Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגע ברשותי רכב בלנו 96... מאחר והשוק מוצף במכוניות והמחירים בהתאם אני חושב לעבור לרכב אחר.

אין לי בעיה עם הנוכחי חוץ מזה שהוא ישן ויש לו את הבעיות שלו, רציתי לשמוע את דעתכם.

פורסם

אם יש לך את הסכום הנדרש, בהחלט שווה,

אתה נוסע ברכב מאוד מיושן, לא בטיחותי, די חלש ושבקרוב מתקרב לגיל של טסט פעמיים בשנה וכבר צריך אישור בלמים וכו'...

כפי שכבר פתחתי את ההודעה שלי - אם יש לך את הכסף, לך על זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם יש לך את הסכום הנדרש, בהחלט שווה,

אתה נוסע ברכב מאוד מיושן, לא בטיחותי, די חלש ושבקרוב מתקרב לגיל של טסט פעמיים בשנה וכבר צריך אישור בלמים וכו'...

כפי שכבר פתחתי את ההודעה שלי - אם יש לך את הכסף, לך על זה.

מזומן אין לי! אבל יש לי את היכולת לשלם כל חודש על הרכב ככה שאם זה בא בחשבון...

פורסם

דעתי האישית שרכב בגיל כזה יכול לעשות לך צרות גדולות מאוד לכיס ולגרום לך בנוסף גם לאבד ימי עבודה יקרים עקב בילויים איתה במוסך

כמו שאמרו שאם יש את היכולת להחליף - אז כן מאוד מומלץ...

אתה מדבר על רכב חדש מהניילון או משומש?

פורסם
דעתי האישית שרכב בגיל כזה יכול לעשות לך צרות גדולות מאוד לכיס ולגרום לך בנוסף גם לאבד ימי עבודה יקרים עקב בילויים איתה במוסך

כמו שאמרו שאם יש את היכולת להחליף - אז כן מאוד מומלץ...

אתה מדבר על רכב חדש מהניילון או משומש?

מדבר על רכב משנתונים 2005-2009

פורסם

שיפור משמעותי ומהותי מהרכב הנוכחי,

חלק מ2009 עם אחריות יצרן שזה בכלל מצוין ביחס לרכב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
השאלה היא מה הדרך הכי נכונה לקנות היום רכב... ( להוציא את המזומן )

מימון?

הלוואה מהבנק?

אשמח לעזרה..

פורסם

ראשתי - עליך להחליט שאתה מעוניין בימון ולודא שביכולתך לעמוד בהחזר החודשי.

לגבי סוג המימון - מדובר בהתאמה אישית. יש בפרורום כמה שרשורים על הנושא (חפש את המחרוזת "ליסינג מימוני" ובדוק מה היה ב-3-4 שבועות האחרונים) ותקבל מושג ראשון. וכמובן עליך לפנות לבנקים ולחברות המימון כדי לבדוק מה התנאים המוצעים לך בהתאם למצבך הכלכלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...