Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חברים רבים שעובדים בחברות הסלולאריות הוותיקות, וכצפוי הם היו הראשונים להפגע

למה להפגע? מסתבר שיש עכשיו ביקוש לעובדים בחברות החדשות... אולי אפילו בתנאים יותר טובים?

יש להם חבילה של 139 (או 129) ש"ח, למה לעזאזל הם מציעים לי אותה רק אחרי שאני מנייד?

נכון מאד. גם לי הציעו הטבות יפות - אחרי שעברתי לחברה אחרת. כמובן שכבר לא הייתי מעוניין כי נמאס לי מהם.

אותו דבר בקשר לחיובים המפתיעים כל פעם מחדש של ספקי האינטרנט. אני עברתי ל-CCC, לא הכי זול שיש (בהפרש קטן), אבל אני תמיד יודע כמה שילמתי וכמה אשלם. רק בשביל זה זה שווה, לדעתי.

דני

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוט מובייל מבצעים גיוס רציני של עובדים למוקד ניודים שלהם כדי לסדר בעיות ניוד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בוודאי שאת החברות החדשות מכיוון שאחרת הן יעלמו והמחירים יחזרו למה שהיו מקודם (מחירי שחיטה וגניבה).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לטעמי כדאי להעדיף את החברות החדשות, וודאי לאור העובדה שעל פי האותיות הקטנות בתכנית של פלאפון (הם לא למדו כלום, מה?), לאחר 12 חודשים עולה מחיר התכנית ל-119 שקלים.

שנית, בפלאפון מורידים את מהירות הגלישה לאחר 1 ג"ב בעוד שבגולן מורידים אחרי 3 ג"ב. אם אתה רוצה תכנית זהה לזו שבגולן מבחינת גלישה עלייך לשלם 129 ש"ח בחודש (שאחרי 12 חודשים עולה המחיר בפלאפון ל-149 ש"ח).

אמנם פלאפון ירדו מהמחירים החזיריים שלהם, אבל התכנית הזו לא מהווה בשורה של ממש או תחרות לחברות החדשות.

פורסם

לותיקות יש לא מעט יתרונות כמו מרכזי שירות, מכשיר קבוע ברכב ועוד. לפי מה שאתם אומרים הם גם מתחייבים למחיר לשנה והאחרים לא.

בכל מקרה לא חותמים לפני שקוראים את כל ההסכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לוותיקות יש התנהגות דורסנית ושירות רע. אם תראו להם שבשביל כמה שקלים הכל נשכח, החברות החדשות יעלמו (או ילמדו מהוותיקות שלא כדאי להשתדל) ונחזור למה שהיה. הגופים הענקים האחרים, אפילו הפולטיקאים, מתבוננים ולומדים משהוא. אולי סוף סוף נצליח להראות שאנחנו לא ציבור חמדן, שאנחנו ציבור שזוכר ומעניש. תחשבו איזה איכות חיים תהיה לנו במדינה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הוט ופלאפון זה היינו הך - באזורים בהם אין להוט כיסוי הנדידה היא על רשת פלאפון. גולן הנ"ל, על רשת סלקום. כיון שמדובר ב-4 רשתות מצויינות נראה לי שההבדלים תאורטיים לחלוטין.

גילוי נאות - יש לי שני קוים בגולן ושלושה בהוט, בכולם הקליטה טובה וגם הגלישה מגיעה לגבולות היכולת של המכשירים (בין 4-7 מס"ש). אחד הבנים שלי מתלונן על ניתוקים בהוט ושמעתי תלונה דומה גם מאחיין - כנראה שהבעיה שלהם היא המצאות בגבול בין כיסוי הרשת של הוט לבין הנדידה על רשת פלאפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום ,

האם אליי להתקשר לחברת הפלאפון שלי לאחר שאני מקבל את הסים מגולן טלקום ולבקש לעצור את החיוב ?

או שהם מקבלים את הניוד מגולן ולכן מפסיקים את החיוב בעצמם ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אתה לא צריך לדבר אף מילה עם החברה הננטשת. הפעלת הסים בגולן היא ניוד שמשמעותו סגירת חשבונך בחברה הננטשת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עקרונית הם אמורים לעצור את החיוב, כמובן שתשלם תמורת החבילות והשירותים שצרכת עד רגע הניוד, והתחייבויות קודמות כגון תמורת מכשיר או דמי יציאה מתוכנית, אם כיימים.

בכל זאת כדאי לעקוב אחר המתרחש, לפעמים יש חיוביםלא צפויים ויייבים להיות עם האצבע על החשבונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...