Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכאורה לא היתה תחרות על המחיר , אבל כן היתה תחרות על קבוצות מסוימות והכי נפוצה היתה תכנית המשפחה. אורנג' חידשו (לזכרוני) עם שיחות חינם בתוך הקבוצה, כך המחיר האפקטיבי לחברי קבוצות כאלה היה יותר אטרקטיבי.

לאחר מספר שנים אכן השתוו לסלקום מבחינת המחירים היקרים, אבל 2 החברות עדיין לא נהגו לרמות. זה קרה רק בשנים האחרונות.

קשה לנבא מה יהיה, אבל מכיון שהעבר של גולן כולל חברת תקשורת צרפתית שהמחירים הזולים שלה לא השתנו לאורך 10 שנים , אולי ניתן להיות אופטימי לגביו.

זה מעגל קסמים. החלשים לא תמיד מוטרדים מתשלומים לא נחוצים, וכתוצאה הם נעשים חלשים עוד יותר.

חבל מאוד.

יהודה

אורנג' חידשו לטובה - עם שיחות מוזלות (לא חינם) בתוך המשפחה, SMS, נדידה בין לאומית ועוד כמה דברים, אבל גם לרעה עם "עקומת מחירים" (תוכנית Orange 15 שהפכה בהמשך ל-Orange 30) והתחייבות ל-3 שנים (לפני כן היו התחיבויות שלא עלו על שנה). סה"כ החברה היתה יקרה מהתחלה. היו לה עוד כמה חידושים בהמשך - אבל זה לאחר קרוב לשנתיים בשוק.

אני לא יודע אם היתה כוונה לרמות, אבל השוק הפך כל כך מורכב עד שאי אפשר היה לעקוב אחר התוכניות, וכמובן שבהמשך הופיעו בעיות עם חיובים לא צפויים ברמות לא סבירות.

למעלה מ-10 שנים בתחום האינטרנט והטלפוניה הקוית, אבל בתחום הסלולר פחות מ-3 שנים.

זו כוונתי. דנו על כך בשרשור המקביל בנושא "מצבנו הכלכלי הטוב"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אורנג' בהתחלה נתנו שירות.

בשנה האחרונה, כל חשבונית הייתי צריך להתקשר להתלונן על חיוב לא תקין.

הצטערו, הבטיחו לתקן, לא תיקנו, פיצו חלקית, פיצו באופן מלא, לי נשבר.

משכנתא זה קל

פורסם

הוט מתכננים לעבור למערכת ניהול עצמית כמו בגולן, כל משתמש יהיה עם יוזר וסיסמה ויוכל לשנות מה שירצה בצורה עצמאית דרך האתר שלהם מבלי להזדקק לשירות לקוחות.

הם עושים את זה קצת מאוחר מידי לדעתי

some people need a high five

in the face

with a chair

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רק שאלה כן?

האם כבר נגמר כל הבלגאן בניוד לגולן טלקום?

יש מישהו שעבר לאחרונה ויכול להעיד על מעבר חלק? (גלישה, קבלת והוצאת שיחות וSMSים ללא בעיות).

אומנם זה "כולה" 35 ש"ח הבדל בין החבילה ללא הגבלה שבה אני נמצא היום בפלאפון לבין גולן, אך משהו מאוד מושך אותי לעזוב ולעבור. (ובכל זאת, 35 ש"ח זה כסף!)

בגלל שזה "כולה" 35 ש"ח הבדל, אני דוחה את המעבר ומחכה שהעניינים יסתדרו בכל מה שקשור לנושא הניוד.

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הניודים עוברים חלק.

שני הקווים האחרונים שניידתי עברו בלי בעיה בכלל מבחינת הניוד.

הכי טוב לבצע את ההפעלה בשעות הפעילות כך שמקבלים מועד ניוד תוך 3 שעות באותו יום.

ביום שישי רצוי להפעיל עד 10:00 לכל היותר.

כן יש בעיות תקשורת מול קווים נייחים של 012 ושל בזק בינ"ל.

יש כרגע בעיה גורפת שאי אפשר להתקשר מגולן לקווים נייחים של בזק בינ"ל.

ולי אישית יש בעיה בקבלת שיחות מקו נייח של 012 אבל רק לאחד הקווים בגולן אז כנראה זה משהו פרטני.

חו"ל עובד ברוב המדינות, ובזול מאוד.

יש בעיות נקודתיות (בלגיה למשל)

גלישה (בארץ) אני אישית לא משתמש אבל מדיווחים שקיבלתי אין בעיה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ניוד שביצעתי לפני כשבוע מאורנג' לגולן עבר חלק לגמרי - בדיוק בשעה היעודה. ההבדל בין גולן לשאר החברות הוא שאין מספר זמני, כך שהקו הופך פעיל רק עם הניוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסים עולה 39 ש"ח. יש שתי יות חיוב - ה"בלתי מוגבלת" תמורת 99 ש"ח לחודש וכן יש תוכנית ב-10 ש"ח לחודש הכוללת 60 דקות שיחה, 60 הודעות טקסט ו-10 מ"ב לגלישה, ובחריגה חיוב לפי שימוש.

הדבר הבלתי שגרתי היחיד בגולן הוא חיוב על החבילה בתחילת החודש, כאשר בתוכנית לפי צריכה יש תשלום נוסף בסגירת החשבונית.

פורסם

נכון לימים אלה, המעבר לגולן חלק וזריז.

גלישה פיקס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עקיצה שעברתי:

התקשרתי לאורנג

הוצעה לי חבילה סלולרית ב89 כלקוח עסקי

קיבלתי קישור לאתר של אורנג והדפסתי את התכנית והכל רשום שם אורנג,אורנג,אורנג, עם הסמל הכתום שלהם

למחרת הגיע שליח עם הסים

סים של 012!

לפני שבועיים התנתקתי מ012 והם שוב הגיעו אלי בנוכלות

אני מתקשר לשירות לקוחות עסקי, ״מצטערים, תוכל להתנתק/לקבל שירות רק דרך נציג שרות בצ׳אט של אתר 012, אין אפשרות לבטל את הניוד״

נראה להם באמת שזה מה שאני יעשה?

עברו 3 ימים, המנוי לא התנייד ל012

בדיעבד הבנתי (לא טרחו להסביר לי) שצריך להפעיל הסים

בדיעבד2, אני גם לא מתכוון לעשות את זה

אין נציג שרות לדבר איתו על אם יחייבו אותי וכמה!

האם אשלם רק על הסים 39 שח?

האם הם מחייבים על הכל בטרם חל שימוש בסים?

למה לצפות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...