Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוריי החליטו להחליף את האוטו המשיפחתי שלנו (סובארו אימפרזה 07 1500),

לשרבולט קרוז 1600 מליסינג (אלבר),מה אתם אומרים על האוטו זה הדגם אם

הבקרת שיוט וה124 כוח סוס והגיר של 6 הילוכים מה אתם אומרים כדאי או

שהעדיף אולי להביא את הלנסר 1500 ?? 

נהג

פורסם

בשנתון הזה עדיפה הלאנסר.

או שתעלו לקרוז 2011 - שונה משמעותית בהתנהגות הגיר - נקודת כשל בדגם 2010.

פורסם

אני אומר שזה שייך ליעוץ רכב ולא כללי, ואיני יודע כיצד"להביא" רכב.

בכל אופן, ציינת הרבה סוסים והילוכים ואולי יש בכך להטעות אותך. זה לא רכב נימרץ, מאוחר יותר היו עידכוני גיר כפי שציין קודמי. לא יודע עד כמה הועיל. בדוק ותחליט. באשר לאיכות, חפש כאן בפורום רשמים של בעלים. קראתי סיפור מענין על אטימת תא המיטען. איני יודע אם זה מייצג. למה מליסינג? בהצלחה.

פורסם

יש הרבה שאומרים ששברולט שמיוצר בדייהו, הוא דייהו לכל דבר ועניין = לא להתקרב.

לצערי, אין לי ניסיון בשברולטים האלו ואפילו עברה בי מחשבה על קניית אחד לפני כמה שבועות.

נסו לבדוק על השברולט שמיוצר בארה"ב (גדולים יותר ויקרים יותר).

פורסם

יש עוד הרבה אלטרנטיבות עדיפות ברמת מחירים הזאת.

השברולט קרוז מאוד "כבדה" הרכב בקושי זז אבל די מאובזר נוח ויציב.

הלאנסר ערומה מידי וכלל לא מאובזרת מה גם שהמנוע שלה 1.5 מאוד עייף והיא עוד יותר לא זזה מהקרוז.

מה חשוב לך ברכב? תנסה לבדוק לגבי הפוקוס החדשה, I35 , I30 ויש עוד המון אופציות עדיפות ונעימות.

פורסם

מנסיון של כמעט 3 שנים עם קרוז 09 הרכב עגלה והוא שותה דלק.

לאנסר אין לי מושג-תבדוק.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...