Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם שרות לקוחות כזה אעבור לפלאפון וזהו (גולן\סלקום לא אפשריים - אין קליטה היכן שאני).

השאלה היא - אם נרשמתי להוט וכבר לא ממש בא לי עליהם, אני יכול להרשם לפלאפון ואז לקפוץ למרכז שרות של הוט מובייל ולהגיד להם לבטל הכל?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב למי שחושב אפילו בצרוך לעבור להוט מובייל שיחשוב שנית.

אתמול לקח לי 40 דקות לתפוס נציג, כשכבר ענו לי טענו שהמערכת נפלה ואמרו שיעדכנו יותר מאוחר שביקשתי להחליף את התוכנית שלי וזה לוקח עד 24 שעות הכניסה לתוקף של התוכנית.

היום אני מתקשר לבדוק שאכן התוכנית נכנסה לתוקף, בבוקר שעה ו-10 דקות עד שהשיחה נותקה, אחרי זה עוד פעמיים של כרבע שעה כל פעם והשיחה נותקה, ועכשיו שוב אני ממתין כבר 45 דקות והיד עוד נטויה.

כשאני ארצה להחליף תוכנית לזולה יותר לא תהיה לי אפשרות ולמעשה התחתנתי איתם לתוכנית של 89 שקלים עד שאבצע ניוד. קחו בחשבון שבהוט מובייל באמת אין שירות בניגוד לגולן ששם עוד אפשר לבצע שינויים בחשבון דרך האתר שלהם ללא צורך בנציג.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מישהו קיבל כבר את החשבונית הראשונה מהוט מובייל?

נראה כאילו חייבו אותי פעמיים על הסים. בפירוט כרטיס האשראי כבר ירדו 39 ש"ח החד פעמיים לפי חודש, ולפני יומיים ירדו ה-122 שנראים בחשבונית:

mnu0dzlgyorm.png

את הדבר הכי מינימלי בחשבונית שלך לא הבנתי: איזה חבילה לקחת ? :roll:

אם לקחת את ה 10 ש"ח בחודש,אז אין לי מושג מה זה הסכום הזה,

ואם לקחת את ה 100 בחודש,אז איך יצא לך רק 122 ??

פורסם

יש לו את החבילה של 89 שקלים לחודש. סביר להניח לפי החשבונית שהוא ביצע את הניוד או התחבר אליהם יחסית כמה ימים לאחר התאריך שהם פותחים חשבונית (13 לחודש). זאת אומרת שהוא לא נמצא אצלם חודש מלא ולכן שילם על הימים שהוא כן מחובר ולכן קיבל "הנחה" יחסית על החבילה.

זה אומר 83 שקלים במקום 89, בנוסף על זה הציוד שגבו ממנו 39 שקלים נוספים זה על הסים עצמו.

in the face

with a chair

פורסם

מבחינת החשבונית מפריע לי מאד שאין שום פירוט של המכיבים השונים - אני קיבלתי חשבונית ל-3 קוים ולא ברור לי כמה שילמתי תמורת חבילה (לקו בחבילת 89 ש"ח), כמה לשיחות מקומיות וכמה לשיחות בנדידה. אני רגיל לחשבוניות של אורנג' שבהן מפורטים סעיפים אלה עם אפשרות לבדוק פירוט שיחות באתר האינטרנט.

טרם קיבלתי חשבונית של גולן כך שאיני יודע לאיזה רמת פירוט היא מגיעה.

יש לי גם חשד - אבל לא ידיעה - שהחשבונית של הוט לא עומדת בתקני הפירוט הנדרשים על ידי משרד התקשורת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגולן כותבים לך שאתה משלם X על החבילה, ומתחת לזה Y על חריגה בשיחה חריגה ב-SMS וכ"ו. אם לא חרגת יופיע לך 0 בתמחור של החריגה והתשלום הסופי יהיה מחיר החבילה שבחרת.

in the face

with a chair

פורסם

ביום חמישי הזמנתי סים מגולן. הגיע אתמול. עשיתי אקטיביזציה, והניוד נקבע להיום בבוקר. היום אני ביום חופש מהעבודה ככה שהתעוררתי עכשיו (צהריים). לא היה סיגנל בסים הישן שלי (רמי לוי), אז החלפתי לשל גולן טלקום. המספר עובד פיקס, והאינטרנט מוריד ב5 ומעלה ב2. תודה גולן על מעבר חלק.

פורסם

אני כבר כתבתי שאני לקוח של גולן ויותר ממבסוט אבל בזאת השירות לא תם.

אני מבקש חברים, להעביר כל חבר, מכר, בן משפחה ומבחינתי כל אדם ברחוב לגולן טלקום.

יש אנשים שלא מודעים למחירים הזולים, יש כאלה שמודעים אבל אין להם כוח להתעסק במעבר ו/או באתר האינטרנט.

עשו מצווה ומי שיכול שיעזור להם לעבור.

אנשים שוכחים לצערי, איך החברות האלה העלו מחירים בהפרש של מספר ימים כתוצאה מירידת מחירי הקישוריות (!!!).

איך כתוצאה מביטול הקנסות הורידו מחירים לחודש וחצי ואז העלו אותם שוב יחד.

המאבק עם הנציגים שיטות מצליח המתנות בלתי פוסקות על הקו הכל באדיבות שלושת החברות שהזרימו לעצמן מליארדי שקלים.

לכן, לא להתפתות לא לפלאפון, לא לאורנג' ו012 מובייל שלה פשוט תעברו לגולן.

פורסם

בקרוב תהיה השוואת מחירים נראה לי, כבר היום אורנג' נותנים שיחות הודעות וגלישה ללא הגבלה ב-109 ש"ח לחודש.

זה תוכנית לסטודנט אבל אתם כבר יודעים שכל אחד יכול לקבל את זה עם קצת ויכוח.

in the face

with a chair

פורסם

לחברה שלי היה אתמול קטע מעניין.

היא התקשרה לאורנג', רצתה לברר משהו בנוגע לחשבון שלה, התשובה מהם הייתה "אנחנו לא יכולים לענות לך עכשיו תשאירי פרטים ונחזור אלייך".

חברה שלי ניתקה את השיחה, ובאלגנטיות נכנסה לאתר של גולן וסוף סוף, אחרי הרבה ניג'וסים ממני, הזמינה סים. מה זה השטות הזאת "אנחנו לא יכולים לענות לך עכשיו" ? לא רוצים לדבר, לא נדבר. תודה לאל שיש את גולן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
בקרוב תהיה השוואת מחירים נראה לי, כבר היום אורנג' נותנים שיחות הודעות וגלישה ללא הגבלה ב-109 ש"ח לחודש.

זה תוכנית לסטודנט אבל אתם כבר יודעים שכל אחד יכול לקבל את זה עם קצת ויכוח.

תגיד אתה עובד של אורנג'?

פורסם
מבחינת החשבונית מפריע לי מאד שאין שום פירוט של המכיבים השונים - אני קיבלתי חשבונית ל-3 קוים ולא ברור לי כמה שילמתי תמורת חבילה (לקו בחבילת 89 ש"ח), כמה לשיחות מקומיות וכמה לשיחות בנדידה. אני רגיל לחשבוניות של אורנג' שבהן מפורטים סעיפים אלה עם אפשרות לבדוק פירוט שיחות באתר האינטרנט.

טרם קיבלתי חשבונית של גולן כך שאיני יודע לאיזה רמת פירוט היא מגיעה.

יש לי גם חשד - אבל לא ידיעה - שהחשבונית של הוט לא עומדת בתקני הפירוט הנדרשים על ידי משרד התקשורת.

אני לא מבין על מה אתה מדבר, אתה כלוא בקונספט של 3 הדינוזאוריות ומחפש שישגלו אותך כמו שאתה רגיל מפעם :wink:

אין נדידה!

אין מקומיות!

אין נעליים! ואין "ניסיתי".

89 ש"ח לחודש!

זהו!

אין אותיות קטנות, אין ניסיונות לזמבר אותך בלי שתרגיש.

איזה פרוט מעבר לזה אתה רוצה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לו את החבילה של 89 שקלים לחודש.

אני לא אהיה קטנוני על 10 ש"ח,אבל החבילה של גולן עולה 99 :wink:

• תוכן חדש...