Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים גונבים לי ונטילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שתבריג את זה שים חומר סיכה תעשייתי עליהם , כמו החומר ששמים על המסילות של הכיסא ברכב , הצהוב כתום הזה אולי זה יעזור .

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי אומר לך לשים לוקטייט חלש או בינוני.

ככה שביד אין מצב שפותחים אותם, אתה תיהיה חייב את המפתח הזה, אבל לך תדע פעם נדפקתי עם לוקטייט ולא הצלחתי לפתוח אותו...

פורסם

זה כבר באמת לא סיפור. יש על הונטילים לוגו של VW? תעשה מדי פעם סיבוב התבוננות באזור האוטו (הם בטח נגנבים במהלך היום בשעות שאין לימודים או סופ"ש), ואם תראה ילדים עם אופניים זרוק מבט על הונטילים. אם תקלוט את העבריין, תפוס אותו באוזן וגרור אותו לביתו ודרוש מההורים השתתפות בתשלום.

פורסם

לא תודה חברים, אני מעדיף לא להשתמש בפתרונות שיכולים גם לפגוע בי כשאני ארצה למלא אוויר.

נראה לי אני פשוט אשים את השחורים הרגילים וזהו. מקסימום נשים עליהם ספריי כסוף.

ואני כבר מעבד רעיונות לגבי מה אני אעשה אם אני אמצא את הפקקים בשדות זרים:roll:

פורסם

גם לי היו ונטילים מאיביי עם לוגו יפים כאלה.

חודשיים ישבו על האוטו אם לא יותר, גנבו לי אותם במוסך השבוע.

לא ברחוב איפה שכל הילדים אלא אדם בוגר במוסך.

גועל נפש של אנשים, אולי זה סה"כ ונטיל אבל אדם בוגר שגונב משהו כזה זה פשוט מגעיל.

פורסם

גם אני הזמנתי ונטלים דומים מאיביי שהחזיקו בדיוק שבוע. אחרי שהם נגנבו אפילו הלכתי לעשות סיבוב מקיף באיזור לחפש אותם אבל לא מצאתי כלום. הבנתי את הרמז וחזרתי לשחורים הרגילים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
גם לי היו ונטילים מאיביי עם לוגו יפים כאלה.

חודשיים ישבו על האוטו אם לא יותר, גנבו לי אותם במוסך השבוע.

לא ברחוב איפה שכל הילדים אלא אדם בוגר במוסך.

גועל נפש של אנשים, אולי זה סה"כ ונטיל אבל אדם בוגר שגונב משהו כזה זה פשוט מגעיל.

אני במקומך הייתי פונה לבעל המוסך שיחזיר לי את חלקים.

בכלל כאשר הרכב במוסך האחריות עליו היא של המוסך.

ואם יש עובד של המוסך שהיום גונב מכסי ונטילים , מחר יכול לגנוב גם דברים אחרים.

אצלי במוסך גם אם נשאר כסף ברכב או כלי עבודה , הכל חוזר אני שם את הרכב ממש בלי דאגות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכת גניבות וונטילים?

גם לי גנבו לפני יומיים את הוונטילים מקוביות שש-בש שהכנתי בעצמי. הנבלות השאירו לי רק אחד למזכרת.

והכי מעצבן זה לדעת שאלו לא ילדים, אלא אנשים בני גילי. (נגנב בחנייה של הטכניון)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לי נגנבו בדיוק כאלו, כמו בקישור. למרות שזה אביזר קטן, וזול (באופן יחסי), זה עדיין מתסכל.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
יכול להיות שהם עפים באמצע הנסיעה?

לא הפקקים אינם יכולים לעוף בנסיעה.

רק אנשים יכולים לפרק אותם ולגנוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גנבו לי 8 ונטילים כסופים עד שהתייאשתי ושמתי את השחורים המגעילים...

פשוט נמאס לי כל פעם לראות שלגלגל אחד פתאום חסר ונטיל, מאז ששמתי את הונטילים השחורים הם עדיין על הרכב כבר חצי שנה...

ילדים קקאות.

פורסם
מכת גניבות וונטילים?

גם לי גנבו לפני יומיים את הוונטילים מקוביות שש-בש שהכנתי בעצמי. הנבלות השאירו לי רק אחד למזכרת.

והכי מעצבן זה לדעת שאלו לא ילדים, אלא אנשים בני גילי. (נגנב בחנייה של הטכניון)

אשמח לתמונות+מתכון להכנה של כאלה.

עצת ייעול: האם יש אפשרות לחבר להם חוט-אבטחה כדי שלא ייגנבו? תיל פלדה דק, כבר יהיה צריך קטר כדי לגנוב, ינמיך משמעותית את הסיכוי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...