Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים גונבים לי ונטילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהיום אם הילדים (אגב אני כבר לא בטוח שאלה ילדים) ישימו עין על הונטילים האלה אז הם כבר ימצאו את הדרך לגנוב אותם. אצלי גנבו אחרי שהברגתי אותם חזק.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים מסיר שומנים על הונטילים כל פעם שאתה עוזב את הרכב איפה שהילדים גונבים לך אותם.

סתם.. אולי תשקול לצלם את האזור שאתה חונה במשך היום כדי לראות מי הם אותם ילדים ואולי תזהה אותם ותלך להורים שלהם.

זה מתחיל בגיל קטן בתור גניבת ונטילים, זה ממשיך לגיל מאוחר יותר לגניבת אלכוהול וסיגריות וזה ממשיך לגניבת אייפונים ועוד..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
כן, זה אנחנו אשמים...:?:roll:

נראה לך?

זה סתם היה בצחוק.

גנבו גנבו,עומרו דמו, שזה יהיה הבעיה שלי בחיים

נזמין שוב

3$

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה מה שמטריד אתכם?

כנראה שכל הבעיות האחרות נפתרו אם יש לכם זמן וכוח להקדיש לונטילים שאף אחד לא שם לב אליהם :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דיברתם על גניבות גניבות.

יש לנו במשפחה ביואיק לה-קרוס.

מישהו החליט להתלבש על הסמל מקדימה.

ניסו להוציא ואתו, שברו אותו לחצי, וחלק מהגריל נסדק.

אתם בטח לא רוצים לשמוע כמה דרשו על גריל וסמל ב UMI

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לאו דווקא ילדים, לא חסר ישראלים קקות שיעשו את זה סתם בשבילך הכיף.

אחי רכש אקורד עם עם הניילונים בצבע אפור מטאלי, היום מספר חודשים אחרי כבר אי אפשר לספור את כמות הסריטות-מפתח שעשו לו בכל חלקי הרכב.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכסים למגנזיום זה כבר נזק רציני. אנשים כאלה צריך לשבור להם את האצבעות בידיים.

אשמח לתמונות+מתכון להכנה של כאלה.

עצת ייעול: האם יש אפשרות לחבר להם חוט-אבטחה כדי שלא ייגנבו? תיל פלדה דק, כבר יהיה צריך קטר כדי לגנוב, ינמיך משמעותית את הסיכוי.

זה פשוט מאד. לוקחים את המכסה השחור של הוונטיל, מוצאים קובייה שהצלע שלה יותר גדולה במעט מהקוטר של המכסה, תופסים אותה במלחציים, קודחים חור עם מקדח בקוטר מתאים באחת הפאות של הקוביה עד שמגיעים לעומק המתאים ומחדירים את המכסה לשם עם קצת דבק אפוקסי. מחזיק מצויין.

חוט תייל יבלוט וזה יראה פחות אסטטי לדעתי והגנבים של הטאסות כבר מסתובבים עם איזה כלי לחתוך את האזיקונים.

caps.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חבר'ה תתחילו להוריד בעצמכם את הסמל ולשמור בבית,לכו לפחח שיחליק לכם את המקום,זה נראה הרבה יותר יפה,וחסכתם את הכאב שמישהו תולש לכם את הסמל והולך.

פורסם

אפרופו ונדליזם , מה עם הונדליזם שאנחנו עוברים מידי יום , 99 אחוז מאיתנו מידי יום , כן אתם יודעים על מה אני מדבר .

פתיחת דלתות על רכב חונה אחר

כל פעם נצמדים לי לרכב , ברמות שאין לי הגיוני שהבן אדם פתח את הדלת שלו מבלי לדפוק את הרכב שלי . וכל פעם אני משרבב איזה קללה מתחת לשפם(אין לי שפם זה ביטוי כזה )

אז היום בדיוק אמרתי לעצמי איזה אנשים חארות חייבים להחנות צמוד , אני נוסע 2 מטר ורואה זוג עומד ליד הפג'ו 107 הכחולה דנדשה שלהם , ומסתכלים ביגון ובצער על השיפשוף הענק שנגלה לעיניהם על הפגוש האחורי צד ימין ב"סיבוב"

כאב לי הלב . לתקן את זה יעלה כמה מאות , ואין את הנבלה שאפשר לעמיד אותו על הנזק שגרם . פשוט כאב לב .

פורסם

אתמול אבא שלי ניגש לרכב שלו וגילה עקבות על האוטו מהגג ועד לבגאז׳ 0_0

חשבתי שזה ילדים עד שראיתי שגודל הסוליה גדולה יותר משלי :|

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יצא לך פעם לצאת מהעבודה ב 23:00 ולראות מרחוק שמישהו הניח אמבטיה על גג הרכב שלך?

ובמבט מקרוב לגלות שהפכו את גג הרכב לאמבטיה?!

שני זוגות של עקבות ילדים שחשבו שיהיה מאוד משעשע לקפוץ על הגג עד שהוא יהפוך לאמבטיה על גלגלים ?

ילדים עשו לי אמבטיה..(בנוסף לונטילים שגנבו)

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
אתמול אבא שלי ניגש לרכב שלו וגילה עקבות על האוטו מהגג ועד לבגאז׳ 0_0

חשבתי שזה ילדים עד שראיתי שגודל הסוליה גדולה יותר משלי :|

חחחחחחחחחחחחחחחח פירקת!!

פורסם

הנה אופציה מעולה.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=wheel+valves+anti-theft&_sacat=0&_odkw=fiat+grande+punto&_osacat=0&_from=R40

זה מגיע רביעיה עם סמל לבחירתך

יש בהם חור קטן עם בורג, וזה מגיע עם מפתח אלן.

אתה סוגר את המכסה, מכניס את הבורג הקטן, וסוגר אותו עם האלן, זה יהיה סגור מספיק חזק בשביל שלא יוכלו לשלוף אותו רגיל.

אבל רק תשים לב שאתה לא מבריג חזק מדי ודופק את ההברגה של הונטיל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...