Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים גונבים לי ונטילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה פשוט מאד. לוקחים את המכסה השחור של הוונטיל, מוצאים קובייה שהצלע שלה יותר גדולה במעט מהקוטר של המכסה, תופסים אותה במלחציים, קודחים חור עם מקדח בקוטר מתאים באחת הפאות של הקוביה עד שמגיעים לעומק המתאים ומחדירים את המכסה לשם עם קצת דבק אפוקסי. מחזיק מצויין.

חוט תייל יבלוט וזה יראה פחות אסטטי לדעתי והגנבים של הטאסות כבר מסתובבים עם איזה כלי לחתוך את האזיקונים.

איזה מאמי!!! חמוד לאללה! תודה!

אתמול אבא שלי ניגש לרכב שלו וגילה עקבות על האוטו מהגג ועד לבגאז׳ 0_0

חשבתי שזה ילדים עד שראיתי שגודל הסוליה גדולה יותר משלי :|

יצא לך פעם לצאת מהעבודה ב 23:00 ולראות מרחוק שמישהו הניח אמבטיה על גג הרכב שלך?

ובמבט מקרוב לגלות שהפכו את גג הרכב לאמבטיה?!

שני זוגות של עקבות ילדים שחשבו שיהיה מאוד משעשע לקפוץ על הגג עד שהוא יהפוך לאמבטיה על גלגלים ?

ילדים עשו לי אמבטיה..(בנוסף לונטילים שגנבו)

אני חושב שזונה (לא כקללה, אלא כ"אישה העובדת במקצוע העתיק בעולם") הומלסית מקפלת בגדים על האוטו שלך, הדיון נגמר. אמרתי לה שתקפל על האוטו שלה ולא על שלי.:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

אני אישית לא אוהב את ה"שיפורים" הללו.

אבל אולי משהו בסיגנון הזה יכול להיות פיתרון.

סגירה עם הלן:

זה אומנם של טויוטה, אבל העיקרון:

http://www.ebay.com/itm/Toyota-TRD-Tyre-Tire-Valves-Stem-Cap-Anti-Theft-Locking-/221020093613?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AToyota|Model%3ALand+Cruiser&hash=item3375d2fcad&vxp=mtr

פלג_

פורסם

עד עכשיו לא סבלתי משום סוג של ונדליזם להוציא נהגים שלא מסתכלים לאן הם נוסעים (3 נהגים נכנסו בי ב-3 חודשים; 2 מהם באותו מקום בהפרש של שבוע) ופותחי דלתות למיניהם, כנראה בגלל שהחניה אצלי בבית היא פרטית ובעבודה היא בחניון סגור. עוד שנה בערך אני עובר לגור בדירה, אומנם עם חניה פרטית אבל היא עכשיו משותפת ל-160 משפחות ואתם מאוד מטרידים אותי עם כל הנושא הזה. מה שכן בחרתי חניה ליד עמוד, משמאלו. בתקווה שיהיה בן אדם נורמלי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אגב, אני וויתרתי על עניין הוונטילים כי לפני שבוע בערך גנבו לי את רביעיית הוונטילים והחצופים עוד השאירו מזכרת - הורידו אוויר בגלגל אחד...

גועל נפש.

Miata ND2

פורסם
ילדים חרא זה כששורטים לך את הרכב, או מורידים לך סמלים עם סכין או אולר. אז גנבו לך כמה וונטילים כסופים של 3 ש"ח, מי ישמע! הלוואי ולא תדע באמת מילדים חרא. גם לי יש ונטילים כסופים. אם קשה לך להרדם בלילה אתה מוזמן לקפוץ ולקבל את שלי מתנה ליום העצמאות!

אני לא מסכים אתך. ילדים חרא זה ילדים שנוגעים ברכוש שלך. לא משנה כמה עלה, גם אם מצאת שקית מלא הונטילים כסופים והתקנת אותם ברכב שלך, למי יש זכות לגנוב אותם?

הדבקת מדבקת פו הדוב שאתה מאוד אוהב על המכסה מנוע, אתה מתעורר בבוקר ומגלה שמישהו קילף אותה, לא מחרפן?

ילדים קקות וזאת תופעה שמתפשטת. אין כבוד לרכוש של אחרים במדינת "הכל מותר".

לפותח השרשור, מאחל לך שתמצא את מי שהוציא לך את הונטילים ותלמד אותם לקח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה אתה קונה וונטילים כסופים ב 3 ש"ח? זה עולה בין 10 -15 לאחד לפחות.

שמעתי גם על מישהו שקנה ב25 ש"ח לאחד!

נזק של 40 ש"ח פחות כואב אבל מי שמרשה לעצמו לגרום נזקים של 40 ש"ח לאנשים שהוא לא מכיר ולא עשו לו כלום, יתפתח בהמשך חייו העלובים ויגרום נזקים גם של 400 ו4K ש"ח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה לא היחידי. חשוב שיהיה מכסה אבל למה טובים הנוצצים האלו אני לא מבין, סתם מכוער לדעתי, אבל זה עניין של טעם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עצת ייעול: האם יש אפשרות לחבר להם חוט-אבטחה כדי שלא ייגנבו? תיל פלדה דק, כבר יהיה צריך קטר כדי לגנוב, ינמיך משמעותית את הסיכוי.

לאן הגענו שצריך לאבטח פקקי ונטיל???....

אם הייתי תופס את החרא שגנב אותם הייתי מפרק לו אותם מהאופניים ונותן לו לאכול אותם ומסביר לו שבכל פעם שהוא יגנוב אותם הוא יצטרך לאכול אותם...

ילדים מפגרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רציתי פעם להזמין ונטילים שמתריעים על הורדת ה PSI, אבל אם גונבים אותם נראה לי שאוותר על התענוג.

משהו בסגנון, בעיקרון אפשר למצוא דגם לפי ה PSI הרצוי (רוב האנשים יצטרכו 29 אני מניח)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=tire%20pressure%20monitor&_sop=15&_clu=2&_fcid=100&_localstpos=&_stpos=&gbr=1

זה עולה גרושים, משום מה באיביי כרגע אני לא מוצא משהו במחיר נורמלי אבל בטח יש באתרים הסיניים.

חתימה בהשהיה

פורסם
אני היחידי שלא מבין מה אכפת לכם אם יש ונטיל או אין?

למה להתאמץ?

תשלימו עם זה וזהו..

מאותה הסיבה ששמים ואזה על השולחן או תמונה על הקיר. יש לך רכוש ואתה רוצה להתאים אותו לטעם שלך. חוץ מזה, לנסוע עם ונטילים לא מכוסים זה לא בריא עם כל הלכלוך שיש מסביב, וכאן אני לא מדבר על הלכלוך האנושי:roll:

• תוכן חדש...