצועי אבל כבר חודש שלם כושל במתן פתרון.

היעד הבא המסתמן: 012 מובייל.

ה

זה מה שקורה אצלי כרגע עם שני קוים - לאחר שלא נמצא פתרון לבעיה טכנית ושירות הלקוחות לא עונה גם כאשר משאירים מספר טלפון אחרי המתנה של 30 דקות.

אתמול רכשתי שני כרטיסי SIM ב-"Yellow" (עלו 33 ש"ח כ"א), אחד כבר מאוקטב וצפוי להיות מנוייד מחר, השני יאוקטב מחר. תוכנית של 44 ש"ח לחצי שנה ואח"כ 98 ש"ח בחודש, עם 3 ג"ב דאטא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...